آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

کد تخفیف ده درصدی Red Dead Redemption 2 البته واسه اندونزی
69H7PALEEJ
قیمت بازی در استور اندونزی 50.71 دلار (740,000 rp) هست که با تخفیف میشه 45.64 دلار (666,000 rp)
----

دوستان واسه خرید از استور اندونزی چه روش های جواب میده؟
بعد از ساخت حساب با مشخصات فیک
برای پرداخت: فقط کارت psn مخصوص؟
یا پی پال ، کردیت دیگر کشورها هم جواب میده

mail

Try the critically acclaimed tactical shooter for free from 15-19 November. Form an elite squad of operatives and dive into intense tactical action.

بعد از این تاریخ بازی قفل میشه؟ یا واسه همیشه داریمش؟

نسخه دیلاکس ولفنشتاین شده 20 دلار به نظرتون dlc های بازی ارزش دارن که دیجیتالی بگیرم یا برم نسخه فیزیکی رو کرایه کنم ؟ ارزش تکرار بازی چقدره ؟
درود
به نظر من که بازی رو کریسمس پارسال خریدم . ارزش تکرار نداره اصلا . به خاطر نداشتن New Game + / یه بار کرایش کن و بازی کنی بسه

mail

Try the critically acclaimed tactical shooter for free from 15-19 November. Form an elite squad of operatives and dive into intense tactical action.

بعد از این تاریخ بازی قفل میشه؟ یا واسه همیشه داریمش؟
فقط برای این چند روز رایگانه
اور واچ هم یه هفته رایگان می شه

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

• Like
Reactions: reza4087
دقیق نمیدونم ولی من دیشب tlou رو گرفتم 5.99 بود اگه اشتباه نکنم.یه 50 سنتی بهش مالیات خورد
ربطی به بازی نداره، یه سری ایالت ها مالیات دارن. تعداد ایالت هایی که مالیات می گیرن، اول ماه قبل بیشتر شد. (ایالت کالیفورنیا مالیات نداره احیانا اگه برای کسی مهم هست.)

• Like
Reactions: trainer
ای گندش بزنند
شدید منتظر تخفیف بازی اسپایدر من بودم
که توی تخفیفات نیامده
ای بابا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توی اروپا تخفیف خورده، یه چکی بکن ببین می ارزه یا گرون تر در میاد همچنان!

البته به مناسبت TGA هم احتمالا کم کم تخفیف میزنند، ولی چقدر...روی اسپایدی به خاطر زیاد قدیمی نبودنش چندان نمیشه روش حساب کرد:-"

• Like
Reactions: nimaprince
ربطی به بازی نداره، یه سری ایالت ها مالیات دارن. تعداد ایالت هایی که مالیات می گیرن، اول ماه قبل بیشتر شد. (ایالت کالیفورنیا مالیات نداره احیانا اگه برای کسی مهم هست.)
جدی؟عجب
یعنی من الان تمام بازی های بعدیم مالیت میخوره؟میشه ایالتو عوض کنم؟کدوم ایالت مالیات نمیخوره؟
(گذاشتم رو delaware درست شد)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or