آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

جالبه که دوستان هنوز منتظر این flash sale هستن. افتضاح ترین بخش تخفیفای سونی هست در اکثریت مواقع. کلا سونی تخفیفای توپولش فقط شامل عناوین در پیت یا از رده خارج و قدیمی می شن. عناوین بزرگ جدید نهایت بین 30 تا خونه پرش 50 درصد اف می خورن.
اکثر مواقع قیمتشون پایین تر از حدود 30 تا 40 دلار نمیاد.

به نظرتون Metal Slug Anthology ارزش خرید داره ؟ قیمتش 8 دلار شده
تا جایی که یادمه فکر نکنم تمام نسخه هاش رو بازی کرده باشم ... بعد Co Op انلاین داره یا مثل قدیم فقط آفلاینه ؟

به نظرتون Metal Slug Anthology ارزش خرید داره ؟ قیمتش 8 دلار شده
تا جایی که یادمه فکر نکنم تمام نسخه هاش رو بازی کرده باشم ... بعد Co Op انلاین داره یا مثل قدیم فقط آفلاینه ؟
یه بازی هست مثه metal slug اسمش یه همچین چیزیه guns , gore من تو تویچ دیدم جالب بود

• Like
Reactions: .:AC MilaN:.
من خودم توی این دو سه ماهه کم از تخفیفات سونی استفاده نکردم و برعکس خیلی ها از تخفیفات راضی بودم به خصوص جدیدا که اکثرشون همونایی بودن که میخواستم... ولی خداییش سونی روش شد این فلش سل رو منتشر کنه؟:|
همون تخفیف نمیدادن بهتر بود تخفیفات double discount اگه کسی پلاس داشته باشه به مراتب از این فلش سل بهتره:|

• Like
Reactions: James Sunderland
جالبه که دوستان هنوز منتظر این flash sale هستن. افتضاح ترین بخش تخفیفای سونی هست در اکثریت مواقع. کلا سونی تخفیفای توپولش فقط شامل عناوین در پیت یا از رده خارج و قدیمی می شن. عناوین بزرگ جدید نهایت بین 30 تا خونه پرش 50 درصد اف می خورن.
اکثر مواقع قیمتشون پایین تر از حدود 30 تا 40 دلار نمیاد.
بابا سونی زمان PS3 بهترین تخفیف ها رو میداد:D یادمه چند روز بعد از ریلیز God of War 3 تخفیف زدن روش!
از قدیم سونی اینطور نبوده! بهتره بگیم تو دوران PS4

Lords Of The Fallen چی میدونید ازش؟ در حد رقباش هست؟!

من بازیش نکردم اما نمره متاش که چنگی به دل نمیزنه.
اکثر سایتای خارجی و داخلی هم کلی از بازی بد گفتن.
شاید اونایی که بازی کردن نظر متفاوتی داشته باشن.

• Like
Reactions: Paradise Lost
چقد شکمم رو برای فلش سیل صابون زدم ولی در نهایت اپیک فیل شدم :|
فقط برین مقایسه کنید با تخفیفات Summer Sale استیم که از دیروز شروع شده :| واقعا موندم استیم چطوری با سازنده ها ساخت و پاخت می‌کنه که همچین تخفیفایی میزنه
---------------------------------------------
دوستان من کلا با سری متال گیر آشنایی ندارم، به نظرتون فانتوم پین رو که شده ۱۰ دلار بگیرم ؟ آنلاین هم داره؟ ممنون میشم کسی بازی کرده یه توضیحی بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or