live is life
کاربر سایت
نسخه کامل the surge شده 20 دلار با توجه با این که عاشق بازی هایی مثل بلاد بورن سولز و نیو هستم به نظرتون ارزش داره اینم بخرم یا نه ؟
در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار
بدک نیست اگه در این سبک دوست داری
نسخه کامل the surge شده 20 دلار با توجه با این که عاشق بازی هایی مثل بلاد بورن سولز و نیو هستم به نظرتون ارزش داره اینم بخرم یا نه ؟
احتمالا بزارن برای آخر کار، چون تازگی اف داشتهدرود دوستان red dead مشخص هست هفته چند هالیدی اف میخوره !
نه منظورم نسخه 60 دلاریش هستاحتمالا بزارن برای آخر کار، چون تازگی اف داشته![]()
احتمال تخفیف خوردنش هست ،البته این گیمهای جدید تاپ خیلی اف چشمگیری نميخورننه منظورم نسخه 60 دلاریش هست
گیفت کارت . ir ازینجا خرید داشتمسلام دوستان خواهشا هر کس بهترین سایت یا کانال با مناسب ترین قیمت برای خرید psn card میشناسه توی خصوصی بهم معرفی کنه میخوام hitman 2 تخفیف خورده رو بخرم
درود دوستان ی سوالی داشتم اکنت من قبلا مالیات نمیخورد الان میخوره کسی ادرس عوض کرده که مالیات نخوره !
اگه اره دقیق چجوری هست باید چیکار کنم و کدوم شهر باید بزارم !
انگار رو هر دستگاه چند بار بیشتر نمیشه گرفت .سوال!
پلاس دو روزه دیگه نمیشه گرفت؟![]()
من ۵ تومن میدم، پلاس ۱۴ روزه میگیرم،با همون بازی میکنم ،دو تا دو روز هم میشه بهش اضافه کرد،تا۱۴ روز بعدی ....انگار رو هر دستگاه چند بار بیشتر نمیشه گرفت .
کاملا نقشه های شومی کشیده بودم براش که تو تخفیف ها ازش استفاده کنم!انگار رو هر دستگاه چند بار بیشتر نمیشه گرفت .
تو این وضعیت قیمت پلاس ۲ ۳ ماه پیش پلاسم تموم شد با خودم گفتم جهنم هر دو روز یه ایمیل میسازم پلاس دو روزه میگیرم آنلاینمو میزنم پول برای پلاس نمیدمکاملا نقشه های شومی کشیده بودم براش که تو تخفیف ها ازش استفاده کنم!که زد نابود کرد نقشه هام رو
![]()