آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان ببخشید دوباره سوال میپرسم، اشتراک پلاس من ۲۵ام همین ماه نوامبر تمام میشه و خب اگه تو اکانت پول باشه همون ۲۵ام خود به خود تمدید میشه. تخفیف پلاس یک ساله هم تا ۲۶ نوامبر معتبره. اگه اکانت رو ۴۰ دلار شارژ کنم همون ۲۵ام با قیمت بلک فرایدی شارژ میشه دیگه؟:D
در چه شرایط حساسي قرار گرفتی :)) احتمالا ولی روزه شک دار نگیر خودت بخر به نظر من :D

گرفتم میخواستم مطمئن شم :D
ای ناقلا :))

Last edited by a moderator:
پیشنهاد من که خودمم میخوام بگیرم از این تخفیفات دوتا بازی Detroit ,Hollow knight هست که روی هم میشن ۲۹.۵ دلار ! یعنی با ۳۰ دلار بالای ۵۰ ساعت سرگرم میشه ادم .اپشن زیاده بستگی به خودتون داره . تخفیفها خوبه ولی کاش برای پلاس هم کم میکرد چند دلار. احتمالا همین روزام ممکنه سونی کد تخفیف بفرسته .

پیشنهاد من که خودمم میخوام بگیرم از این تخفیفات دوتا بازی Detroit ,Hollow knight هست که روی هم میشن ۲۹.۵ دلار ! یعنی با ۳۰ دلار بالای ۵۰ ساعت سرگرم میشه ادم .اپشن زیاده بستگی به خودتون داره . تخفیفها خوبه ولی کاش برای پلاس هم کم میکرد چند دلار. احتمالا همین روزام ممکنه سونی کد تخفیف بفرسته .
منم detroit رو می خوام ولی واقعا نمیصرفه بیام گیفت کارت 30 دلاری بخرم خیلی گرون می شه برام

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

اقا من تا چند صفحه رو خوندم کسی چیزی نگفته بود
من از اکانت پلاسم ۴ ماه مونده الان تو تخفیف بلک فرایدی بخرم پلاس رو کی اعمال میشه؟ بعد از اکسپایر شدن قبلی یا از الان؟

اقا من تا چند صفحه رو خوندم کسی چیزی نگفته بود
من از اکانت پلاسم ۴ ماه مونده الان تو تخفیف بلک فرایدی بخرم پلاس رو کی اعمال میشه؟ بعد از اکسپایر شدن قبلی یا از الان؟
بعد از تمام شدن قبلی جدیده شروع میشه

• Like
Reactions: sad pisces

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or