Need-More-Speed Gold User دیروز در 7:06 PM #5,252 نوشته شده توسط SMM9: واقعا تخفیف رندومم میزنه؟ چه جالب اولین باره میشنوم. دعا کنید بتونم دوسال تمدید کنم بیشتر... نه رندوم نیست بستگی داره چقدر از مدت اکانت باقی مونده باشه زیر ۲ ماه تخفیف میده برای من هنوز ۷ ماه مونده تخفیف در کار نیست
نوشته شده توسط SMM9: واقعا تخفیف رندومم میزنه؟ چه جالب اولین باره میشنوم. دعا کنید بتونم دوسال تمدید کنم بیشتر... نه رندوم نیست بستگی داره چقدر از مدت اکانت باقی مونده باشه زیر ۲ ماه تخفیف میده برای من هنوز ۷ ماه مونده تخفیف در کار نیست
SMM9 عضو تحریریه دیروز در 9:25 PM #5,253 نوشته شده توسط Need-More-Speed: نه رندوم نیست بستگی داره چقدر از مدت اکانت باقی مونده باشه زیر ۲ ماه تخفیف میده برای من هنوز ۷ ماه مونده تخفیف در کار نیست View attachment 358199 بیشتر... خب من یدونه یکساله تمدید کردم ولی فرداش دوباره تخفیف رو برام برگردوند Reactions: Need-More-Speed and NaViiDii
نوشته شده توسط Need-More-Speed: نه رندوم نیست بستگی داره چقدر از مدت اکانت باقی مونده باشه زیر ۲ ماه تخفیف میده برای من هنوز ۷ ماه مونده تخفیف در کار نیست View attachment 358199 بیشتر... خب من یدونه یکساله تمدید کردم ولی فرداش دوباره تخفیف رو برام برگردوند