آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان تو تخفیفات بهاری یه باندلی آف خورده به اسم Warhammer Ultimate Pack: Hack and Slash. شده ۲۵دلار. دو تا بازی ARPG شبیه به دیابلو توشه. Chaos Bane بازی جمعو جوریه نسبتا ولی Inquisitor خیلی خوب و پرپیمونه. خلاصه که اگه علاقه به این سبک دارید یه نیم نگاهی داشته باشید به این باندل. راحت ۱۰۰ ساعتی محتوا داره.

فکر می‌کنید fatal frame بیشتر تخفیف بخوره؟ ۳۰ درصد تخفیف حدود ۲۸ دلار شده
تخفیفشو کاری ندارم ولی اصلا این ۲ شماره اخر که روی استور اومده بازی های خوبی نیستن و یه پسرفت اساسی نسبت به سه نسخه اصلی که روی ps2 اومدن دارن.اگه خیلی به سبکش علاقه داری بگیر.
من جفتشو رو سوییچ بازی کردم دومی انقدر بد بود اخراش ولش کردم تمومش نکردم

• Like
Reactions: darkworld
تخفیفشو کاری ندارم ولی اصلا این ۲ شماره اخر که روی استور اومده بازی های خوبی نیستن و یه پسرفت اساسی نسبت به سه نسخه اصلی که روی ps2 اومدن دارن.اگه خیلی به سبکش علاقه داری بگیر.
من جفتشو رو سوییچ بازی کردم دومی انقدر بد بود اخراش ولش کردم تمومش نکردم
این حرف شما عجیبه چون بازی تو استیم امتیاز ۹ گرفته و تو گوگل هم ۹۴ بازیکن ها نظر مثبتی رو بازی داشتن

این حرف شما عجیبه چون بازی تو استیم امتیاز ۹ گرفته و تو گوگل هم ۹۴ بازیکن ها نظر مثبتی رو بازی داشتن
نمیدونم والا دوست داری بگیر بازی متای ۶۸ داره منم بازیش کردم اصلا خوب نبود به قول معروف پول خودته اختیارشو داری :D

بازی NEED FOR SPEED UNBOUND همراه dlc به هشت دلار قیمت خورده با تخفیف.
بخاطر گرافیک کارتونیش کلا نمیخواستم بخرم ولی نمیدونم چرا متقاعد شدم و خریدم.
حقیقتا همون هشت دلار هم نمی ارزه.
گیم پلی سنگین و خشک.
عدم استفاده از قابلیتهای دول سنس.
گرافیک زمان PS3 . با این گرافیک چرا روی PS4 نیومده؟ ادم یاد بازی آسفالت موبایل می افته.

دوستان سونی یه سری تخفیف ۲۴ ساعته سنگین روی بعضی بازی ها جدیداً میزاره تحت عنوان flash deal
نگاه بندازید شاید بازی مورد علاقتون بود.
View attachment 340702
بازی های مورد نظرت رو wishlist کن که هی از فلان تخفیف وسوسه نشی تهش هم بازی نکنی. سونی تخفیف زیاد میزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or