آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

از دوستان کسی میدونه حجم واقعی rainbow6 چقدر هست میخوام بخرم اما نمیخوام باز به مشکل خرید star Wars دچار بشیم :D تا 50 گیگ OK هست :))
فک کنم 16 گیگ خودشه و حدود 40 گیگ آپدیت داشته باشه
البته مطمئن نیستم چون من دیسکش رو گرفتم 40 گیگ آپدیت داشت

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

دوستان به نظرتون منتظر تخفیف Red Dead Redemption 2 موقع سال میلادی جدید باشیم یا نه؟
چرا امسال کد تخفیفی در کار نیست :/
درسته کد تخفيفي به پستمون نخورده ، قبلا تخفیف های بهتری هم بود مثلا دو تا گیم ميخريدي یا preorder میکردیم 10$ پولمون را بر ميگردوند :(

درسته کد تخفيفي به پستمون نخورده ، قبلا تخفیف های بهتری هم بود مثلا دو تا گیم ميخريدي یا preorder میکردیم 10$ پولمون را بر ميگردوند :(
چرا داشت فک کنم
ماه پیش به من ایمیلزده بود 2 تا پری اوردر کنی 15 دلار تخفیف می گیری

دوستان ببخشید دوباره سوال میپرسم، اشتراک پلاس من ۲۵ام همین ماه نوامبر تمام میشه و خب اگه تو اکانت پول باشه همون ۲۵ام خود به خود تمدید میشه. تخفیف پلاس یک ساله هم تا ۲۶ نوامبر معتبره. اگه اکانت رو ۴۰ دلار شارژ کنم همون ۲۵ام با قیمت بلک فرایدی شارژ میشه دیگه؟:D

دوستان ببخشید دوباره سوال میپرسم، اشتراک پلاس من ۲۵ام همین ماه نوامبر تمام میشه و خب اگه تو اکانت پول باشه همون ۲۵ام خود به خود تمدید میشه. تخفیف پلاس یک ساله هم تا ۲۶ نوامبر معتبره. اگه اکانت رو ۴۰ دلار شارژ کنم همون ۲۵ام با قیمت بلک فرایدی شارژ میشه دیگه؟:D
خب چرا کار شک دار می کنی
الآن بگیرش

• Like
Reactions: pedram13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or