آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان تخفیفات جمعه سیاه تا کی هست؟

ممنون
بر اساس نوشته بلاگ پلی استیشن از ۲۲ نوامبر تا ۲ دسامبر

PlayStation’s Black Friday offers that begin this week
From November 22 through December 2, players and gift givers can explore a range of amazing offers on games
cb4f8cbcc0a1703960b497c6206b369ed9f64d0f.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Love
Reactions: *CATALAN* and u.s.a
دوستان من پلاس اکسترا دارم دو سال هستش که تمدید میکنم
امسال هم تمدید میکنم و ظرفیت دوشو میفروشم
اگر کسی هست بخواد اشتراکی لطفا پیام بده

• Like
Reactions: navid_x360
دوستان منم ده ساله پلاسم رو دارم و همه بازی هایی که تا این مدت اومده رو توی اکانتم دارم.دیلاکس میگیرم همیشه و اینکه میخوام ظرفیت دوش رو بفروشم. اگه کسی خواست درخدمتم.

تخفیف ها رو آدم میبینه اسهال میشه . کلا سونی رقیب نداشته باشه هار میشه اون از وضع بازی هاش و فرت و فرت ریمستر و گندکاری های ووک و بازی های لایو سرویس و قیمت کنسول پرو ( صد تا دیگه چیزم هست ) اینم از تخفیفاش . یه زمانی یادمه بهترین بازی ها رو با 10-15 دلار میتونستیم بخریم تو تخفیف ، الان مثلا تخفیف خوردن تازه شدن 50 دلار ... wtf . اینا همش تقصیر اون فیل اسپنسر گاوه که ایکس باکس رو نابود کرد حالا همه باید چوبش رو بخورن .

تخفیف ها رو آدم میبینه اسهال میشه . کلا سونی رقیب نداشته باشه هار میشه اون از وضع بازی هاش و فرت و فرت ریمستر و گندکاری های ووک و بازی های لایو سرویس و قیمت کنسول پرو ( صد تا دیگه چیزم هست ) اینم از تخفیفاش . یه زمانی یادمه بهترین بازی ها رو با 10-15 دلار میتونستیم بخریم تو تخفیف ، الان مثلا تخفیف خوردن تازه شدن 50 دلار ... wtf . اینا همش تقصیر اون فیل اسپنسر گاوه که ایکس باکس رو نابود کرد حالا همه باید چوبش رو بخورن .
یه چیزو من دقت کردم سونی واقعا تو تخفیفات موذیانه عمل میکنه. مثلا من RE8 رو میخواستم ولی اومدن جای نسخه معمولی گلد رو تخفیف گذاشتن و چون اون قیمتش بالاتر هست با تخفیف هم از حدی بالاتر میره اگه میخواستن رو نسخه استاندارد همین تخفیف رو بزاره زیر ۱۰ دلار میشد. این سونی اول مارمولک بود بعدن تبدیل به انسان شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or