آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام
من تقریبا یه ماه پیش فیفا رو preorder کردم الان red dead هم بگیرم این گیفتو بهم میده یا حتما باید جفت این بازیا‌تو این بازه زمانی خریداری شده باشن؟
اول اینکه این کد ها دقیقا بعد از اینکه شما بالای 100$ خرید کنید فرستاده نمیشه، و حدودا 2 هفته بعد از Deadline براتون email میشه، بعد اینکه برین تاریخ شروع این Event و تاریخ خرید بازی رو چک کنین، که اگر شامل شد با خرید Red dead تخفیف به شما تعلق بگیره، در نهایت هم میشه fifa رو که pre-order کردین، refund کنین از طریق ساپورت، و دوباره هر دو بازی رو یک جا بخرین، refund اگر بتونین دلیل موجه ارایه بدین، خیلی راحت انجام میدم، مخصوصا سر بازی pre-order شده، release بشه بازی سخت تره.

سلام.خیر متاسفانه.حتما باید توی بازه زمانی معین شده باشه
خب اگر اینجوری باشه که یه جورایی مسخرست و توهین به بقیه کسانی که از روز اولی که بازی تو استور اومد پیش خرید کردن...من سه تا بازی پیش خرید کردم ولی هیچ کدوم شامل این طرح نمیشه.خدایی حالم بد شد.
از دوستانی که بازی پیش خرید کردن اون تم که چند تا پست بالاتر بهش اشاره کردم براش اومده؟؟؟

خب اگر اینجوری باشه که یه جورایی مسخرست و توهین به بقیه کسانی که از روز اولی که بازی تو استور اومد پیش خرید کردن...من سه تا بازی پیش خرید کردم ولی هیچ کدوم شامل این طرح نمیشه.خدایی حالم بد شد.
از دوستانی که بازی پیش خرید کردن اون تم که چند تا پست بالاتر بهش اشاره کردم براش اومده؟؟؟
اون تم ربطی به پیش خرید نداره، برای من هم ارسال شد.

سلام،ببخشید یه سوالی داشتم،من به تازگی یه اکانت فورتنایت خریدم ،
من میخوام اکانت فورتنایت خودمو از رو جیمیلی که باهاش اکانت psn ساختم حذف کنم و درعوضش اون یکی اکانتی که خریدمو وصلش کنم به جیمیل خودم(روی جیمیلی که باهاش اکانت psn ساختم)،چجوری میتونم این کارو بکنم؟اگه مرحله به مرحله توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
لطفا پاسخگو باشید.

دوستان از طریق سایت پلی استیشن میتونم شارژ کنم اکانت رو و دو بازی بخرم از اون طریق 15 دلار رو میده یا نه ؟ چون الان به خودِ کنسول دسترسی ندارم

دوستان از طریق سایت پلی استیشن میتونم شارژ کنم اکانت رو و دو بازی بخرم از اون طریق 15 دلار رو میده یا نه ؟ چون الان به خودِ کنسول دسترسی ندارم
الان که دو بازی بخری درجا هیچ اتفاقی نمیوفته.حدود یک هفته بعد از ۶ نوامبر کد ۱۵ دلاری برات ایمیل میشه.هر سری واسه من اینجوری بوده

الان که دو بازی بخری درجا هیچ اتفاقی نمیوفته.حدود یک هفته بعد از ۶ نوامبر کد ۱۵ دلاری برات ایمیل میشه.هر سری واسه من اینجوری بوده

آره اونش مشکلی نیست کلا خواستم بدونم محدودیتی نداره که مثلا فقط نیاز باشه از طریق خود کنسول انجام بشه پرداختا و شارژ اکانت

آره اونش مشکلی نیست کلا خواستم بدونم محدودیتی نداره که مثلا فقط نیاز باشه از طریق خود کنسول انجام بشه پرداختا و شارژ اکانت
نه داداش هیچ فرقی نداره.شما فقط به اینا پول بده از هر طریقی عشقت کشید هیچ فرقی نداره:D

سلام دوستان
من اگر بخوام 2 تا بازی پری اوردر کنم تا اون ۱۵ دلار گیرم بیاد حتما باید از اون لیست بازیهایی که گفته باشه یا نه ؟
مثلا من میخوام دیویژن 2 و مترو بگیرم که تو اون لیست نیستن

سلام دوستان
من اگر بخوام 2 تا بازی پری اوردر کنم تا اون ۱۵ دلار گیرم بیاد حتما باید از اون لیست بازیهایی که گفته باشه یا نه ؟
مثلا من میخوام دیویژن 2 و مترو بگیرم که تو اون لیست نیستن
سلام.اصلش اینه به سونی ایمیل بدی بپرسی تا مطمن شی ولی اگر نمیتونی چون خودش یه لیست محدود گذاشته پس بهتره ریسک نکنی و فقط از همونا بگیری

سلام.اصلش اینه به سونی ایمیل بدی بپرسی تا مطمن شی ولی اگر نمیتونی چون خودش یه لیست محدود گذاشته پس بهتره ریسک نکنی و فقط از همونا بگیری
رفتم با ساپورت سونی چت کردم و گفتش که نمیشه و فقط باید از همون لیست محدود بازی انتخاب کنید

• Like
Reactions: saeed_sg and ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or