آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من کم دیدم بچه ها بیان اینجا راجب بازی که اف خورده حرف بزن الان من چنتا بازی دیدم اف خوبی خورده ولی خب نمیشه رفت تک تک شو فیلم دید کسایی که تجره کردن بازی رو بیان در حد یک پاراگراف بنویسن چطوری بود اصلا ارزش بازی داره یا نه ...
Hogwarts Legacy
Alan Wake 2
Lies of P
Resident Evil 4
Dead Space
METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.1 PS4 & PS5
Dying Light 2 Stay Human PS4&PS5
Forspoken
دوستانی که بازی کردن از تجربشون بگن اینا بازی هست که اف خوردی
سلام . بازیایی که نوشتین بیشترشون اگه نگم همشون آفلاینن . پس بعد از یک بار یا دو بار تموم کردن شاید دیگه اکانتشون به دردتون نخوره . به نظرم بازیای مالتی پلیر مثل کال اف دوتی یا دیابلو الان بهترین گزینه خریدن . بخرین بیاین مالتی پلیرای وطنی زیاد شه ..

• Like
Reactions: godofwar4
سلام . بازیایی که نوشتین بیشترشون اگه نگم همشون آفلاینن . پس بعد از یک بار یا دو بار تموم کردن شاید دیگه اکانتشون به دردتون نخوره . به نظرم بازیای مالتی پلیر مثل کال اف دوتی یا دیابلو الان بهترین گزینه خریدن . بخرین بیاین مالتی پلیرای وطنی زیاد شه ..
ممنون بایت جواب هات ..
من الان دیگه اویل 4 و سکیرو به صورت فیزیکی خریدم ..
الانم دارم سکیرو بازی میکنم بازی جذابی و سخت حالا ببینم تا کجا میشه جلو رفت الان فایت بانو بیوتی که ی بار کشتم دوباره زنده شد:-t خسته شدم خاموش کردم..حالا ببینم تا کجای بازی میشه رفت جلو
زیاد اهل مولتی نیستم غیر از گرن توریزمو ....
بازی های دیجتال زیادی خریدم که حدود 10 تا 20 دلار هستن .خلاصه هستن تو اکانتم ...بعضی وقتا خریدن بازی فیزیکی سخته اگه پیدا نکنم دیجتال میخرم راحت ..اهل اکانت اشتراکی هکی نیستم چه کاری ...خلاصه سازنده هم باید ی پولی در بیاره قرار باشه اینجا چنتا مغازه دار سود الکی کن که بدرد نمیخوره..

دوستان چرا اکانت ترکیه نمیشه ساخت هر کاری میکنم نمیشه
سلام من چند هفته پیش که بلک فرای دی بود با آی پی ترکیه ساختم . حتما باید آی پی ترکیه داشته باشی . نمیدونم حالا از بک فرای دی تا الان تغییر کرده باشه ...

ممنون بایت جواب هات ..
من الان دیگه اویل 4 و سکیرو به صورت فیزیکی خریدم ..
الانم دارم سکیرو بازی میکنم بازی جذابی و سخت حالا ببینم تا کجا میشه جلو رفت الان فایت بانو بیوتی که ی بار کشتم دوباره زنده شد:-t خسته شدم خاموش کردم..حالا ببینم تا کجای بازی میشه رفت جلو
زیاد اهل مولتی نیستم غیر از گرن توریزمو ....
بازی های دیجتال زیادی خریدم که حدود 10 تا 20 دلار هستن .خلاصه هستن تو اکانتم ...بعضی وقتا خریدن بازی فیزیکی سخته اگه پیدا نکنم دیجتال میخرم راحت ..اهل اکانت اشتراکی هکی نیستم چه کاری ...خلاصه سازنده هم باید ی پولی در بیاره قرار باشه اینجا چنتا مغازه دار سود الکی کن که بدرد نمیخوره..
دقیقا منم مثل خودتم از بازی ای اگه خوشم بیاد دیجیتال میخرم میزارم دی ال شه خودمو راحت می کنم مگه اینکه دیسکش ارزون تر باشه.. بالدورز گیت رو مثلا خریدم چون بیشتر داستانیه میدونم بعد تموم کردنش 60 دلار سوخت میشه ولی کال آف آخری رو هم خریدم تو بلک فرای دی 49 دلار الان هر روز دارم بازی می کنم میدونم تا یک سال محتوای فان داره..
داداش سکیرو رو دریاب اگه به فایتاش و سیستم deflect/parry اش عادت کنی بی نهایت لذت بخش میشه .

• Like
Reactions: godofwar4
دقیقا منم مثل خودتم از بازی ای اگه خوشم بیاد دیجیتال میخرم میزارم دی ال شه خودمو راحت می کنم مگه اینکه دیسکش ارزون تر باشه.. بالدورز گیت رو مثلا خریدم چون بیشتر داستانیه میدونم بعد تموم کردنش 60 دلار سوخت میشه ولی کال آف آخری رو هم خریدم تو بلک فرای دی 49 دلار الان هر روز دارم بازی می کنم میدونم تا یک سال محتوای فان داره..
داداش سکیرو رو دریاب اگه به فایتاش و سیستم deflect/parry اش عادت کنی بی نهایت لذت بخش میشه .
من ی زمانی gta و red dead گرفته بودم در حد یک ساعت بازی کردم ولش کردم بعدش با ی دیدگاه دیگه رفتم بازی کردم و هر دوتاش داستانش تموم کردم و لذت بردم ....
یجوری سکیرو .بلادبوردن دارک سولزم همینجوری شده برام ...من از سکیرو دارم لذت میبرم سخته ولی با جلو رفتن بازی ادم لذت میبره میخواد ادامه بده ..
من بازی هایی که دوس دارم و میدونی میخوام پلات کنم و چند بار بازی کنم حتما میخرم .گرن توریزمو چند سال بازی میکنم پیش خربد میکنم .
خلاصه وقتی اف های 60 یا 70 درصد میخوره بازی مد نظرم خرید میکنم و بازیش میکنم ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or