آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام یک سوال دارم
من تازه یک اکانت psn ساختم و کشور رو امریکا انتخاب کردم
الان یک سری تخفیفات هست که برای US نیست اینگار..
نمی دونم الان چطوریه داستان این تخفیف ها
؟
این لینک تخفیف ها
خیلی ممنون
سلام
این تخفیف ها برای استور ریجن 2 هستش .... مثلا کشوری مثل انگلیس
اگر میخواید از این تخفیفها استفاده کنید باید یک اکانت ریجن 2 بسازید و بعد psn کارت مخصوصش رو تهیه کنید و بازی دلخواهتون رو بخرید

• Like
Reactions: kaveh_2005
سلام
این تخفیف ها برای استور ریجن 2 هستش .... مثلا کشوری مثل انگلیس
اگر میخواید از این تخفیفها استفاده کنید باید یک اکانت ریجن 2 بسازید و بعد psn کارت مخصوصش رو تهیه کنید و بازی دلخواهتون رو بخرید
خوب من الان PS4 ریجن دو دارم حتما باید اکانت ریجن دو بسازم ؟ اگه ریجن یک باشه مشکلی پیش نمیاد ؟

خوب من الان PS4 ریجن دو دارم حتما باید اکانت ریجن دو بسازم ؟ اگه ریجن یک باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
ریجن دستگاه اصلا ربطی به ریجن اکانتی که میسازید نداره ... شما میتونید روی کنسولتون چند تا اکانت با ریجن های مختلف بسازید
اگر قصد خرید بازی به صورت دیجیتالی دارید و یا میخواید پلاس بخرید به صرفه هستش که اکانت ریجن 1 یا همون آمریکا بسازید ، چون هم کارت خریدش راحت گیر میاد و هم ارزون تر هستش

• Like
ریجن دستگاه اصلا ربطی به ریجن اکانتی که میسازید نداره ... شما میتونید روی کنسولتون چند تا اکانت با ریجن های مختلف بسازید
اگر قصد خرید بازی به صورت دیجیتالی دارید و یا میخواید پلاس بخرید به صرفه هستش که اکانت ریجن 1 یا همون آمریکا بسازید ، چون هم کارت خریدش راحت گیر میاد و هم ارزون تر هستش

اها یعنی صبر کنیم برای تخفیفات ریجن یک ارزون تره ؟

دوستان یک سوال داشتم
من می تونم یک اکانت 14 روزه پلاس فعال کنم
اگه تو این 14 روز بازی هایی که برای اکانت های پلاس تخفیف خورده بخرم بعد از تموم شدن اکانت پلاس چه بلایی سر بازی ها میاد ؟
ممنون

دوستان یک سوال داشتم
اگه تو این 14 روز بازی هایی که برای اکانت های پلاس تخفیف خورده بخرم بعد از تموم شدن اکانت پلاس چه بلایی سر بازی ها میاد ؟
ممنون

بعد از تموم شدن این 14 روز بازیه ا قفل میشه و برای بازی کردنشون باید پلاست رو تمدید کنی

• Like
دوستان یک سوال داشتم
ممنون
فکر میکنم اینطور باشه:
اگر این بازی ها، عناوین رایگان شده پلاس باشه قفل روی اونها اعمال میشه تا تمدید مجدد پلاس.
ولی اگر بازی رو خریداری کنید ( مثلا عنوانی 40 دلار بوده، برای اعضای معمولی شده 25 دلار و برای اعضای پلاس 15 دلار) اون موقع فکر نمیکنم بازی قفل بشه و بعد اتمام پلاس هم بتونید بازی کنید.
من اشتراکم تموم نشده و اطلاع دقیقی ندارم، بازم اگر اشتباه میگم دوستان گفته بنده رو اصلاح کنن.

فکر میکنم اینطور باشه:
اگر این بازی ها، عناوین رایگان شده پلاس باشه قفل روی اونها اعمال میشه تا تمدید مجدد پلاس.
ولی اگر بازی رو خریداری کنید ( مثلا عنوانی 40 دلار بوده، برای اعضای معمولی شده 25 دلار و برای اعضای پلاس 15 دلار) اون موقع فکر نمیکنم بازی قفل بشه و بعد اتمام پلاس هم بتونید بازی کنید.
من اشتراکم تموم نشده و اطلاع دقیقی ندارم، بازم اگر اشتباه میگم دوستان گفته بنده رو اصلاح کنن.
حرف شما درسته
بازیای رایگان پلاس با تموم شدنش قفل میشن ولی بازیایی که واسه پلاس تخفیف بخورن بخرید بعد تموم شدن پلاس هم سرجاشون هستن و قفل نمیشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or