vaan 2
کاربر سایت
من دوش رو دارم خوبه ، ولی تحقیق کردم از دوستان میگن ، یکش رو داشته باشی ، دوش چیز جدیدی برات نداره !! مگر سرورهای پریکش رو خیلی دوس داشتم
ببین کار ما به کجا رسیده سر ۴$ هم تحقیق میکنیم![]()
من دوش رو دارم خوبه ، ولی تحقیق کردم از دوستان میگن ، یکش رو داشته باشی ، دوش چیز جدیدی برات نداره !! مگر سرورهای پریکش رو خیلی دوس داشتم
برای من پینگ توش خیلی بد بودیکش رو خیلی دوس داشتم
واقعا چه وضعی شده یکبرای من پینگ توش خیلی بد بود
با توجه به اینکه به جای رسیدیم که باید برای 4$ هم تحقیق کنیممن پیشنهادش نمیدم
فک نکنم دیگه تا این حد بازی قطع باشه که مجبور باشی اینو بگیری![]()
این بتلفیلد 1 که شده 4 دلار چطوریه؟ میارزه؟ انلاین کسی بازی میکنه یا خالیه؟
جدید میشه این روال هست تا کریسمسدوستان بازیهایی که تخفیف خوردن تا آخرین روز پابرجاست یا اینکه بعد از یه هفته برداشته میشه و بازیهای جدید جایگزین میشن؟
منظورم اینه بازیهایی که هفته اول تخفیف میخورن تا آخر هفته چهارم هم تخفیفارو دارن؟جدید میشه این روال هست تا کریسمس
گمان نکنممنظورم اینه بازیهایی که هفته اول تخفیف میخورن تا آخر هفته چهارم هم تخفیفارو دارن؟
اورواچ بهتر هست ولی خب مثل رینبو اعصاب خوردی و استرس داره ولی فان ترین و بی استرس ترین مولتی عمرم همن pvz2 بود. تقریبا همیشه 2،3 دست می رم چون واقعا دوست داشتنیه.Overwatch خیلی بهتر از اینه نوید ولی خب اُور نشده 4 دلار![]()
سالهای قبل که بعد از یک هفته عوض میشدن و تخفیفهای جدید جایگزین میشدمنظورم اینه بازیهایی که هفته اول تخفیف میخورن تا آخر هفته چهارم هم تخفیفارو دارن؟
درسته سالهای قبل عوض میشد.ولی امسال تاربخ بازیهای با تخفیف رو زده تا 1/15 رو این حساب شک کردمسالهای قبل که بعد از یک هفته عوض میشدن و تخفیفهای جدید جایگزین میشد
در ضمن تو پلی استیشن بلاگ نوشته بود تخفیفها ۵ هفته هست
بعضی هاشون رو کل خرید ها تخفیف میده با و یک سری فقط رو گیمهای خاصی که بخری کم میکنه از قیمتشدرود ب ردوستان
ی سوالی اقا این کد های 20 درصدی تخفیف دقیقا به چه صورت هستن رو همه خریدا قابل اجرا هستن منظورم بازیهایهای که اف میخورن میشه کد هم روش زد یا نه ! موقع خرید !ارزش خرید دارن !