آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

Gravity Rush Remastered و 2 تخفیف خورده و 2 تاش رو هم شده 20 دلار . بنظرتون پایین تر میاد ؟
روی psnow هم هست. اگر برای داشتن در ارشیو نمیخواین اونجا هم میشه بازی کرد.
هر نسخه حدود 15-20 ساعتی تا اتمامش طول میکشه ( حتی بیشتر . بسته به بازی ک
من نسخه یک رو 20 ساعت و نسخه 2 رو حدود 50 ساعت پلی تایم داشتم. منم دقیقا فکر نمیکردم اینقدر باهاش حال کنم. یکی از بهترین ساند ترک های کل تاریخ گیمینگ بود برام.

• Like
Reactions: Little John
خودم نزدیک 2 ساله میخوام بگیرمشون ولی هی میگفتم بیشتر تخفیف میخوره ! میترسم بگیرم بعد برای پلاس مجانی بشه
من 100% پیشنهادش میدما!
اما دموی بازی رو حتما بزن(فکر کنم شماره دوم دمو داره)

به خاطر سبک و کلا تو هوا بودن شخصیت اصلی اول ببین میتونی با دوربین کنار بیای یا نه(آخه خیلیا بودن حال نکردن)
دوم اینکه بازی صداگذاری ژاپنی یا انگلیسی نداره، به یه زبون تخیلی صحبت میکنند! البته اکثر مکالمات به صورت کمیک وار هست که صداگذاری نمیخواد:دی
صرفا گفتم بگم این دو مورد رو که ممکنه به هرکسی نسازه:دی

• Like
Reactions: NHM and Little John
من 100% پیشنهادش میدما!

به خاطر سبک و کلا تو هوا بودن شخصیت اصلی اول ببین میتونی با دوربین کنار بیای یا نه(آخه خیلیا بودن حال نکردن)
دوم اینکه بازی صداگذاری ژاپنی یا انگلیسی نداره، به یه زبون تخیلی صحبت میکنند! البته اکثر مکالمات به صورت کمیک وار هست که صداگذاری نمیخواد:D
صرفا گفتم بگم این دو مورد رو که ممکنه به هرکسی نسازه:D
من تو نیم ساعت گردن درد و سر درد شدم بی خیال بازیش شدم 😁

• Smile
Reactions: Albert Camus
من 100% پیشنهادش میدما!

دوم اینکه بازی صداگذاری ژاپنی یا انگلیسی نداره، به یه زبون تخیلی صحبت میکنند! البته اکثر مکالمات به صورت کمیک وار هست که صداگذاری نمیخواد:D
صرفا گفتم بگم این دو مورد رو که ممکنه به هرکسی نسازه:D
هر 2 تا ششون رو گرفتم
دموش رو قبلا زده بودم . خوشم اومده بود .
کاش Dragon's Crown هم تخفیف میخورد
MediEvil هم تخفیف خورده ولی هنوز گرونه

من تو نیم ساعت گردن درد و سر درد شدم بی خیال بازیش شدم 😁
یادمه به دوتا از دوستام توصیه کرده بودم که حتما Gravity Rushها رو تجربه کنن، اتفاقاً اونا هم از گردن درد شکایت داشتن:D حتی بازی کردن یکیشون رو از نزدیک دیدم؛ بیچاره بعضی وقت‌ها سرش رو بیشتر از 90 درجه به یه سمت خم می‌کرد تا تشخیص بده چی به چیه و الان دقیقا آسمون کجاست و زمین کجا!:D

ولی انصافاً GR از اون تجربه‌های به شدت یونیک و تازه بود که واقعا متفاوت می‌زد و ادای الکی خاص بودن نداشت. حیف Japan Studio، واقعا حیف...

اگه واسه صبر كردن مي خواي بنظرم صبر كن التيميتش بنظرم تخفيف خوبي مي خوره و بخر

حداكثرش بلك فرايديه ديگه
بلک فرایدی کیه ؟:-<
اگه به شکل اساسی دندون رو جیگر بذاری نسخه کاملش تا ۲۰$ هم پایین میاد :D
اون سری اگه اشتباه نکنم standard edition شده بود 35 دلار گفتم تا تابستون بمونم ولی خب ظاهرا فعلا شانس با ما یار نبوده :D

سهم ما هم از این تخفیفا Kingdom Come Royal Edition و Inside شدن که واقعا تخفیفای خوبی خورده بودن :D
دومی که همه دیگه در جریانشن، اولی هم یه نقش‌آفرینی واقع‌گرایانه قرون وسطایی با یه تن محتوا که حداقل یکی دو ماه آدم رو سرگرم می‌کنه.
طبق چیزایی که شنیده‌ام، پرفورمنس بازی رو PS4 افتضاح و رو PS5 خیلی بهتره، خلاصه در جریان باشید :D
کلا این سری تخفیفا خیلی خوبن، شخصا خودم شدیدا دنبال دیسکو الیزیوم بودم ولی 24 اشلق یکم واسم سنگینه :D اگه ارزش پولمون با کود مرغی برابری نمی‌کرد، بیشتر از اینا خرید می‌زدم، ولی خب متاسفانه هست :-"

• Like
Reactions: king of north

اون سری اگه اشتباه نکنم standard edition شده بود 35 دلار گفتم تا تابستون بمونم ولی خب ظاهرا فعلا شانس با ما یار نبوده :D
٥ اذر

اخه نه اينكه ٣٥ دلار نمي ارزه ولي ميتوني صبر كني و نسخه استاندارد رو ١٠ دلار كمتر بخري يا حتي پايين تر
بنظره من روي ٢٥ دلار هر وقت رسيد بخر

• Like
Reactions: king of north

در نهایت ارزش هر بازی برای هر شخص متفاوته. من بیشتر از ۲۰$ پای اسسین نمیدم. تازه اگه بتونم خودمو راضی کنم که پول پاش بدم چون اصلا حوصله‌ی اون مپ بی سر و تهش رو ندارم. یکی هم روز اول ۶۰$ میده حالشو میبره. ولی خب اگه عجله نداری و میتونی صبر کنی بازیای یوبی کلا خوب آف میخورن.
سامر سیل امسال میتونس ازین بهتر باشه واقعا. تعداد بازیای آف خورده خیلییی زیادن ولی اکثرشون ایندی‌های گمنامن. باید بری بگردی ببینی چطورین و اصن چی هستن. هنوز به اون آف خوبای نسل جدید نرسیدیم. از آخر امسال شروع میشن قطعا. مثلا مایلز مورالز بشه ۲۰$ که بگیرمش :D
یه بازی هم هست به اسم ION Fury. این لعنتی رو تا حالا ندیدم آف بخوره! عالیه این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or