آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

چرا انقدر گرون ؟ رو ترکیه همین یکی دوهفته پیش با DLCـیش 900 لیر شده بود فکر کنم .
از نظر من که تازه شروع کردم 20 درصد رفتم بازی ناموسیه فوق خفنه داستان گیم پلی شخصیت ها دنیای بازی همگی 10/10 هستن . اگه یکم توقعت رو از گشت و گذار و پالیش بودن بیاری پایین و فقط بری کوئست انجام بدی بازی بی نظیره . یادم نمیاد آخرین بار کی 5-6 ساعت یک سره پای یه بازی نشسته باشم . در ضمن یکی از خفن ترین دوبله های تاریخ گیم رو داره از نظر من یک چیز عجیبیه صدای شخصیت زن بازی .
خب من اکانت امریکا دارم البته ترکیه درست کردم ولی خب شارژ کردنش همشین ارزون ساده نیست ...
Untitled.jpg

• Like
Reactions: Scαrface
خب من اکانت امریکا دارم البته ترکیه درست کردم ولی خب شارژ کردنش همشین ارزون ساده نیست ...
View attachment 321517
ایالتو بذار آلاسکا یا منطقه ای دیگه که مالیات نخوره . چون باید ۶۹.۹۹ باشه ولی بقیش مالیاته فاکتور شما البته خیلی تفاوت ندارد ولی خب بازم صحبت ۱دلاره.

ظرفیت دو هم میتونی بگیری قیمت مناسب.
من خرید کردم دیگه ...
تا حالا اکانت ظرفیتی نگرفتم ......از زمانی که ps3 گرفتم دیگه همچی قانوی خرید کردم
البته این دوستمون گفت اکانت ترکیه رفتم اکانت ترکیه که داشتم (الیته تاحالا شارژ نکردم) ولی اختلاف قیمتن حدود 600 هزار تومن هستش انچنان نیست که خودمون به دردسر بندازیم و خرید از ترکیه کنیم ..
اگه ترکیه گیفت کارت داشت میتونسیم خودمون شارژ کنیم بی دردسر ارزش داشت..

چرا انقدر گرون ؟ رو ترکیه همین یکی دوهفته پیش با DLCـیش 900 لیر شده بود فکر کنم .
از نظر من که تازه شروع کردم 20 درصد رفتم بازی ناموسیه فوق خفنه داستان گیم پلی شخصیت ها دنیای بازی همگی 10/10 هستن . اگه یکم توقعت رو از گشت و گذار و پالیش بودن بیاری پایین و فقط بری کوئست انجام بدی بازی بی نظیره . یادم نمیاد آخرین بار کی 5-6 ساعت یک سره پای یه بازی نشسته باشم . در ضمن یکی از خفن ترین دوبله های تاریخ گیم رو داره از نظر من یک چیز عجیبیه صدای شخصیت زن بازی .

خب تجربه من بعد یک ساعت بازی ..
بازی بدی نیست ارزش تجربه کردن داره ...به نظر من قیمتش حدود 20 دلار مبارزه نه 50 .
و این که خیلی باگ داره .من تو یک ساعت سه یا چهار تا باگ دیدم .ادم اذیت نمیکنه تو بازی ولی بعد این همه اپدیت و دیدن این همه باگ عجیه ...

• Like
Reactions: king of north
اگه PC ت میکشه رو PC بازی کن . 30 دلار اونم با وضع دلار الان زیاده .
pc ندارم وبرای ps5 میخوام بخرم ...
بنظرت بازی دیگه خرید کنم؟
یا بازیش ارزش داره مثلا من 2077 خریدم 53 دلار ولی واقعا به اون قیمت نمی ارزید ..بازی قشنگیه و ارزش خرید داشت ..
sekiro نمیدونم دیسکش تقریبا نیست که خرید کنیم وتا الانم کمتر از 30 دلار نشده

یا بازیش ارزش داره مثلا من 2077 خریدم 53 دلار ولی واقعا به اون قیمت نمی ارزید ..بازی قشنگیه و ارزش خرید داشت ..
اگه ظرفیتی اوکی ای تقریبا ۳۰۰ تومن در میاد ظرفیت ۲ اش.
ارزش هم قطعا داره منتهی باید سولز پلیر باشی.

• Like
Reactions: godofwar4
اگه ظرفیتی اوکی ای تقریبا ۳۰۰ تومن در میاد ظرفیت ۲ اش.
ارزش هم قطعا داره منتهی باید سولز پلیر باشی.
نه دنبال اکانت غیر قانونی نیستم ...
من فکر کردم سبکش شبیه گاست اف توشیما باشه که خوب حتما عالی میشه ..
اگه تو سبک دارک سولز یا بلاد بورن باشه اصلا طرفدارشون نیستم و یکم بازی کردم گذاشتم کنار این دو تا بازی رو

نه دنبال اکانت غیر قانونی نیستم ...
من فکر کردم سبکش شبیه گاست اف توشیما باشه که خوب حتما عالی میشه ..
اگه تو سبک دارک سولز یا بلاد بورن باشه اصلا طرفدارشون نیستم و یکم بازی کردم گذاشتم کنار این دو تا بازی رو
ظرفیتی غیر قانونی نیست که. یه اکانت ساخته می شه بازی خریداری می شه و بین چند نفر شِیر می شه.
سازندش فرام سافتوره اما دقیقا مثل سایر سولز ها نیست. منظورم از اینکه سولز پلیر باشی یعنی اینکه سختیشو باید تحمل کنی. شمشیر زنی و گیم پلی اش از گوست هم بهتره اما اصلا به راحتی اون نیست و نحوه ی روایت داستان هم مثل سایر کارهای میازاکی هست.

• Like
بازی های دیگه بخر .
Sekiro بازی خیلی خوبیه و هم مثل باقی بازیهای میازاکی سخت هستش . 30 دلار نمی ارزه . خیلی وقت هم هست که ریلیز شده . dlc هم نداره .

• Like
ظرفیتی غیر قانونی نیست که. یه اکانت ساخته می شه بازی خریداری می شه و بین چند نفر شِیر می شه.
سازندش فرام سافتوره اما دقیقا مثل سایر سولز ها نیست. منظورم از اینکه سولز پلیر باشی یعنی اینکه سختیشو باید تحمل کنی. شمشیر زنی و گیم پلی اش از گوست هم بهتره اما اصلا به راحتی اون نیست و نحوه ی روایت داستان هم مثل سایر کارهای میازاکی هست.
ممنون ازت حالا باید برم یوتوب یکم گم پلی بازی بینم ..
ولی خب میخوام رو کانت خودم بخرم و همیشه بمونه برام .

• Like
Reactions: jdepp
خواهش می کنم. اگه می خوای رو اکانت خودت باشه که هیچی پس باید بخریش.
آره در مورد بازی چون دارک سولز و بلادبورن خوشت نیومده یکم احتیاط کن و ازش ویدیو ببین چون بازی روی دفلکت سواره و حتما باید دفلکت یا همون پرفکت پری انجام بدی که از این لحاظ سخت حساب می شه اما سیستم آپگرید خاصی مثل چیزی که تو سولز ها وجود داره اینجا نیست و از نظر روایت داستان هم سر راست و دارای کات سین نیست و یجورایی باید دنبال داستان بگردی.

• Like
فکر میکنم علاقمون مشابه هم باشه من خریدمش واقعا پشیمون شدم،اصلا به مذاقم خوش نیومد خوبیش این بود که دیسکش رو خریدم و بعد از یک هفته کلنجار رفتن باهاش و مطمئن شدن از اینکه نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم فروختمش!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or