pedram13
کاربر سایت
گرفتم میخواستم مطمئن شمخب چرا کار شک دار می کنی
الآن بگیرش
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
گرفتم میخواستم مطمئن شمخب چرا کار شک دار می کنی
الآن بگیرش
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
در چه شرایط حساسي قرار گرفتیدوستان ببخشید دوباره سوال میپرسم، اشتراک پلاس من ۲۵ام همین ماه نوامبر تمام میشه و خب اگه تو اکانت پول باشه همون ۲۵ام خود به خود تمدید میشه. تخفیف پلاس یک ساله هم تا ۲۶ نوامبر معتبره. اگه اکانت رو ۴۰ دلار شارژ کنم همون ۲۵ام با قیمت بلک فرایدی شارژ میشه دیگه؟![]()
ای ناقلاگرفتم میخواستم مطمئن شم![]()
منم detroit رو می خوام ولی واقعا نمیصرفه بیام گیفت کارت 30 دلاری بخرمپیشنهاد من که خودمم میخوام بگیرم از این تخفیفات دوتا بازی Detroit ,Hollow knight هست که روی هم میشن ۲۹.۵ دلار ! یعنی با ۳۰ دلار بالای ۵۰ ساعت سرگرم میشه ادم .اپشن زیاده بستگی به خودتون داره . تخفیفها خوبه ولی کاش برای پلاس هم کم میکرد چند دلار. احتمالا همین روزام ممکنه سونی کد تخفیف بفرسته .
بعد از تمام شدن قبلی جدیده شروع میشهاقا من تا چند صفحه رو خوندم کسی چیزی نگفته بود
من از اکانت پلاسم ۴ ماه مونده الان تو تخفیف بلک فرایدی بخرم پلاس رو کی اعمال میشه؟ بعد از اکسپایر شدن قبلی یا از الان؟
دوستان بازی Wolfenstein: The New Order شده 10 دلار ایا ارزش خرید داره؟
آرهسلام دوستان امکان خرید پلاس یک ساله به صورت کد هست که هرموقع خواستیم بزنیم رو کنسول؟
برای من که نیومده، عنوان ایمیل چیه؟ شانس ما همین مونده پلی استیشن بهمون ظلم کنه!!کسایی که دو تا بازیو از اون لیست یکی دو ماه پیش خریدن چک کنن کد 15 دلاری رو فرستاد واسه من