آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

پلاسم ده روز دیگه تموم میشه، به نظرتون امیدی هست تا چند ماه آینده وضع ارز بهتر بشه تا حدی که پلاس یه ساله رو بشه از الان بهتر خرید؟ البته اینم میدونم که الان تخفیف خیلی خوبی خورده!

پلاسم ده روز دیگه تموم میشه، به نظرتون امیدی هست تا چند ماه آینده وضع ارز بهتر بشه تا حدی که پلاس یه ساله رو بشه از الان بهتر خرید؟ البته اینم میدونم که الان تخفیف خیلی خوبی خورده!
نه! داری بگیر که برد میکنی!

• Like
Reactions: pedram13
داداش مگه به زمان شاه برگردیم که چند ماه دیگه پلاس از الآن ارزون تر شه!
باید دلار بیاد زیر 8 تومن که ارزون تر از الآن برات تموم شه

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
توی اروپا تخفیف خورده، یه چکی بکن ببین می ارزه یا گرون تر در میاد همچنان!

البته به مناسبت TGA هم احتمالا کم کم تخفیف میزنند، ولی چقدر...روی اسپایدی به خاطر زیاد قدیمی نبودنش چندان نمیشه روش حساب کرد:-"
آره میدونم اونور تخفیف خورده
متاسفانه توی حساب کاربریم در منطقه US یه 25 دلار ته حسابم بود گفتم کمی شارژش میکنم و میخرمش که متاسفانه نشد
توی حسابم UK حدوداً 6 یورو هستش که خیلی میخواهد بزارم روش و کمی توی این گرونی سخته خریدش

متاسفانه توی حساب کاربریم در منطقه US یه 25 دلار ته حسابم بود گفتم کمی شارژش میکنم و میخرمش که متاسفانه نشد
توی حسابم UK حدوداً 6 یورو هستش که خیلی میخواهد بزارم روش و کمی توی این گرونی سخته خریدش
اگه مهم نیست پلاس تو اکانت خودت باشه از این 14 روزه ها درست کن

StarWarsBattlefront2 را خوش قیمت زده بود من یکش را بازی کرده بودم باحال بود خریدیم یا ابوالفضل 90 گيگ :Shocked: حالا چطوری دانلودش کنیم :(( تو استور نصف این تقریبا حجمش را زده بود اما تو دانلود 90 تا گذاشته 8-}:-w

StarWarsBattlefront2 را خوش قیمت زده بود من یکش را بازی کرده بودم باحال بود خریدیم یا ابوالفضل 90 گيگ :Shocked: حالا چطوری دانلودش کنیم :(( تو استور نصف این تقریبا حجمش را زده بود اما تو دانلود 90 تا گذاشته 8-}:-w
آره متاسفانه توی استور فقط حجم دیتای اصلی رو می زنه و آپدیت هایی که بعدا برای بازی اومده رو نمی زنه
مغازه ها دیتا می ریزن هر بازی از 3 تومن تا 10 تومن
یا اینکه بسته شبانه نامحدود همراه اول یا ایرانسل بگیر

• Like
Reactions: live is life
شما اکانت ریجن 2 داری کاش از این کد های پلاس که به همراه کد آلتیمت فیفا میفروشن بگیری
دیجی کالا داشت قیمت هر کد 14 روزه 15 هزار تومن بود مفت مفت
البته الآن ناموجود شده

• Like
Reactions: nimaprince
دوستان کسی ۳۰ دلاری قیمت مناسب میشناسه خبر بده .
میخوام فیفا بخرم.
ممنون میشم
دوست عزیز من خودم از این کانال خرید میکنم
مطمئنم هست
قیمتهاشم نسبت به جاهای دیگه ارزونتر هست
مخصوصا نسبت به این سایتی که بنر ش بالای سایت هست
giftcardclub

• Like
Reactions: HK0 and esemech
از دوستان کسی میدونه حجم واقعی rainbow6 چقدر هست میخوام بخرم اما نمیخوام باز به مشکل خرید star Wars دچار بشیم :D تا 50 گیگ OK هست :))
الان رو کنسول من نصبه نوشته 82.4 گیگ :D دیگه نمیدونم چقد باید دانلود کنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or