آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

نخیر همیشه اینطور که می فرمایید نیست، در واقع در خیلی از موارد اینطور نیست و قیمت ها با هم متفاوت هستن (که دلایل مختلفی هم می تونه پشتش باشه، مثلا نسبت درآمد مردم ، مالیاتی که دولت می خواد و ...) یک مثال براتون میزنم ، بازی فیفا ۱۸، نسخه ی استاندارد، در استور اروپا ۶۰ پوند، و در استور امریکا ۶۰ دلار قیمت گذاری شده (با این وجود که هر پوند تقریبا یک و چهار دهم برابر یک دلاره)، این ارقام رو به ریال تبدیل کنید تا متوجه اختلاف فاحش بشید.این قضیه در مورد بازی های دیگه ای مثل Call of Duty, GTA, BAttleFront 2 و کلی بازی دیگه هم صدق می کنه. علاوه بر این کارت های شارژ مناطق مختلفی که تو ایران خریداری میشه، به علت اینکه قیمت هاشون متغیره و گاها دقیق بر قیمت بازار آزاد ارز منطبق نیست ممکنه باعث بشه یه بازی با قیمت یکسان ارزی (مثلا پوند در برابر دلار)، در خرید ریالی اختلاف قیمتی بین ده تا بیست هزار تومن داشته باشه.


نمیدونستم در این حد فرق داره. با این وضع, بهترین کشور برای ما کدومه؟
 
امیدوارم هر چه زودتر این ps4 درست حسابی کپی خور بشه واقعا با دلار 5 هزار تومنی آدم دلش نمیاد خرج کنه
واقعا داریم به کجا میریم که دیگه تخفیف زیر 75 درصد جواب نمیده !!!
 
za4v_untitled.jpg

سوء استفاده یکی از سایتهای فروش گیفت کارت تو روز روشن​
 
سلام دوستان
من تازه کنسول گرفتم ریجن 2 پرو
میخوام فیفا رو بصورت دیجیتال بگیرم و رو 2 تا کنسول شیر کنم
1.برای خرید دیجیتال باید پلاس داشته باشم؟
2. با گیفت کارت کار من راه میافته برای خرید فیفا؟
3. آیا تخفیفی هم داره که بیخودی خرج نکنم؟
4. شیر کردن بین دو نفر محدودیت خاصی موقع بازی داره. من قرار نیست بعد شیر کردن از هر دو کنسول آنلاین باشم

ممنون
1- نه ولی برای آنلاین بازی کردن باید پلاس داشته باشین. معمولاً تخفیف بازیها واسه کاربران پلاسدار یه کم بیشتره.
2- بله.
3- تا سه شنبۀ آینده فیفا 18 روی استور آمریکا 30 دلار شده (تخفیف 50 درصد). مهم نیست که ریجن اکانت و ریجن دستگاهتون یکی باشه و محدودیتی برای داشتن اکانتهای مختلف وجود نداره (فکر کنم تا 30 تا اکانت با ریجنهای مختلف بشه روی یه دستگاه داشت)
4- محدودیتش اینه که فقط یه نفر میتونه در هر زمان آنلاین بازی کنه.
 
  • Like
Reactions: H 4 M I D
ممنون خیلی کمک کردی
3.منظورت فرداست؟ یا سه شنبه هفته بعد؟
4.متوجه نشدم فقط محدودیتش اینه که از این دو کنسول فقط همزمان یکیش میتونه انلاین بازی کنه. درسته؟ یعنی آفلاین هر دو بدون مشکل بازی میکنن؟
3- هفته دیگه 13 فوریه
4- آره، هر دو میتونن آفلاین راحت بازی کنن.
 
  • Like
Reactions: H 4 M I D
نمیدونستم در این حد فرق داره. با این وضع, بهترین کشور برای ما کدومه؟
نظر خاصی ندارم متاسفانه، مشخصا نمیشه گفت، یه منطقه ممکنه تخفیف های بهتری بزنه، یه منطقه ی دیگه تخفیف ها کمه ولی بازی های بهتری تخفیف خوردن، خلاصه باید ببینید اولویت خودتون چیه! دوستان میگن امارات بهتر تخفیف میزنه ولی من با توجه به قیمت کارت شارژ اون منطقه و مقایسه اش با پوند همین امروز میگم بازم انگلستان بهتر از اماراته، مگر اینکه دوستان از منبعی کارتشون رو شارژ کنن که ارزون تر از منبع مورد نظر منه! در هر صورت خود من چندتا اکانت تو مناطق مختلف دارم و بازی ها رو تو اکانت های مختلف می خرم، ولی اکانت اصلی ام US.
 
  • Like
Reactions: oopsina

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or