آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان بنظرتون امروز خبری میشه از فلش سیلز
امروز فکر نکنم فلش سیل باشه (فلش سیل حمعه ها میزارن معمولا) اما تخفیفات جدید فکر کنم بزارن
فلش سیل ها تخفیفاتشون بیشتریاش خوب نیست قیمتش از یه سری تخفیفات دیگه بالاتره اما پوینت خوب میده برای sony rewards
که اونم برای آمریکایی هست و آیپی ما که میفته نمیده به ما جایزه هاشا
کسی تا الان گرفته ازش؟ اگه آره توضیح بده بقیه بچه ها هم استفاده کنن مخصوصا با این وضعیت قیمت دلار

امروز فکر نکنم فلش سیل باشه (فلش سیل حمعه ها میزارن معمولا) اما تخفیفات جدید فکر کنم بزارن
فلش سیل ها تخفیفاتشون بیشتریاش خوب نیست قیمتش از یه سری تخفیفات دیگه بالاتره اما پوینت خوب میده برای sony rewards
که اونم برای آمریکایی هست و آیپی ما که میفته نمیده به ما جایزه هاشا
کسی تا الان گرفته ازش؟ اگه آره توضیح بده بقیه بچه ها هم استفاده کنن مخصوصا با این وضعیت قیمت دلار

گرفتنش غیر ممکنه مگر اینکه از خود امریکا باشی..منم کلی پوینت دارم ولی نمیشه..

دقیقا بخاطر god of war این مدت وضع تخفیفات افتضاح شده
این هفته هم که نمیزاشت بهتر بود
فکر کنم یه فلش سیل بزاره این جمعه چون بازی wildlands آخر این هفته رایگانه و قراره 67% تخفیف بخوره
تخفیف برا آخر هفتشونم فقط فلش سیله ( شایدم نذاشت!!!) استیم که این تخفیفا گذاشت ببینیم سونی چیکار می کنه

آخرین ویرایش:
یکی میتونه بگه بازی Alien: Isolation چطوریه ؟ تخفیف خوبی خورده
اگه بازی های ترسناک فضاسازی و جامپ اکسیر رو دوست داری،مثل سبک outlast، بازی با کیفیتی هست اما به نظرم واکترو هاش رو نگا کن ببین خوشت میاد یا نه

• Like
Reactions: RohFa
دوستان یه خریده اشتباه کردم درواقع dlc بازی رو گرفتم که بازیم deluxe بوده و dlc رو داشتم چجوری میشه پس داد و پولو گرفت
با پشتیبانی سونی تماس بگیرم؟
باید با پشتیبانی تماس بگیرید شانس بیارید قبول کنن.
کلا سیستم psn همه چیزش تو دیواره پشتیبانیشم یه قسمتیشه.
یه سریاشون میگن دی ال سی رو نمیتونیم ریفاند کنیم یه سری براتون انجامش میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or