آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یکش رو خیلی دوس داشتم :D
ببین کار ما به کجا رسیده سر ۴$ هم تحقیق میکنیم :D
برای من پینگ توش خیلی بد بود
با توجه به اینکه به جای رسیدیم که باید برای 4$ هم تحقیق کنیم :D من پیشنهادش نمیدم :D
فک نکنم دیگه تا این حد بازی قطع باشه که مجبور باشی اینو بگیری :D

• Like
Reactions: live is life
برای من پینگ توش خیلی بد بود
با توجه به اینکه به جای رسیدیم که باید برای 4$ هم تحقیق کنیم :D من پیشنهادش نمیدم :D
فک نکنم دیگه تا این حد بازی قطع باشه که مجبور باشی اینو بگیری :D
واقعا چه وضعی شده یک $-) زیر ...ون فیله دیگه :)) تحقیقات گسترده میخواد هر حرکتی =))
موافقم بازیهای بهتری هست البته فان هست خیلی بازیش :D

Overwatch خیلی بهتر از اینه نوید ولی خب اُور نشده 4 دلار :D
اورواچ بهتر هست ولی خب مثل رینبو اعصاب خوردی و استرس داره ولی فان ترین و بی استرس ترین مولتی عمرم همن pvz2 بود. تقریبا همیشه 2،3 دست می رم چون واقعا دوست داشتنیه.

منظورم اینه بازیهایی که هفته اول تخفیف میخورن تا آخر هفته چهارم هم تخفیفارو دارن؟
سالهای قبل که بعد از یک هفته عوض میشدن و تخفیفهای جدید جایگزین میشد
در ضمن تو پلی استیشن بلاگ نوشته بود تخفیفها ۵ هفته هست

سالهای قبل که بعد از یک هفته عوض میشدن و تخفیفهای جدید جایگزین میشد
در ضمن تو پلی استیشن بلاگ نوشته بود تخفیفها ۵ هفته هست
درسته سالهای قبل عوض میشد.ولی امسال تاربخ بازیهای با تخفیف رو زده تا 1/15 رو این حساب شک کردم

• Like
Reactions: saeed_sg
درود ب ردوستان
ی سوالی اقا این کد های 20 درصدی تخفیف دقیقا به چه صورت هستن رو همه خریدا قابل اجرا هستن منظورم بازیهایهای که اف میخورن میشه کد هم روش زد یا نه ! موقع خرید !ارزش خرید دارن !

درود ب ردوستان
ی سوالی اقا این کد های 20 درصدی تخفیف دقیقا به چه صورت هستن رو همه خریدا قابل اجرا هستن منظورم بازیهایهای که اف میخورن میشه کد هم روش زد یا نه ! موقع خرید !ارزش خرید دارن !
بعضی هاشون رو کل خرید ها تخفیف میده با و یک سری فقط رو گیمهای خاصی که بخری کم میکنه از قیمتش :)

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or