آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

Official PlayStation™Store US
تخفیفات تابستانه آمریکا
به نظرم metro exodus خیلی خوب تخفیف خورده و واقعاا ۱۰ دلار خیلی قیمته خوبیه همین الان ظرفیت ۲ شو دارن میدن ۳۰۰ تومن
ولی انتظار داشتم بازی های انحصاری ps5 تخفیف بیشتری بخورن چون همین یه ماه پیش هم همینقدر تخفیف خورده بودن

• Like
Reactions: Ali.jangi
Official PlayStation™Store US
تخفیفات تابستانه آمریکا
به نظرم metro exodus خیلی خوب تخفیف خورده و واقعاا ۱۰ دلار خیلی قیمته خوبیه همین الان ظرفیت ۲ شو دارن میدن ۳۰۰ تومن
ولی انتظار داشتم بازی های انحصاری ps5 تخفیف بیشتری بخورن چون همین یه ماه پیش هم همینقدر تخفیف خورده بودن
مترو که 10 نشده 14 شده :-".

من که فعلا تو حال و هوای سولز هستم ماه پیش که dark souls remastred را تموم کردم الانم dark souls 3 کامپلت ادیشن 75 درصد تخفیف خورده بود زدم تو گوشش dlc های سولز 3 را هم برم قبلا نرفته بودم :D
منم starwars last jedi رو گرفتم بعد از demon’s souls اون هم سولز لایکه مخصوصاً رو درجه سختی بالاش

• Like
Reactions: ashe
من که الان بیشتر از 5 ساله پلاس هکی استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
داداش میشه یه توضیح کامل بدی
نحوه خرید و فعالسازی
و اینکه از کجا بدونم هکیه
و امکان داره حتی ی درصد کنسول بن شه
و قیمت؟:)
ممنونتم

Gravity Rush Remastered و 2 تخفیف خورده و 2 تاش رو هم شده 20 دلار . بنظرتون پایین تر میاد ؟

ارزش این سری خیلی بیشتر از این حرف هاست ولی هر دو با هم 20 دلار قیمت خیلی خوبیه و هر نسخه حدود 15-20 ساعتی تا اتمامش طول میکشه ( حتی بیشتر . بسته به بازی کردن

هرکس داره ) . به شخصه هر دو را زمان انتشار نسخه ی دوم گرفتم و برام در کنار بهترین سری بازی ها جا داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or