SMM9
عضو تحریریه
من با اکانتم تو استور دیدم همه رایگان بودن. حالا شاید قبلا رو پلاس اومده بودن ادد کردم
من با اکانتم تو استور دیدم همه رایگان بودن. حالا شاید قبلا رو پلاس اومده بودن ادد کردم
بله فعال میشه که توی Gold Edition هم همه ی DLC ها هست اگه نداریش GOLD رو بخر.سلام دوستان با خرید این wintrs Expansion برای Resident Evil village آیا دوربین سوم شخص فعال میشه؟
مثل بقیه ریجن ها موقع ساخت باید ریجن رو کره بزنی و البته آدرس کره رو وارد کنی و البته اگه مثل ترکیه سخت گیری کنه باید آی پی ترکیه هم داشته باشیسلام کسی میدونه چجوری میشه اکانت ریجن کره جنوبی رو ساخت؟!
امتحان کردم وریفای از این سایت میخواد
راه دیگه ای داره بشه اکانتشو ساخت؟
چرا باید وریفای کنی اینجا ؟سلام کسی میدونه چجوری میشه اکانت ریجن کره جنوبی رو ساخت؟!
امتحان کردم وریفای از این سایت میخواد
راه دیگه ای داره بشه اکانتشو ساخت؟
من ترکیه ، اوکراین و آمریکا اکانت دارم چیزی وریفای نکردم بجز تایید ایمیل...چرا باید وریفای کنی اینجا ؟
اون عکسی ک پین کردم پست قبلی وقتی ک میخوای اکانتو بسازی وسطای کار میره رو اون و شماره ی کره جنوبی رو میخواد برای تاییدیه اکانت نمی دونم چجوری دورش بزنمچرا باید وریفای کنی اینجا ؟
منم دارم همونارو ولی کره جنوبی یه چیزه دیگه س اصن هیچ جوره نتونستم بسازم فکر کنم تنها برای کسایی ک مقیم اون کشورن میشهمن ترکیه ، اوکراین و آمریکا اکانت دارم چیزی وریفای نکردم بجز تایید ایمیل...
راست میگی احتمالش هست چون اخیرا سونی داره روز به روز محدودیت و سختگیریای استورشو بیشتر میکنه . ولی اگه بازی توش داری ارزششو داره سعیتو بکن بسازیمنم دارم همونارو ولی کره جنوبی یه چیزه دیگه س اصن هیچ جوره نتونستم بسازم فکر کنم تنها برای کسایی ک مقیم اون کشورن میشه
فکر نمیکنم ارزش 5 دلار هم داشته باشه رضا جان.بازی Scars above به قیمت ده دلار توی استور آمریکا تخفیف خورده.نسخه PS5 ارزش ده دلار داره.البته با ده دلار هم نسخه Ps5 هم Ps4 خریداری میشه.
View attachment 327716
فکر میکنید cuphead و dlc اون تخفیف بخوره؟