رو ویتا خریدمش 3 دلار یا کمتر :lخودم نزدیک 2 ساله میخوام بگیرمشون ولی هی میگفتم بیشتر تخفیف میخوره ! میترسم بگیرم بعد برای پلاس مجانی بشه
2015 فکر کنم..
رو ویتا خریدمش 3 دلار یا کمتر :lخودم نزدیک 2 ساله میخوام بگیرمشون ولی هی میگفتم بیشتر تخفیف میخوره ! میترسم بگیرم بعد برای پلاس مجانی بشه
اگه روزی 40 گیگ تقریبا از نا محدود همرا استفاده کنی صد در صد میشه ماهیانه 1 ترابایت و بیشتر حجم مصرف و دان کنیماهیانه یک ترابایت حجم لازم
روی psnow هم هست. اگر برای داشتن در ارشیو نمیخواین اونجا هم میشه بازی کرد.Gravity Rush Remastered و 2 تخفیف خورده و 2 تاش رو هم شده 20 دلار . بنظرتون پایین تر میاد ؟
من نسخه یک رو 20 ساعت و نسخه 2 رو حدود 50 ساعت پلی تایم داشتم. منم دقیقا فکر نمیکردم اینقدر باهاش حال کنم. یکی از بهترین ساند ترک های کل تاریخ گیمینگ بود برام.هر نسخه حدود 15-20 ساعتی تا اتمامش طول میکشه ( حتی بیشتر . بسته به بازی ک
من 100% پیشنهادش میدما!خودم نزدیک 2 ساله میخوام بگیرمشون ولی هی میگفتم بیشتر تخفیف میخوره ! میترسم بگیرم بعد برای پلاس مجانی بشه
من تو نیم ساعت گردن درد و سر درد شدم بی خیال بازیش شدممن 100% پیشنهادش میدما!
اما دموی بازی رو حتما بزن(فکر کنم شماره دوم دمو داره)
به خاطر سبک و کلا تو هوا بودن شخصیت اصلی اول ببین میتونی با دوربین کنار بیای یا نه(آخه خیلیا بودن حال نکردن)
دوم اینکه بازی صداگذاری ژاپنی یا انگلیسی نداره، به یه زبون تخیلی صحبت میکنند! البته اکثر مکالمات به صورت کمیک وار هست که صداگذاری نمیخواد
صرفا گفتم بگم این دو مورد رو که ممکنه به هرکسی نسازه
هر 2 تا ششون رو گرفتممن 100% پیشنهادش میدما!
اما دموی بازی رو حتما بزن(فکر کنم شماره دوم دمو داره)
به خاطر سبک و کلا تو هوا بودن شخصیت اصلی اول ببین میتونی با دوربین کنار بیای یا نه(آخه خیلیا بودن حال نکردن)
دوم اینکه بازی صداگذاری ژاپنی یا انگلیسی نداره، به یه زبون تخیلی صحبت میکنند! البته اکثر مکالمات به صورت کمیک وار هست که صداگذاری نمیخواد
صرفا گفتم بگم این دو مورد رو که ممکنه به هرکسی نسازه
یادمه به دوتا از دوستام توصیه کرده بودم که حتما Gravity Rushها رو تجربه کنن، اتفاقاً اونا هم از گردن درد شکایت داشتن حتی بازی کردن یکیشون رو از نزدیک دیدم؛ بیچاره بعضی وقتها سرش رو بیشتر از 90 درجه به یه سمت خم میکرد تا تشخیص بده چی به چیه و الان دقیقا آسمون کجاست و زمین کجا!من تو نیم ساعت گردن درد و سر درد شدم بی خیال بازیش شدم
آقا به نظرتون Valhalla کی تخفیف میخوره ؟
آقا به نظرتون Valhalla کی تخفیف میخوره ؟
بلک فرایدی کیه ؟اگه واسه صبر كردن مي خواي بنظرم صبر كن التيميتش بنظرم تخفيف خوبي مي خوره و بخر
حداكثرش بلك فرايديه ديگه
اون سری اگه اشتباه نکنم standard edition شده بود 35 دلار گفتم تا تابستون بمونم ولی خب ظاهرا فعلا شانس با ما یار نبودهاگه به شکل اساسی دندون رو جیگر بذاری نسخه کاملش تا ۲۰$ هم پایین میاد
٥ اذربلک فرایدی کیه ؟
اون سری اگه اشتباه نکنم standard edition شده بود 35 دلار گفتم تا تابستون بمونم ولی خب ظاهرا فعلا شانس با ما یار نبوده
بلک فرایدی کیه ؟
اون سری اگه اشتباه نکنم standard edition شده بود 35 دلار گفتم تا تابستون بمونم ولی خب ظاهرا فعلا شانس با ما یار نبوده