Sony+
کاربر سایت
گاداوار 3 تخفیف نخورده
دیگه با 50 ، 60 هزار تومن دیسکشو بخر بازی بکن نخواستی هم بفروش صرف نمیکنه به دلار بخری ، دانلود بکنی ، نصبش بکنی....دنبال چه چیزایی هستین شماها هم.
گاداوار 3 تخفیف نخورده
برای من که هیچ وقت میل نمیاد ! جز ممنون برای خرید مسخره ! حتی این مدت زمانی که چقدر هر بازی رو بازی کردید هم که برای همه اومد برای من نیومد ! اصلا نمیدونم جریان چیه ! اگه قرار بود میل نیاد اونا هم نباید میومدسلام
ایمیلهاتون رو چک کنید، کد تخفیف 20% ارسال کردن.
توی ایمیل اپدیت های هفتگی میاد.برای من که هیچ وقت میل نمیاد ! جز ممنون برای خرید مسخره ! حتی این مدت زمانی که چقدر هر بازی رو بازی کردید هم که برای همه اومد برای من نیومد ! اصلا نمیدونم جریان چیه ! اگه قرار بود میل نیاد اونا هم نباید میومد
بالای ای میلی که میاد اینو نوشته:برای من که هیچ وقت میل نمیاد ! جز ممنون برای خرید مسخره ! حتی این مدت زمانی که چقدر هر بازی رو بازی کردید هم که برای همه اومد برای من نیومد ! اصلا نمیدونم جریان چیه ! اگه قرار بود میل نیاد اونا هم نباید میومد
اگه از استور اروپا خرید میکنید که هیچکدوم از اینا واسش نمیاد. من دو اکانت دارم که یکیش اروپاس فقط ایمیل واسه اعلام تخفیفا میاد. ولی واسه اکانت امریکا کد تخفیف و این چقد بازی کردید و همین چیزا میاد.برای من که هیچ وقت میل نمیاد ! جز ممنون برای خرید مسخره ! حتی این مدت زمانی که چقدر هر بازی رو بازی کردید هم که برای همه اومد برای من نیومد ! اصلا نمیدونم جریان چیه ! اگه قرار بود میل نیاد اونا هم نباید میومد
مخصوص کسی نیست میتونی بزاری بقیه استفاده کنن.کد ها مخصوص همون یوزر یا میشه اینجا گذاشت برا بقیه؟
خیر فقط ریجن 1برای هر ریجنی قابل استفادست؟
برای هر ریجنی قابل استفادست؟مخصوص کسی نیست میتونی بزاری بقیه استفاده کنن.
نه برا من پولیه
نخیر همیشه اینطور که می فرمایید نیست، در واقع در خیلی از موارد اینطور نیست و قیمت ها با هم متفاوت هستن (که دلایل مختلفی هم می تونه پشتش باشه، مثلا نسبت درآمد مردم ، مالیاتی که دولت می خواد و ...) یک مثال براتون میزنم ، بازی فیفا ۱۸، نسخه ی استاندارد، در استور اروپا ۶۰ پوند، و در استور امریکا ۶۰ دلار قیمت گذاری شده (با این وجود که هر پوند تقریبا یک و چهار دهم برابر یک دلاره)، این ارقام رو به ریال تبدیل کنید تا متوجه اختلاف فاحش بشید.این قضیه در مورد بازی های دیگه ای مثل Call of Duty, GTA, BAttleFront 2 و کلی بازی دیگه هم صدق می کنه. علاوه بر این کارت های شارژ مناطق مختلفی که تو ایران خریداری میشه، به علت اینکه قیمت هاشون متغیره و گاها دقیق بر قیمت بازار آزاد ارز منطبق نیست ممکنه باعث بشه یه بازی با قیمت یکسان ارزی (مثلا پوند در برابر دلار)، در خرید ریالی اختلاف قیمتی بین ده تا بیست هزار تومن داشته باشه.فک نمکنم مهم باشه نسبت ارزش ریال به پول اونا چقدره, چون قیمت بازیا تو کشورا تقریبا یکسانه