live is life
کاربر سایت
الان رو کنسول من نصبه نوشته 82.4 گیگدیگه نمیدونم چقد باید دانلود کنی !

راستی advance edition بخرم بهتره ? چون خیلی اختلاف کمی داره با نسخه معمولی
الان رو کنسول من نصبه نوشته 82.4 گیگدیگه نمیدونم چقد باید دانلود کنی !
دوتا اولی که مفته واقعا و 100% ميصرفهخوب من سه تا بازی خرید با یک پلاس یک ساله فکر کنم ارزش خرید داستن واقعا
تا ببینم تخفیف های کیریسمس چی میخورهView attachment 97021
دو تای اول قیمتش خوبه ولی دیسکش رو می شه حدود 80 تومن گیر آورد هر کدومدوتا اولی که مفته واقعا و 100% ميصرفهسومی هم قیمت مناسبيه
فک کنم 16 گیگ خودشه و حدود 40 گیگ آپدیت داشته باشهاز دوستان کسی میدونه حجم واقعی rainbow6 چقدر هست میخوام بخرم اما نمیخوام باز به مشکل خرید star Wars دچار بشیمتا 50 گیگ OK هست
![]()
من همین چند روز پیش دوباره نصب کردم 58 گیگاز دوستان کسی میدونه حجم واقعی rainbow6 چقدر هست میخوام بخرم اما نمیخوام باز به مشکل خرید star Wars دچار بشیمتا 50 گیگ OK هست
![]()
نهسلام
از کد تخفیف 20% میشه برای pre order کردن استفاده کرد ؟
درسته کد تخفيفي به پستمون نخورده ، قبلا تخفیف های بهتری هم بود مثلا دو تا گیم ميخريدي یا preorder میکردیم 10$ پولمون را بر ميگردونددوستان به نظرتون منتظر تخفیف Red Dead Redemption 2 موقع سال میلادی جدید باشیم یا نه؟
چرا امسال کد تخفیفی در کار نیست :/
چرا داشت فک کنمدرسته کد تخفيفي به پستمون نخورده ، قبلا تخفیف های بهتری هم بود مثلا دو تا گیم ميخريدي یا preorder میکردیم 10$ پولمون را بر ميگردوند![]()
إچرا داشت فک کنم
ماه پیش به من ایمیلزده بود 2 تا پری اوردر کنی 15 دلار تخفیف می گیری
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
الآن می بینی تا کریسمس دلار شده 50 تومنإحالا باید دید کریسمس چه تخفیف هایی ميزاره معمولا خوب هست
این سری هم اي بدکی نبود
خب چرا کار شک دار می کنیدوستان ببخشید دوباره سوال میپرسم، اشتراک پلاس من ۲۵ام همین ماه نوامبر تمام میشه و خب اگه تو اکانت پول باشه همون ۲۵ام خود به خود تمدید میشه. تخفیف پلاس یک ساله هم تا ۲۶ نوامبر معتبره. اگه اکانت رو ۴۰ دلار شارژ کنم همون ۲۵ام با قیمت بلک فرایدی شارژ میشه دیگه؟![]()