آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

پلاس سه ماه امارات با 25 درصد تخفیف به قیمت 18.49 دلار قابل خریده و 11 اپریل هم به پایان میرسه.
با خرید گیفت میشه خریدش؟
قیمت پایینتره؟

اگر میخواست بیاد تا الان اومده بود
این هفته فلش سیل هست شاید گذاشتن با فلش سیل با هم
این هفته ۳ شنبه شروع میشه فلش سل؟

Last edited by a moderator:
با خرید گیفت میشه خریدش؟
قیمت پایینتره؟
بله با گیفت میشه بنده هم داشتم استور امارات رو چک میکردم که دیدمش .
قیمت گیفت امارات طبیعتا باید یکم ارزونتر از دلار امریکا باشه . تو یک سایت دیدم 20 دلاری رو میداد 104 تومن.

• Like
Reactions: all4u
آف تاپیک :
لطفا 99VIDAS رو کسایی که پلاس دارن نصب کنن حجمی نداره بازیشم بد نیست مخصوصا برا کسایی که خاطره دارن با این سبک ، قسمت آنلاینشو چک کنید ببینین موقع جوین کردن برا شما هم کانکشن ارور میده ، من روی امریکا که میزارم رومها رو قشنگ پیدا میکنه میشه جوین کرد ولی بعد از جوین ، کانکشن ارور میده ، روی آسیا نرفته داخل ارور میده . میخوام بدونم بخاطر دوری سرورهاس یا مشکل از پروکسیه .

• Like
آف تاپیک :
لطفا 99VIDAS رو کسایی که پلاس دارن نصب کنن حجمی نداره بازیشم بد نیست مخصوصا برا کسایی که خاطره دارن با این سبک ، قسمت آنلاینشو چک کنید ببینین موقع جوین کردن برا شما هم کانکشن ارور میده ، من روی امریکا که میزارم رومها رو قشنگ پیدا میکنه میشه جوین کرد ولی بعد از جوین ، کانکشن ارور میده ، روی آسیا نرفته داخل ارور میده . میخوام بدونم بخاطر دوری سرورهاس یا مشکل از پروکسیه .
من بازیو دارم، برای من همون آمریکا هم چیزی پیدا نمیکنه. :D
هرچند بنظرم لذت این بازیا به کواپ آفلاینشه.

دوست عزیز الان این فلش سلی که گفتی کووو؟خبری ازش نیست
عجیبه هر ماه فلش سیل داشت نمی‌دونم چرا این ماه نذاشته
اون از تبلیغ تخفیفات ۸۰ درصدی که هفته پیش زده بود ۳ آپریل شروع میشه و نشد این هم از فلش سیل:|
استور آمریکا واقعا داغونه

• Like
اون از تبلیغ تخفیفات ۸۰ درصدی که هفته پیش زده بود ۳ آپریل شروع میشه و نشد این هم از فلش سیل:|
مگر همیشه فلش سیل ها آخرین جمعه پایانی هر ماه نبودن؟ پس چرا الان که تازه ۶ آپریل هست منتظر فلش سیل هستید؟:think:

• Like
شانس منه اخه!گفتم شاید بازی به دردبخوری پیدا شه بخرم!!!استور us کلا اینطوریه ؟
بقیه استورا خیلی مرتبن همین مال امارات که من استفاده نمیکنم!یا مال ترکیه که مال کشور خودمه!!!!الان گفتم یک مدت از us استفاده کنم
اینم شد این!!!

• Like
Reactions: ps34
دوستان این (انچارتد رو تموم کردم قبلا یه بار)

y9ip_11111111111111111titled.png

یا این

bss4_222222222222sdfsfewd.png

با تشکر از دوستانی که کدهای 20 درصدی رو خیرات کردن
من کاری ندارم که چی قرار بود بزاره استور ! ولی هنوز یه هفته نمیگذره از این تخفیف بالا ! من دلیل این همه نارضایتی رو نمیفهمم

PlayStation.Blog

اینجا رو هم برید ببینید متوجه میشید که فلش سیل ها تاریخ مشخصی ندارن ! چون ماه قبل تو این تاریخ شروع شده دلیل نمیشه ماه بعدم همون موقع باشه. حتی ماه سپتامبر تو یه ماه دو تا فلش سیل داشتیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or