آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان به نظرتون Division 2 ارزششو داره 8 دلار؟ نسخه اولشو 5-6 ساعت بازی کردم ول کردم. سرگرم کننده ست؟ بدون DLC هاش کانتنت درست حسابی داره؟

دوستان به نظرتون Division 2 ارزششو داره 8 دلار؟ نسخه اولشو 5-6 ساعت بازی کردم ول کردم. سرگرم کننده ست؟ بدون DLC هاش کانتنت درست حسابی داره؟
از سرگرم کننده بودن بازی که بگذریم چون نظرات متفاوته اما غریب به اتفاق بد نمیدونن بازیو چون کلاسارو اومده جمع و جور بهتر کرده تو نسخه دوم .
اما برای بازی کردن نیاز به share کردن نت pc با قندشکن هستش در در غیر این صورت نمیشه play داد.

• Like
Reactions: MobbMicc
تخفیفات جدید به سامر سیل اضافه شد.

The list of PS5 game offers includes Final Fantasy VII Remake Intergrade for £49.69/$49.69, Guilty Gear Strive is cut to £35.99/$47.99, and The Nioh Collection comes in at £52.49/$49.69. Then there's Assassin's Creed Valhalla at £34.19/$29.99, Hood: Outlaws & Legends drops once more to £18.74/$22.49, MLB The Show 21 can be picked up for £42.59/$49.69, and Watch Dogs Legion is £25.79/$19.79.

On PS4, The Last of Us: Part II is available at a reasonable £26.24/$29.99, Earth Defense Force: World Brothers is already discounted to £29.99/$35.99, and Persona 5 Royal comes in at £22.49/$26.99. We also have Pyre for £5.59/$6.99 — this is the first time the game has been on sale since February 2020. On top of that, What Remains of Edith Finch is £4.79/$5.99, Bastion is just £2.99/$3.74 (it also hadn't been on sale for over a year prior to today), and The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV drops to £34.99/$41.99.

PS Store Summer Sale Refresh Adds Another 250 PS5, PS4 Deals

پلاس 1 ساله تخفیف تپل خورده شده 30 دلار
من خوندم كه پلاس چون روي اكانته روي پلي فايو هم ازش ميشه استفاده كرد
منتهي ميخوام مطمئن شم اينم كه تخفيف خورده همين جوره و داستاني پيش نياد تو توضيخات استور هم راجع به فايو چيزي نگفته بود

من خوندم كه پلاس چون روي اكانته روي پلي فايو هم ازش ميشه استفاده كرد
منتهي ميخوام مطمئن شم اينم كه تخفيف خورده همين جوره و داستاني پيش نياد تو توضيخات استور هم راجع به فايو چيزي نگفته بود
پلاس کلاً رو اکانته و با وارد کردن اکانتتون توی ۵، پلاس هم روی اکانت دارین.

• Like
Reactions: H&M

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or