آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

به مدت یک هفته یعنی از الان تا سه سه شنبه هفته اینده اگر دوتا از بازی هایی که از همین جمعه تا پایان پاییز میان رو بخرید یا پیش خرید کنید سونی بهتون گیفت کارت 15 دلاری جاییزه میده.
از امروزم بازی انلاین warface روی استور قرار گرفت که یه عنوان انلاین خیلی خوب و خوش ساخت در حد خودش هست فقط حیف که بازیش به شدت به پرداخت درون برنامه وابستست و هرکس پول بیشتری بده متقابلا اسلحه و زره قدرتمندی دستشه.
همچنین تخفیفات این هفته استور عناوین ناشرهای Bandai namco ، راک استار و سری اساسینز کرید رو شامل میشه که نصفشون الان اومده و بقیشونم اخر امشب نهایت تا فردا روی استور میادش

تو سایت پلی استیشن استور گفته تا 6 نوامبر یعنی حدودا 2 ماه فرصت خرید دارین. من می خواستم رد دد ردیمشن 2 و تامب رایدر جدید رو بگیرم ولی گفتم شاید تو این هفته های پیش رو شاید سونی کد تخفیف بده و بعد ریلیز شدن تام رایدر خریدم رو انجام یدم. الان طبق گفته شما من تا قبل سه شنبه هفته بعد باید خریدم رو انجام بدم تا 15 دلار بهم تعلق بگیره؟

تو سایت پلی استیشن استور گفته تا 6 نوامبر یعنی حدودا 2 ماه فرصت خرید دارین. من می خواستم رد دد ردیمشن 2 و تامب رایدر جدید رو بگیرم ولی گفتم شاید تو این هفته های پیش رو شاید سونی کد تخفیف بده و بعد ریلیز شدن تام رایدر خریدم رو انجام یدم. الان طبق گفته شما من تا قبل سه شنبه هفته بعد باید خریدم رو انجام بدم تا 15 دلار بهم تعلق بگیره؟
نه تا همون ۶ نوامبر فرصت داری دوتا بازی بخری یا پیش خرید کنی برا گیفت ۱۵ دلاری.تام رایدر رو به نظرم فعلا بیخیال شو اگر خیلی فنش نیستی چون‌ تغییراتش نسبت به نسخه قبل کم بوده و احتملا فروشش کم باشه و متقابلا آذر برای تخفیفات کریسمس یا بلک فرایدی یه تخفیف تپل بخوره.

بچه ها این که گفته کد 15 دلاری بعد از تاریخ 12/4/2018 منقضی میشه یعنی چی دقیقا؟! منظورشون اینه که باید تا این تاریخ به حساب اضافه بشه یا اینکه بعد از این تاریخ 15 دلار میپره؟!!

بچه ها این که گفته کد 15 دلاری بعد از تاریخ 12/4/2018 منقضی میشه یعنی چی دقیقا؟! منظورشون اینه که باید تا این تاریخ به حساب اضافه بشه یا اینکه بعد از این تاریخ 15 دلار میپره؟!!
گیفت کارتی نمیده که به حسابتون اضافه شه. کد تخفیف 15 دلاری میدن که با زدنش از قیمت خریدتون کم میشه.
مطمئنید؟ خودش گفته کد 15 دلاری نگفته کد تخفیف
گفتن 15 دلار credit به خریداران تعلق میگیره که هنوز مشخص نیست چجوری این پولو میدن ولی احتمال اینکه کد گیفت کارت باشه خیلی کمه. شاید بصورت خودکار به حساب پلی استیشن اضافه شه.

آخرین ویرایش:
گیفت کارتی نمیده که به حسابتون اضافه شه. کد تخفیف 15 دلاری میدن که با زدنش از قیمت خریدتون کم میشه.

گفتن 15 دلار credit به خریداران تعلق میگیره که هنوز مشخص نیست چجوری این پولو میدن ولی احتمال اینکه کد گیفت کارت باشه خیلی کمه. شاید بصورت خودکار به حساب پلی استیشن اضافه شه.
فکر کنم تو همون توضیحات گفته باشن که ایمیل میکنن و درصورت گم کردن/دزدیده شدن و هر چیزی جایگزینش نمیکنن
چیز عجیبی هم نیست خیلی وقتا مثل کدای تخفیف کد گیفت میفرستن که با وارد کردنش پول به حساب اضافه میشه
کدی که میفرستن تا اون تاریخ اعتبار داره و قبلش باید به حساب اضافه بشه وگرنه باطل میشه

• Like
Reactions: milahi
سلام دوستان.
یه کد مخصوص theme برام اومده (البته دیروز) از طریق ایمیل مربوط به countdown to lunch هست.تم قشنگیه گفتم اگر ایمیلتون رو چک نکردید برید کد رو وارد کنید و تم رو بگیرید.
البته این تم ممکنه واسه همه نباشه.(در این مورد اطلاعی ندارم).

• Like
Reactions: J. Constantine
سلام دوستان.
یه کد مخصوص theme برام اومده (البته دیروز) از طریق ایمیل مربوط به countdown to lunch هست.تم قشنگیه گفتم اگر ایمیلتون رو چک نکردید برید کد رو وارد کنید و تم رو بگیرید.
البته این تم ممکنه واسه همه نباشه.(در این مورد اطلاعی ندارم).

یه عکس میتونی بزاری از تمش؟

واسه من نیومده اصلا

از الان تا ۶ نوامبر اگر دوتا از بازی هایی که از همین جمعه تا پایان پاییز میان رو بخرید یا پیش خرید کنید سونی بهتون گیفت کارت 15 دلاری جاییزه میده.
از امروزم بازی انلاین warface روی استور قرار گرفت که یه عنوان انلاین خیلی خوب و خوش ساخت در حد خودش هست فقط حیف که بازیش به شدت به پرداخت درون برنامه وابستست و هرکس پول بیشتری بده متقابلا اسلحه و زره قدرتمندی دستشه.
همچنین تخفیفات این هفته استور عناوین ناشرهای Bandai namco ، راک استار و سری اساسینز کرید رو شامل میشه که نصفشون الان اومده و بقیشونم اخر امشب نهایت تا فردا روی استور میادش
سلام
من تقریبا یه ماه پیش فیفا رو preorder کردم الان red dead هم بگیرم این گیفتو بهم میده یا حتما باید جفت این بازیا‌تو این بازه زمانی خریداری شده باشن؟

سلام
من تقریبا یه ماه پیش فیفا رو preorder کردم الان red dead هم بگیرم این گیفتو بهم میده یا حتما باید جفت این بازیا‌تو این بازه زمانی خریداری شده باشن؟
نمیده
منم همین بلا سرم اومد
گفتم اسپایدر منو الان بگیرم شاید بده که نداد

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

سلام
سلام.خیر متاسفانه.حتما باید توی بازه زمانی معین شده باشه

• Like
Reactions: big mama jan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or