آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من کم دیدم بچه ها بیان اینجا راجب بازی که اف خورده حرف بزن الان من چنتا بازی دیدم اف خوبی خورده ولی خب نمیشه رفت تک تک شو فیلم دید کسایی که تجره کردن بازی رو بیان در حد یک پاراگراف بنویسن چطوری بود اصلا ارزش بازی داره یا نه ...
Hogwarts Legacy
Alan Wake 2
Lies of P
Resident Evil 4
Dead Space
METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.1 PS4 & PS5
Dying Light 2 Stay Human PS4&PS5
Forspoken
دوستانی که بازی کردن از تجربشون بگن اینا بازی هست که اف خوردی

آخرین ویرایش:
من کم دیدم بچه ها بیان اینجا راجب بازی که اف خورده حرف بزن الان من چنتا بازی دیدم اف خوبی خورده ولی خب نمیشه رفت تک تک شو فیلم دید کسایی که تجره کردن بازی رو بیان در حد یک پاراگراف بنویسن چطوری بود اصلا ارزش بازی داره یا نه ...
Hogwarts Legacy
Alan Wake 2
Lies of P
Resident Evil 4
Dead Space
METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.1 PS4 & PS5
Dying Light 2 Stay Human PS4&PS5
Forspoken
دوستانی که بازی کردن از تجربشون بگن اینا بازی هست که اف خوردی
هاگوارتز برای طرفدارای هری پاتر بهشته رسما. منتهی باید طرفدار کتاب و فیلماش باشی وگرنه حالت عادی ممکنه برات لذت بخش نباشه و چه بسا گیم پلیش خستت هم بکنه.
ریمیک ایول ۴ و دد اسپیس که حرف ندارن اگه بازی نکردی و جزو واجبات محسوب میشن. کنار اینا آلن ویک ۲ هم همینطوره از لحاظ فضاسازی و داستان و گیم پلی کنار اون ۲تا حرف نداره. کلا ۳تا شاهکارن اینا و اگه میتونی همشونو بگیر.
لایز آف پی اگه سولز باز هستی می‌تونه جذبت کنه. منتهی اگه تجربه این سبکو نداری باید بدونی کوآپ نداره و خودتی و خودت مگه از NPC کمک بگیری. اگه از دارک سولز اینا خوشت نیومده سمت اینم نیا و بجاش بازیای دیگرو بگیر که ارتباط میگیری باهاشون.
کالکشن متال ارزش خرید ندارن ولش کن :D بشین نسخه های قدیمی بازی کن شرف داره به این کالکشن.
دایینگ لایت ۲ هم واستا DLCهاش همه بیاد نسخه کاملش تخفیف بخوره بعد بگیر. سازنده اش معمولا بعد اومدن محتواهای پولی تخفیفای خوبی میزنه رو بازیاش سر نسخه اولم همین کارو کرده. اگر صرفا زامبی کشی میخوای Dead Island 2 بازی بهتریه.
فوراسپوکن هم بازی معمولییه و ممکنه بیاد روی پلاس پولتو بذار برای باقی بازیا که ارزش خرید دارن.

آخرین ویرایش:
این تخفیف های کریسمس را از دست ندید عالین .تو کل سال من رصد میکردم بهترین تخفیف های کل سال هستن.
از شانس بد من الن ویک ۲ را دو هفته پیش فول پرایس خریدم الان ۲۰ درصد اف خورده:((
این پلاس اکسترا هم بد دردی برام شده یکسری بازی های اسکوار تخفیف خورده ادم وسوسه میشه بگیره ولی قطعا روی سرویس میاد.
Immortal of aveum هم ۶۰ درصد خورده تو چشم میزنه ولی اینم به نظرم سرویس خور میشه

این تخفیف های کریسمس را از دست ندید عالین .تو کل سال من رصد میکردم بهترین تخفیف های کل سال هستن.
این پلاس اکسترا هم بد دردی برام شده یکسری بازی های اسکوار تخفیف خورده ادم وسوسه میشه بگیره ولی قطعا روی سرویس میاد.
Aveum میاد رو سرویس ها خودشون گفتن

• Like
Reactions: ashe

هاگوارتز برای طرفدارای هری پاتر بهشته رسما. منتهی باید طرفدار کتاب و فیلماش باشی وگرنه حالت عادی ممکنه برات لذت بخش نباشه و چه بسا گیم پلیش خستت هم بکنه.
ریمیک ایول ۴ و دد اسپیس که حرف ندارن اگه بازی نکردی و جزو واجبات محسوب میشن. کنار اینا آلن ویک ۲ هم همینطوره از لحاظ فضاسازی و داستان و گیم پلی کنار اون ۲تا حرف نداره. کلا ۳تا شاهکارن اینا و اگه میتونی همشونو بگیر.
لایز آف پی اگه سولز باز هستی می‌تونه جذبت کنه. منتهی اگه تجربه این سبکو نداری باید بدونی کوآپ نداره و خودتی و خودت مگه از NPC کمک بگیری. اگه از دارک سولز اینا خوشت نیومده سمت اینم نیا و بجاش بازیای دیگرو بگیر که ارتباط میگیری باهاشون.
کالکشن متال ارزش خرید ندارن ولش کن :D بشین نسخه های قدیمی بازی کن شرف داره به این کالکشن.
دایینگ لایت ۲ هم واستا DLCهاش همه بیاد نسخه کاملش تخفیف بخوره بعد بگیر. سازنده اش معمولا بعد اومدن محتواهای پولی تخفیفای خوبی میزنه رو بازیاش سر نسخه اولم همین کارو کرده. اگر صرفا زامبی کشی میخوای Dead Island 2 بازی بهتریه.
فوراسپوکن هم بازی معمولییه و ممکنه بیاد روی پلاس پولتو بذار برای باقی بازیا که ارزش خرید دارن.
سلام ممنون بابت توضیح هات ..
خب با یکم سرچ کردن بازی فیزیکی همون قیمت اف بود و ی جورایی به دوستان توصیه میکنم حتما ببین بازی فیزیکیش چند هست بعد خرید دیجیتال کن ..
من sekiro ارزون تر از اف که بود پیدا کردم خریدم..evil4 , dead هم همون هول هوش هستن و میشه ارزون تر خرید ..

Attachments

• sekiro.jpg
    sekiro.jpg
    1.6 MB · مشاهده: 18
  • Like
Reactions: jdepp and ashe
خواهش می کنم. اگه می خوای رو اکانت خودت باشه که هیچی پس باید بخریش.
آره در مورد بازی چون دارک سولز و بلادبورن خوشت نیومده یکم احتیاط کن و ازش ویدیو ببین چون بازی روی دفلکت سواره و حتما باید دفلکت یا همون پرفکت پری انجام بدی که از این لحاظ سخت حساب می شه اما سیستم آپگرید خاصی مثل چیزی که تو سولز ها وجود داره اینجا نیست و از نظر روایت داستان هم سر راست و دارای کات سین نیست و یجورایی باید دنبال داستان بگردی.
خب الان بعد دوساعت بازی باید بگم که جور دیگه باید به بازی نگاه کرد تا لذت ببری نمیشه مث گاست اف توشیما فکر کنی و بیای اینو بازی کنی ..
سبک خودشو داره قشنگه ولی سخته .به نظر من ارزش خرید داره .((من دارک سولز و بلدبورن دارم برای پلاس و پاکش نکردم شاید بعد این برم ببینم اونا چطوری هستن ))

• Love
Reactions: jdepp
pc ندارم وبرای ps5 میخوام بخرم ...
بنظرت بازی دیگه خرید کنم؟
یا بازیش ارزش داره مثلا من 2077 خریدم 53 دلار ولی واقعا به اون قیمت نمی ارزید ..بازی قشنگیه و ارزش خرید داشت ..
sekiro نمیدونم دیسکش تقریبا نیست که خرید کنیم وتا الانم کمتر از 30 دلار نشده
سلام شاید دیر باشه پاسخ من . نمیدونم بازی رو خریدین یا نه ولی به عنوان کسی که دو بار سکیرو رو تموم کردم و بازیای دیگه فرام سافتویر هم مثل الدن رینگ رو بیشتر از 2 بار تموم کردم تجربمو میگم . سکیرو یکی از شاهکارترین بازیای تاریخ هست . یعنی حتی تو خود بازیای شرکت فرام سافتور هم سکیرو بهترین هست از نظر فایت و نبرد . کیفیت نبردی و فایتایی که سکیرو داره رو به جرات بهت میگم تو هیچ بازی شمشیر زنی تجربه نمیکنی . اینا نقاط قوتش بود ولی نقطه ضعفشم اینه که تا بیای به بازی مسلط بشی بسیار بسیار سخته . اگه اشتباه نکنم بازی زمانی که رلیز شد یه کمپین راه افتاد که ملت زیرش امضا میکردن از شرکت فرام سافتور میخواستن یه درجه سختی آسون هم برای بازی بده . فکر می کنم سخت ترین بازی فرام سافتور هستش با اختلاف و چون مثل الندن رینگ و دارکسولز سیستم لول اپ به اون شکل نداره بعضی باساش واقعا سختن .درجه سختیشو بگم که من یه عمره داره بازیای این سبکی میکنم و همرو تموم کردم و برای هیچ بازی نرفتم تو یوتیوب فیلم آموزشی کشتن باس ببینم ولی برای سکیرو مجبور شدم برم فیلم کشتن باس های اخر بازی رو ببینم ! ولی وقتی مکانیکای بازی و حرکات باس ها رو یاد بگیری خیلی اسون و جذاب میشه واسه همین بار دومی که تمومش کردم کلا 2 روز طول کشید ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or