ps34
Gold User
قیمت هاشون خیلی خوبه ولی فکر کنم کمبت کمتر از اینم قبلا شده بود ولی بقیه اندازنممنون به نظرتون تخفیف های 50% خوبه یا صبر کنیم برا کریسمس !؟
GTA V 30$
mortal kombat X 10$
Doom 15$
uncharet 4 27
این بازی هارو میخوام بگیرم
قیمت هاشون خیلی خوبه ولی فکر کنم کمبت کمتر از اینم قبلا شده بود ولی بقیه اندازنممنون به نظرتون تخفیف های 50% خوبه یا صبر کنیم برا کریسمس !؟
GTA V 30$
mortal kombat X 10$
Doom 15$
uncharet 4 27
ممنون از راهنمایی ببخشید من سوال زیاد میپرسمقیمت هاشون خیلی خوبه ولی فکر کنم کمبت کمتر از اینم قبلا شده بود ولی بقیه اندازن
نه این ها هیچکدوم واس پلاس بیشتر تخفیف نمیخوره و همین قیمت هستن کلاممنون از راهنمایی ببخشید من سوال زیاد میپرسمسوال اخر الان پلاس دو روزه بگیرم تخفیف بشتر میخوره یا همیناست تخفیفا !؟
نسخه گلد شامل سیزن پسه که تمام دی ال سی هارو داره.دوستان تفاوت نسخه ی دلوکس و معمولی اساسین چیه؟ نسخه ی دلوکس رو بگیرم به تمام دی ال سی هاش دسترسی دارم یا باید نسخه ی گلد رو بگیرم
Sent from my D6603 using Tapatalk
بله قطعا همین کارو انجام بدهسلام ويچرو تا حالا بازي نكردم تخفيفش الان خوبه ؟ بگيرم ؟
عالیه من الان دارم بازی میکنم فوق العادس اگه به سبک نقش آفرینی و داستانهای فانتزی علاقه داری در خریدش شک نکنسلام ويچرو تا حالا بازي نكردم تخفيفش الان خوبه ؟ بگيرم ؟
یعنی نسخه ی دلوکس تمام دی ال سی ها رو نداره؟نسخه گلد شامل سیزن پسه که تمام دی ال سی هارو داره.
تو جمعه سیاه من ۲۰ دلار خریدمش. (هر چند یه بار تو استیم خریده بودم یه بار تو gog)عالیه من الان دارم بازی میکنم فوق العادس اگه به سبک نقش آفرینی و داستانهای فانتزی علاقه داری در خریدش شک نکن
deluxe اصلا دی ال سی ای ندارهیعنی نسخه ی دلوکس تمام دی ال سی ها رو نداره؟
Sent from my D6603 using Tapatalk
جی تی ای کلا نافشو با ۳۰ دلار بستن. مورتال قیمتش همینه. دوم پایینتر تا حالا همین بوده. آنچارتد چندین بار ۲۰ دلار شدهممنون به نظرتون تخفیف های 50% خوبه یا صبر کنیم برا کریسمس !؟
GTA V 30$
mortal kombat X 10$
Doom 15$
uncharet 4 27