آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان من بازی گادآو وار رو میخوام دیجیتالی بخرم 2 نفری...یعنی گیفت 60 دلاری الان 330 تومنه...حالا اگر من بخرم میتونم رمز و ایمیل پسورد اکانت رو بدم پسر عموم هم بره بزنه دانلود کنه ؟ مشکلی نداره ؟ عکس قفل اینا نیاد براش ! فقطم دونفریم بیشتر نیستیم.
یکیتون هر یک ساعت یبار باید انلاین بشه. ظ 3 هرکدومتون که باشه
مشکلی نداره
آموزش شیر کردنم تاپیکش هست تو انجمن توضیحات کامل اونجا هست برید بخونیدش
گیفت 60 دلاری 318 بود دو روز پیش فکر کنم جایی که قیمت گرفتید بالا گفته باشه
من 300 دارم . خواستید بیاید خصوصی

دوستان یه سوال دارم
چطور میشه این پلاس 14 روزه رایگان گرفت من هر چی می زنم ارور میده درباره paypal باید اکانتش داشته باشم یا چیز دیگه ای می خواد

اون تریلر ۱ دقیقه ای لانچ فارکرای ۵ رو دیدی که بهت جایزه کد ۲۰ درصد تخفیف رو میداد؟؟؟

نه دیر متوجه شدم از دستم پرید الان میخوام GOWبخرم قیمت ۶۰دلاری خیلی بالا هست میخواستم با کد ۵۰دلار بخرم اگه کد تخفیف داشتم

چی مثلا ؟!
.......
من که Alice madness return رو گرفتم بالاخره ! اخرش یه تخفیف خوب برد ! اصلا تخفیف نمیخورد یا بیست درصد سی درصد ! دیسکشم که اصلا گیر نمیاد
اون مدتها پیش تخفیف بود ما خریدیم هنوزم بازیش نکردیم منظورم چیز درست حسابیه..

یه سوال خواهشا کمکم کنید میخوام اکانت ظرفیتی بگیرم برای gow الان بگیرم قبل انتشار میشه یا باید وایسم تا ریلیز بشه اگه الان بگیرم میتونم مثل بقیه دو روز زود تر پری دانلود کنم یا نه ممنون میشم

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان چکشورایی واحد پولش تو استور سونی یورو هست؟ و قیمت بازی کشواریی که یورو هست فرق میکنه؟ مثلا امریکا ۶۰ دلاره ولی کانادا ۷۰ دلار یا ۸۰ دلار
اروپا هم همینجوریه؟

دوستان چکشورایی واحد پولش تو استور سونی یورو هست؟ و قیمت بازی کشواریی که یورو هست فرق میکنه؟ مثلا امریکا ۶۰ دلاره ولی کانادا ۷۰ دلار یا ۸۰ دلار
اروپا هم همینجوریه؟
یک کاری کردن که مثلا بازی به دلار کانادا با دلار امریکا یکی در بیاد وقتتو تلف نکن

• Like
Reactions: ps34 and H 4 M I D
سلام دوستان یه گیفت کارت ۵۰ یورو یکی از دوستان از المان واسم فرستاده گرفتم وقتی واردش میکنم این میاد

4m8g_screenshot_۲۰۱۸-۰۴-۱۷-۲۲-۳۱-۳۴_thumb.png
4m8g_screenshot_۲۰۱۸-۰۴-۱۷-۲۲-۳۱-۳۴.png

اما وقتی میخام ثبت نهایی کنم قبول نمیکنه

w3s2_screenshot_۲۰۱۸-۰۴-۱۷-۲۲-۳۱-۴۴.png

متاسفانه بعد از فرستادن کد گیفت کارتو انداخته دور نمیتونه پسش بده راهی هست بتونم از پشتیبانی سونی اکیش کنم؟!
لطفا کمک کنین ممنون میشم

سری تخفیف های Double Discount اومده که اکثرن تخفیف های 20-40% هستن و واقعا خوبن. اگر عضو پلاس باشین تخفیفش دو برابر میشه! بازی های EA اکثرن هستن :دی

NFS الان 30 درصد آف خورده که با پلاس میشه 60 درصد و حدود 24 دلار میشه $-)
تخفیف های خوبی هست درکل. ببینید حتمن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or