آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

این ultimate pack رو می‌خوام برای لژیون بگیرم،شانس ما توی این بلک فرایدی واچ داگز لژیون و dlc هاش کلن تخفیف نخورده! خیلی عجیبه،خود بازی رو دوسال پیش تو بلک فرایدی با تخفیف گرفتم،بعد الآن که بازی قدیمی تر هم شده از تخفیف خبری نیست! کسی می‌دونه که تا حالا این ultimate pack لژیون اصلن تخفیف خورده یا نه؟!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

بله تخفیف خورده بود دو ماه پیش اینا شده بود 23.99. میتونی تو این سایت چک کنی، خواستی میتونی ثبت نام هم کنی یه گزینه داره که هر وقت که بازی تخفیف خورد بهت ایمیل میده با خبر شی.

آخرین ویرایش:
دوما بله تخفیف خورده بود دو ماه پیش اینا شده بود 23.99. میتونی تو این سایت چک کنی، خواستی میتونی ثبت نام هم کنی یه گزینه داره که هر وقت که بازی تخفیف خورد بهت ایمیل میده با خبر شی.

ممنون دنبال همین سایته می‌گشتم،البته این ورژن اولتیمیت بازی هست،من ورژن گُلد رو خریدم قبلن،منظور من ultimate pack بود،که تو همین سایته سرچ زدم و حدسم درست بود،این dlc بصورت جداگانه تا حالا تخفیف نخورده ! نمی‌دونم چرا معمولن dlcها و سیزن پس ها بصورت جداگانه شامل تخفیف ها نمی‌شن اما همیشه نسخه های گوناگون بازی ها توی مناسبت هایی مثل بلک‌فرایدی تخفیف های چشمگیری هم می‌خورن
شاید به این علت باشه کسی که می‌خواد dlc جداگانه رو بخره، مُشتاق و علاقه‌مند‌تر از کسی می‌دونن که کلن بازی رو تا حالا نخریده ،به همین دلیل نیازی نمی‌بینن که برای جذب خریدار dlc تخفیف بدن!

95a48c21736562f173f5991d12db3952.png

ممنون دنبال همین سایته می‌گشتم،البته این ورژن اولتیمیت بازی هست،من ورژن گُلد رو خریدم قبلن،منظور من ultimate pack بود،که تو همین سایته سرچ زدم و حدسم درست بود،این dlc بصورت جداگانه تا حالا تخفیف نخورده ! نمی‌دونم چرا معمولن dlcها و سیزن پس ها بصورت جداگانه شامل تخفیف ها نمی‌شن اما همیشه نسخه های گوناگون بازی ها توی مناسبت هایی مثل بلک‌فرایدی تخفیف های چشمگیری هم می‌خورن
شاید به این علت باشه کسی که می‌خواد dlc جداگانه رو بخره، مُشتاق و علاقه‌مند‌تر از کسی می‌دونن که کلن بازی رو تا حالا نخریده ،به همین دلیل نیازی نمی‌بینن که برای جذب خریدار dlc تخفیف بدن!

95a48c21736562f173f5991d12db3952.png

آهان اینومیگی آره عجیبه تا حالا تخفیف نخورده چیا داره حالا این پک؟

• Like
Reactions: Dead2021
آهان اینومیگی آره عجیبه تا حالا تخفیف نخورده چیا داره حالا این پک؟

آخر سر امروز با همین قیمت خریدمش، و کلی دردسر برای فعال کردنش کشیدم {بخاطر تحریمی که لژیون داره} خیلی وقتم رو گرفت، آخرسر با یه پروکسی از امارات درست شد، دوسال پیش موقع خرید بازی اصلی چشمم به ورژن اولتیمیت نخورد، وگرنه همون رو می‌گرفتم، به استور خود بازی که نمی‌تونیم دسترسی داشته باشیم ، نمی‌دونم چرا این pack هم تا همین اواخر فقط برای ps5 در دسترس بود! تا اینکه دیدم روی ps4 هم قابل دسترس شده،هنوز وقت نکردم با محتویات جدید پلی بدم، ولی اصل این پک اضافه شدن سه شخصیت یونیک دیگه‌ست، من چون این بازی رو خیلی دوست دارم برام ارزش خرید داشت که تکمیل کنم محتویات یونیک رو {البته اگه به استور دسترسی می‌داشتیم به راحتی می‌شد که کلی از این نوع محتویات بخریم} در مجموع اینکه خرید این پک، ارزش خرید داره یا نه، بستگی به سلیقه‌ی افراد داره، شاید برای بعضی ها به صرفه نباشه
و اینکه فکر کنم محتویات این پک به علاوه‌ی محتویات سیزن پس، تنها شخصیت هایی باشن که قابلیت خرید از استور سونی رو دارن، سایر شخصیت ها و محتویات موجود صرفن از استور داخلی بازی قابل دسترسه که متأسفانه برای ما امکان پذیر نیست.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: R O N I N
بچه ها به نظرتون من که Gow Ragnarok رو هنوز بازی نکردم تو این تخفیف ها بخرم ( رو یه اکانت دیگه که بعدا بتونم بفروشم ) الان تو ریجن ترکیه پام در میاد 1100 بعدا 900 هم بفروشم راضیم به نظرتون میخرن ازم یا برم همون دیسکش رو بگیرم ؟ ( دیسک دست دوش فکر کنم 1800 باشه )

بچه ها به نظرتون من که Gow Ragnarok رو هنوز بازی نکردم تو این تخفیف ها بخرم ( رو یه اکانت دیگه که بعدا بتونم بفروشم ) الان تو ریجن ترکیه پام در میاد 1100 بعدا 900 هم بفروشم راضیم به نظرتون میخرن ازم یا برم همون دیسکش رو بگیرم ؟ ( دیسک دست دوش فکر کنم 1800 باشه )

هر کار میکنی بخرش برادر من. چه سوالیه آخه. بگم خود کریتوس بیاد واست؟ :| :D
گاو رگناروک از نظر گیم‌پلی و ساید اکتیویتی و ساید کوئست‌ها ورژن کاملا بهتر شده‌ی همون ۲۰۱۸ هستش و اصلا از دستش نده. خیلی لحظات خفنی در انتظارته.

بچه ها به جز پول دادن به سایت ها راهی هست اکانت ریجن ترکیه بسازیم ؟
سلام و درود
باید از خود کشور ترکیه ساخته بشه (یعنی یکی اونجا برات بسازه)
والسلام
راستی چند میگیرن برا ساختنش

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Little John
سلام
دوستان که بازی syberpunk2077 بازی کردن به نظرتون ارزش خرید داره با 53 دلار؟
چرا انقدر گرون ؟ رو ترکیه همین یکی دوهفته پیش با DLCـیش 900 لیر شده بود فکر کنم .
از نظر من که تازه شروع کردم 20 درصد رفتم بازی ناموسیه فوق خفنه داستان گیم پلی شخصیت ها دنیای بازی همگی 10/10 هستن . اگه یکم توقعت رو از گشت و گذار و پالیش بودن بیاری پایین و فقط بری کوئست انجام بدی بازی بی نظیره . یادم نمیاد آخرین بار کی 5-6 ساعت یک سره پای یه بازی نشسته باشم . در ضمن یکی از خفن ترین دوبله های تاریخ گیم رو داره از نظر من یک چیز عجیبیه صدای شخصیت زن بازی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or