آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من انتظار 60 درصد ندارم ولی 30 تا 40 رو داشتم بلک فرایدی هست خیر سرشون :D

کلا تخفیفا که افت زیادی داشتن. اینو قبول دارم و بارها گفتم. حالا رو بازیای جدید حساسیت ندارم به شخصه اما مثلا بازی Like a Dragon Gaiden همچنان همون ۵۰٪ آف خورده مثل همیشه. باقی بازی‌های قدیمی و نسبتا قدیمی هم همینطور. اونم از داستانشون سر آف زدن پلاس که پلیر مجبوره خودشو با اینا هماهنگ کنه وگرنه هیچ تخفیفی نصیبش نمیشه در طول سال.

• Like
Reactions: Destro
به طور کلی به نظرم خرید و فروش بازی فیزیکی خیییلیییی به صرفه تر هست تا این تخفیف ها، تخفیف به نظرم زمانی به درد میخوره که یک بازی قدیمی که قبلا پاره کردی، رو تو تخفیف با قیمت خیلی پایین بخری صرفا برای اینکه رو اکانت هم داشته باشی، وگرنه به امید تخفیف موندن به نظرم همیشه گرونتر از بازی فیزکی در میاد؛ بازی فیزیکی رو میتونی با یکمی اضافه مبلغ، با یک بازی جدید عوض کنی مخصوصا وقتی از یک فروشگاه یا فروشنده خرید میکنی و اشنا هستی باهاش...

تخفیف به نظرم بیشتر از همه به درد ارشیو دیجیتال میخوره نه برای اولین بار بازی کردن... البته که منظور بازی های فیزیکی هست نه بازی های فقط دیجیتال و ایندی که بحثش جداست....

آقا یه سوال من الان پلاس پریمیومم حالا میتونم دوسال پلاس پریمیوم تمدید کنم با این تخفیف؟ یا تخفیف فقط برای یکبار خرید هست و بعدش دیگه قیمت اصلی میشه؟

آقا یه سوال من الان پلاس پریمیومم حالا میتونم دوسال پلاس پریمیوم تمدید کنم با این تخفیف؟ یا تخفیف فقط برای یکبار خرید هست و بعدش دیگه قیمت اصلی میشه؟

اگه پرمیوم باشی هیچوقت هیچ تخفیفی شامل حالت نمیشه. تخفیفا فقط برای کسانی هست که یا کلا پلاس ندارن یا میخوان سطحشون رو ارتقا بدن. از اسنشال به اکسترا و یا از اکسترا به پرمیوم.

• Like
Reactions: navid_x360 and SMM9
اگه پرمیوم باشی هیچوقت هیچ تخفیفی شامل حالت نمیشه. تخفیفا فقط برای کسانی هست که یا کلا پلاس ندارن یا میخوان سطحشون رو ارتقا بدن. از اسنشال به اکسترا و یا از اکسترا به پرمیوم.
یعنی من میتونم از اکسترا به پریمیوم یه سال دیگه تمدید کنم؟

نه اخه الان با اکانت خودم میرم استور پریمیوم ۱۱۱ دلار شده

• Wow
Reactions: NaViiDii
تخفیفات اخری که اومده چقدر بازیهای تاپ تخفیف خیلی خوبی خوردن. حیف واقعا حیف انقدر پولمون بی ارزش شده که حتی 15 20 دلار هم خیلی میشه برامون

• Like
Reactions: jdepp and db07
یعنی من میتونم از اکسترا به پریمیوم یه سال دیگه تمدید کنم؟

یک سال رو نمیدونم. کلا سیستم جدید تخفیف برای پلاس خیلی پیچیده شده :D

نه اخه الان با اکانت خودم میرم استور پریمیوم ۱۱۱ دلار شده

جدی؟ پس واقعا این تخفیفای رندوم حقیقت داره. تو ردیت میخوندم و اتفاقا همین الانم یکیشونو دیدم. همینطوری واسه یه عده آف میزنن و همگانی نیست. میتونی ازش بهره‌مند شی :D

یک سال رو نمیدونم. کلا سیستم جدید تخفیف برای پلاس خیلی پیچیده شده :D

جدی؟ پس واقعا این تخفیفای رندوم حقیقت داره. تو ردیت میخوندم و اتفاقا همین الانم یکیشونو دیدم. همینطوری واسه یه عده آف میزنن و همگانی نیست. میتونی ازش بهره‌مند شی :D
واقعا تخفیف رندومم میزنه؟ چه جالب اولین باره میشنوم. دعا کنید بتونم دوسال تمدید کنم:D

• Like
Reactions: NaViiDii
به طور کلی به نظرم خرید و فروش بازی فیزیکی خیییلیییی به صرفه تر هست تا این تخفیف ها، تخفیف به نظرم زمانی به درد میخوره که یک بازی قدیمی که قبلا پاره کردی، رو تو تخفیف با قیمت خیلی پایین بخری صرفا برای اینکه رو اکانت هم داشته باشی، وگرنه به امید تخفیف موندن به نظرم همیشه گرونتر از بازی فیزکی در میاد؛ بازی فیزیکی رو میتونی با یکمی اضافه مبلغ، با یک بازی جدید عوض کنی مخصوصا وقتی از یک فروشگاه یا فروشنده خرید میکنی و اشنا هستی باهاش...

تخفیف به نظرم بیشتر از همه به درد ارشیو دیجیتال میخوره نه برای اولین بار بازی کردن... البته که منظور بازی های فیزیکی هست نه بازی های فقط دیجیتال و ایندی که بحثش جداست....
به دلیل سقوط ارزش پول و وضعیت فاجعه بار اقتصادی، متاسفانه جامعه گیمری و به ویژه اورجینال بازها، خیلی کوچک شده. تا سال 96 که دلار 4 تومن بود، آگهی هایی که تو همین بازی سنتر میکردم بیشتر از چند ساعت یا نهایتا یک روز نمیموند و فروش میرفت. الان فروش بازی کارکرده با یه قیمت معقول و ضرر کم، خیلی سخت شده. ضمن اینکه وقت و اعصاب هم میخواد.
مشکل دیگه بحث ریجن بازی و تطبیق با ریجن اکانت هست. نسل 7 و اوائل 8، عناوین ریجن 1 هم زیاد میومد تو بازار و مشکلی نبود برای پیدا کردنش. ولی الان اینطور نیست. مثل فاینال 16، اسپایدر من 2، سایلنت هیل 2 و ...که ریجن 1 عملا پیدا نمیشه. مگر نسخه های خاص و خیلی گرون.

به دلیل سقوط ارزش پول و وضعیت فاجعه بار اقتصادی، متاسفانه جامعه گیمری و به ویژه اورجینال بازها، خیلی کوچک شده. تا سال 96 که دلار 4 تومن بود، آگهی هایی که تو همین بازی سنتر میکردم بیشتر از چند ساعت یا نهایتا یک روز نمیموند و فروش میرفت. الان فروش بازی کارکرده با یه قیمت معقول و ضرر کم، خیلی سخت شده. ضمن اینکه وقت و اعصاب هم میخواد.
مشکل دیگه بحث ریجن بازی و تطبیق با ریجن اکانت هست. نسل 7 و اوائل 8، عناوین ریجن 1 هم زیاد میومد تو بازار و مشکلی نبود برای پیدا کردنش. ولی الان اینطور نیست. مثل فاینال 16، اسپایدر من 2، سایلنت هیل 2 و ...که ریجن 1 عملا پیدا نمیشه. مگر نسخه های خاص و خیلی گرون.
درست میگین احمد جان، حقیقتا من تجربه فروش به دست رو اصلا ندارم (کلا بازی هارو ارشیو میکنم و 99 درصد نمیفروشم) و همون چندتایی هم که به دلایلی فروختم؛ به فروشنده فروختم تکنیکلی به همونی که ازش بازی رو میخرم؛ برای همین اشاره کردم اگر از همون فروشنده که میخرین بهش بفروشین خیلی راحت میشه، چون معمولا یک فروشنده حرفه ای که بازار خوبی داره، بازی ها رو تا چندین سال هنوزم ازتون میخره و خیلی راحت دوباره میفروشه (مخصوصا که بازار ایران به دلیل همین گرونی؛ معمولا عمر کنسول ها بالاست؛ مثلا یکی از دوست های من تا همین پارسال داشت بازی های پی اس 4 رو به فروشنده میفروخت و فروشنده هم رو هوا ازش میخرید، چون بازار پی اس 4 هنوزم تو ایران به شدت داغه، هرچند ممکنه خیلی از مغازه ها این کار رو نکنند، برای همین بهتره با یک اشنا باشه و از قبل باهاش هماهنگ بشه)

واقعا تخفیف رندومم میزنه؟ چه جالب اولین باره میشنوم. دعا کنید بتونم دوسال تمدید کنم:D

اره متاسفانه مثل اینکه رندومه برای من که 160 دلار بود ولی خیلی ها را دیدم 30 درصد اف خورده بودن

حالا من میترسم قبلا واسه من آف خورده باشه اما متوجه نشده باشم. خیلی ترسناکه واقعا :D این چه داستانیه راه انداختن.

• Cool
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or