عجب سایتی دمت گرم
اگه فیفا باز هستی الان بهترین موقع برای خریده اگه هم نه که اهمیت ندارهبازی FC24 توی استور پلی استیشن ۸۰ درصد تخفیف خورده،خیلی دو دلم بخرمش یا نه چون کلا به دیسک فیزیکی علاقه دارم از طرفی قیمتش الان به اندازه دیسک فیفا ۲۳ هست،شرایط سختیه!
من pes باز بودم!از وقتی konami شروع کرد به صفا دادن! این سری دیگه منم کم کم رفتم سراغ فیفا ولی خیلی حرفه ای بازی نمیکنم،هرازگاهی افلاین یه مسابه بازی میکنماگه فیفا باز هستی الان بهترین موقع برای خریده اگه هم نه که اهمیت نداره
بعید میدونم روی پلاس حالا حالا ها بیاد چون هنوز براش برنامه دارن و از اون دوتا dlc که براش معرفی شده ، هنوز یکیش منتشر نشدهFF 16 تخفیف خوبی خورده. دو دلم بگیرمش یا نه، میترسم یکی دو ماه دیگه رو پلاس بیاد، ممکنه؟
بزار نمرات dragons dogma 2 و rise of ronin بیاد هر کدوم بالای نود شد اونو میگیرم. اگه هیچ کدوم بالای نود نشدن ۱۶ رو بجاش میگیرمبعید میدونم روی پلاس حالا حالا ها بیاد چون هنوز براش برنامه دارن و از اون دوتا dlc که براش معرفی شده ، هنوز یکیش منتشر نشده
آقا ۱۶ از اوناس که باید قبلش ۱۰۰ تا شماره قبلی رو بازی کرده باشی؟؟؟ دموش رو گرفتم با گیم پلیش خیلی حال کردم برعکسه این ریبرس.بزار نمرات dragons dogma 2 و rise of ronin بیاد هر کدوم بالای نود شد اونو میگیرم. اگه هیچ کدوم بالای نود نشدن ۱۶ رو بجاش میگیرم
خیر. به غیر از ریمیک ۷ که ادامهاش همین ریبرث هست، مابقی فاینالفانتزیها هیچ ربطی به هم ربطی ندارند!آقا ۱۶ از اوناس که باید قبلش ۱۰۰ تا شماره قبلی رو بازی کرده باشی؟؟؟ دموش رو گرفتم با گیم پلیش خیلی حال کردم برعکسه این ریبرس.
سلام هیچ ربطی به شماره های قبلی و بعدی نداره و کلا یه عنوان مجزاست . اگه میتونی دیسکش رو بخر بازی کردی بفروش چون بعد از یه بار تموم کردن(همون کاری که من کردم) شاید دیگه نخوای بازیش کنی و بخوای بفروشیآقا ۱۶ از اوناس که باید قبلش ۱۰۰ تا شماره قبلی رو بازی کرده باشی؟؟؟ دموش رو گرفتم با گیم پلیش خیلی حال کردم برعکسه این ریبرس.
عالیه، من خیلی دوس داشتم یه بار فاینال فانتزی بازی بکنم، ولی همیشه فکر میکردم این ۱۰۰ شمارهای که تا الان اومده به هم ربط دارن.سلام هیچ ربطی به شماره های قبلی و بعدی نداره و کلا یه عنوان مجزاست . اگه میتونی دیسکش رو بخر بازی کردی بفروش چون بعد از یه بار تموم کردن(همون کاری که من کردم) شاید دیگه نخوای بازیش کنی و بخوای بفروشی