RED HOOD
کاربر سایت
پ.خ شد .دوستان با تجربه گيفت كارت از كجا تهيه كنم سايت خوب با قيمت مناسب و امتحانشو پس داده باشه
پ.خ شد .دوستان با تجربه گيفت كارت از كجا تهيه كنم سايت خوب با قيمت مناسب و امتحانشو پس داده باشه
خودمم موندم بگیرمش یا نه ار یه طرف یکی از بهترین ایندی های ساله وساخت دست کسایی که enslaved رو ساختن از اون طرف گیم پلی 8 ساعتش آدمو مردد میکنهمن میخوام Hellblade رو بخرم ولی نمیدونم ارزشش رو داره یا نه.کسی بازیش کرده اینجا؟؟؟؟بعد مشخص هست این سه شنبه تخفیفات کریسمس میاد یا نه؟؟؟
دقیقا منم همین حس رو دارم.شده 22 دلاررو خورده ای.یه کد تخفیف بیست درصدم دارم که بزنمش فکر کنم بشه 18 دلارخودمم موندم بگیرمش یا نه ار یه طرف یکی از بهترین ایندی های ساله وساخت دست کسایی که enslaved رو ساختن از اون طرف گیم پلی 8 ساعتش آدمو مردد میکنه
خودمم موندم بگیرمش یا نه ار یه طرف یکی از بهترین ایندی های ساله وساخت دست کسایی که enslaved رو ساختن از اون طرف گیم پلی 8 ساعتش آدمو مردد میکنه
دقیقا منم همین حس رو دارم.شده 22 دلاررو خورده ای.یه کد تخفیف بیست درصدم دارم که بزنمش فکر کنم بشه 18 دلار
کریسمس ۱۵ دلار نشد بیا من واست میخرماز دوستان اگه يه جوانمردي كد تخفيفي داشت كه نميخوادش، لطفشو شامل حالمون كنه ممنون ميشيم.
اين Hellblade را با بيچارگي بشه خريد.
این تخفیفات کریسمس حالا از کی شروع میشه؟ من خبر یا اطلاعاتی در این مورد پیدا نکردم.کریسمس ۱۵ دلار نشد بیا من واست میخرم
پارسال تخفیفات holiday از 12 دسامبر شروع شد تا 4 هفته ادامه داشتاین تخفیفات کریسمس حالا از کی شروع میشه؟ من خبر یا اطلاعاتی در این مورد پیدا نکردم.
کریسمس ۱۵ دلار نشد بیا من واست میخرم