نه! داری بگیر که برد میکنی!پلاسم ده روز دیگه تموم میشه، به نظرتون امیدی هست تا چند ماه آینده وضع ارز بهتر بشه تا حدی که پلاس یه ساله رو بشه از الان بهتر خرید؟ البته اینم میدونم که الان تخفیف خیلی خوبی خورده!
داداش مگه به زمان شاه برگردیم که چند ماه دیگه پلاس از الآن ارزون تر شه!پلاسم ده روز دیگه تموم میشه، به نظرتون امیدی هست تا چند ماه آینده وضع ارز بهتر بشه تا حدی که پلاس یه ساله رو بشه از الان بهتر خرید؟ البته اینم میدونم که الان تخفیف خیلی خوبی خورده!
آره میدونم اونور تخفیف خوردهتوی اروپا تخفیف خورده، یه چکی بکن ببین می ارزه یا گرون تر در میاد همچنان!
البته به مناسبت TGA هم احتمالا کم کم تخفیف میزنند، ولی چقدر...روی اسپایدی به خاطر زیاد قدیمی نبودنش چندان نمیشه روش حساب کرد![]()
اگه مهم نیست پلاس تو اکانت خودت باشه از این 14 روزه ها درست کنآره میدونم اونور تخفیف خورده
متاسفانه توی حساب کاربریم در منطقه US یه 25 دلار ته حسابم بود گفتم کمی شارژش میکنم و میخرمش که متاسفانه نشد
توی حسابم UK حدوداً 6 یورو هستش که خیلی میخواهد بزارم روش و کمی توی این گرونی سخته خریدش
آره می شهمیشه توی این تخفیفات پلاس رو از یه سال بیشتر شارژ کرد؟
الان با این قیمتا و تخفیفا پلاس یه ساله چند در میاد؟
آره متاسفانه توی استور فقط حجم دیتای اصلی رو می زنه و آپدیت هایی که بعدا برای بازی اومده رو نمی زنهStarWarsBattlefront2 را خوش قیمت زده بود من یکش را بازی کرده بودم باحال بود خریدیم یا ابوالفضل 90 گيگحالا چطوری دانلودش کنیم
تو استور نصف این تقریبا حجمش را زده بود اما تو دانلود 90 تا گذاشته
![]()
شما اکانت ریجن 2 داری کاش از این کد های پلاس که به همراه کد آلتیمت فیفا میفروشن بگیریآره میدونم اونور تخفیف خورده
متاسفانه توی حساب کاربریم در منطقه US یه 25 دلار ته حسابم بود گفتم کمی شارژش میکنم و میخرمش که متاسفانه نشد
توی حسابم UK حدوداً 6 یورو هستش که خیلی میخواهد بزارم روش و کمی توی این گرونی سخته خریدش
دوست عزیز من خودم از این کانال خرید میکنمدوستان کسی ۳۰ دلاری قیمت مناسب میشناسه خبر بده .
میخوام فیفا بخرم.
ممنون میشم
الان رو کنسول من نصبه نوشته 82.4 گیگاز دوستان کسی میدونه حجم واقعی rainbow6 چقدر هست میخوام بخرم اما نمیخوام باز به مشکل خرید star Wars دچار بشیمتا 50 گیگ OK هست
![]()