Ps42014
کاربر سایت
دوستان من برای اولین بار میخوام کد پلاس بزنم
اما ارور WC-40349-0 میده
میتونید راهنماییم کنید چه کنم ؟
ممنون
ریجن پلاسی که دارید با ریجن اکانت تون هماهنگ هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من برای اولین بار میخوام کد پلاس بزنم
اما ارور WC-40349-0 میده
میتونید راهنماییم کنید چه کنم ؟
ممنون
الان سوال کردم میگه کد پلاس واسه امریکا هست
اکانت من UK هست
نمیشه اکانت رو تغییر داد ؟
نمیشه
باید یه اکانت دیگه آمریکا بسازی یا پلاس انگلیس رو بخری
اما در کل دیویژن ۲ به خاطر بخش pvp و یک سال محتویات رایگان و سیزن پس free ارزش ۶۰ دلار پری اوردر کردن رو داره ولی مترو خداییش اصلا ارزش این پول رو با وجود قیمت دلار فعلی نداره چون یه عنوان سینگل پلیر که ظرف سه روز زیره ۲۵ ساعت تموم میشه و اکثر گیم پلیش کپی نسخه قبل هست فقط از زیرزمین اومده بالا و گرافیک و اتمسفر بهش دادن .رفتم با ساپورت سونی چت کردم و گفتش که نمیشه و فقط باید از همون لیست محدود بازی انتخاب کنید
برای من که نیومده.دوستان برای شما کد تخفیف یا کد 10دلاری ارسال شده؟
نه علیدوستان برای شما کد تخفیف یا کد 10دلاری ارسال شده؟
میتونی عوض کنی منطقتو از سایت پلی استیشن. دیگه مالیت نمیخوره. خودمم عوض کردم به:دوستان برای کسی کد ۱۵ دلاری countdown to launch ارسال شده؟
همه کد تخفیف و اینا میگیرن من یه ایمیل گرفتم از اول اکتبر برای منطقه شما مالیات اعمال میشه!!
برای من دیگه ایمیل های روزانه و هفتگی رو هم نمیفرسته چه برسه به کد تخفیفخیلی وقته دیگه برای من کد تخفیف نیومده !
فکر کنم قهر کرده باهام
نه برای من که چیزی نفرستادن. اگه شانس ماس میزنن زیر همه چیدوستان برای کسی کد ۱۵ دلاری countdown to launch ارسال شده؟
همه کد تخفیف و اینا میگیرن من یه ایمیل گرفتم از اول اکتبر برای منطقه شما مالیات اعمال میشه!!
آقا قضیه مالیات چیه ؟میتونی عوض کنی منطقتو از سایت پلی استیشن. دیگه مالیت نمیخوره. خودمم عوض کردم به:
City
Bismarck
State
North Dakota
Zip Code
58503
Country/Region
United States