آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

نسخه کامل the surge شده 20 دلار با توجه با این که عاشق بازی هایی مثل بلاد بورن سولز و نیو هستم به نظرتون ارزش داره اینم بخرم یا نه ؟

در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار :D
بدک نیست اگه در این سبک دوست داری :)

• Like
Reactions: ezio252
سلام دوستان خواهشا هر کس بهترین سایت یا کانال با مناسب ترین قیمت برای خرید psn card میشناسه توی خصوصی بهم معرفی کنه میخوام hitman 2 تخفیف خورده رو بخرم

سلام دوستان خواهشا هر کس بهترین سایت یا کانال با مناسب ترین قیمت برای خرید psn card میشناسه توی خصوصی بهم معرفی کنه میخوام hitman 2 تخفیف خورده رو بخرم
گیفت کارت . ir ازینجا خرید داشتم
اما اگه اعتماد به شخص داری رفیق من بدون سود بهت میده هم کارش همینه هم کاملا قانونی چون خودم ازش میگیرم اما سایتی نداره !

• Like
Reactions: saeed_sg
درود دوستان ی سوالی داشتم اکنت من قبلا مالیات نمیخورد الان میخوره کسی ادرس عوض کرده که مالیات نخوره !
اگه اره دقیق چجوری هست باید چیکار کنم و کدوم شهر باید بزارم !

درود دوستان ی سوالی داشتم اکنت من قبلا مالیات نمیخورد الان میخوره کسی ادرس عوض کرده که مالیات نخوره !
اگه اره دقیق چجوری هست باید چیکار کنم و کدوم شهر باید بزارم !

City: Florida
State: Florida
Postal Code: 32118

من از اول دارم همینو استفاده میکنم هیچ مالیاتی هم نمیخوره بهش.

کاملا نقشه های شومی کشیده بودم براش که تو تخفیف ها ازش استفاده کنم! >:) که زد نابود کرد نقشه هام رو :(
تو این وضعیت قیمت پلاس ۲ ۳ ماه پیش پلاسم تموم شد با خودم گفتم جهنم هر دو روز یه ایمیل میسازم پلاس دو روزه میگیرم آنلاینمو میزنم پول برای پلاس نمیدم :D
که متاسفانه نقشم عملی نشد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or