rahmanshahi
کاربر سایت
۱۲آذردوستان تخفیفات جمعه سیاه تا کی هست؟
ممنون
۱۲آذردوستان تخفیفات جمعه سیاه تا کی هست؟
ممنون
بر اساس نوشته بلاگ پلی استیشن از ۲۲ نوامبر تا ۲ دسامبردوستان تخفیفات جمعه سیاه تا کی هست؟
ممنون
جمعه شروعشه .چرا واسه من نیومده تخفیفات جمعه سیاه
من میخوام لطفا پیام خصوصیتو چک کندوستان من پلاس اکسترا دارم دو سال هستش که تمدید میکنم
امسال هم تمدید میکنم و ظرفیت دوشو میفروشم
اگر کسی هست بخواد اشتراکی لطفا پیام بده
شما رو نمیدونم ولی واسه من کوفت هم نداشت این تخفیفات
آره یه سری ها اضافه میشه یا توی پیشنهاد ویژه میانسلام
این تخفیفاش هفتگی عوض میشه؟یا کلا همیناس
گرند توریسمو۷ چرا تخفیف نزده ممکنه بعدا آپدیت بشه تخفیفها؟
آقا واقعا کویره اونایی هم که تخفیف خورده معمولا تا جایی که یادمه تو تخفیف بودن.شما رو نمیدونم ولی واسه من کوفت هم نداشت این تخفیفات
یه چیزو من دقت کردم سونی واقعا تو تخفیفات موذیانه عمل میکنه. مثلا من RE8 رو میخواستم ولی اومدن جای نسخه معمولی گلد رو تخفیف گذاشتن و چون اون قیمتش بالاتر هست با تخفیف هم از حدی بالاتر میره اگه میخواستن رو نسخه استاندارد همین تخفیف رو بزاره زیر ۱۰ دلار میشد. این سونی اول مارمولک بود بعدن تبدیل به انسان شدهتخفیف ها رو آدم میبینه اسهال میشه . کلا سونی رقیب نداشته باشه هار میشه اون از وضع بازی هاش و فرت و فرت ریمستر و گندکاری های ووک و بازی های لایو سرویس و قیمت کنسول پرو ( صد تا دیگه چیزم هست ) اینم از تخفیفاش . یه زمانی یادمه بهترین بازی ها رو با 10-15 دلار میتونستیم بخریم تو تخفیف ، الان مثلا تخفیف خوردن تازه شدن 50 دلار ... wtf . اینا همش تقصیر اون فیل اسپنسر گاوه که ایکس باکس رو نابود کرد حالا همه باید چوبش رو بخورن .