aliahmadi2
کاربر سایت
بتل 4 من رفتم همه ملت سوار تانک و هواپیمان کسی رو روی زمین ندیدم تنها میچرخیدم تو مپ
از سرور بروسر باید پیدا کنی نه اینکه کویک مچ بزنی
بتل 4 من رفتم همه ملت سوار تانک و هواپیمان کسی رو روی زمین ندیدم تنها میچرخیدم تو مپ
از سرور بروسر باید پیدا کنی نه اینکه کویک مچ بزنی
دقیقا برادر از همون من همیشه میرم. مپ پره اما به محض اینکه بازی شروع میشه ملت میریزن تو تانک و مانک و هواپیما و هلی کوپتر.
مپ های dlc شب ها بعد از ساعت ۱۰:۳۰ پلیر دارن وگرنه روز خالینسلام بتلفیلد 4 پریمیوم ادیشن تخفیف خورده بود گرفتم ولی متاسفانه مپ های مربوط به دی ال سی ها اصلا پلیر نداره فقط دو سه تا از مپ های اولیه بازی اونم فقط کانکوئست پلیر داره ، چندتا از دوستان گفتن پُره حالا نمیدونم چه جوری گفتن
سلام دوست عزیزداداش یه سوال شما میتونستی دیسک god of war را بگیری با قیمت یکم بیشتر و بعد هم بفروشی اما بازی دیجیتالی گرفتی میشه بپرسم چرا؟؟؟
خیردوستان کد تخفیف اضافی ندارین به بنده بدین؟
متشکر.
کد تخفیفی فکر نکنم اومده باشهدوستان کد تخفیف اضافی ندارین به بنده بدین؟
متشکر.
خوب هزینش خیلی زیاد میشه ،هر بازی۸۴۰ تومن!!!به مدت یک هفته یعنی از الان تا سه سه شنبه هفته اینده اگر دوتا از بازی هایی که از همین جمعه تا پایان پاییز میان رو بخرید یا پیش خرید کنید سونی بهتون گیفت کارت 15 دلاری جاییزه میده.
از امروزم بازی انلاین warface روی استور قرار گرفت که یه عنوان انلاین خیلی خوب و خوش ساخت در حد خودش هست فقط حیف که بازیش به شدت به پرداخت درون برنامه وابستست و هرکس پول بیشتری بده متقابلا اسلحه و زره قدرتمندی دستشه.
همچنین تخفیفات این هفته استور عناوین ناشرهای Bandai namco ، راک استار و سری اساسینز کرید رو شامل میشه که نصفشون الان اومده و بقیشونم اخر امشب نهایت تا فردا روی استور میادش