آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بچه ها استور اروپا یه سری تخفیفات متجاوزانه دیگه زد یه سر بزنید !!

Wolfenstein : The New Order شده 3 پوند !
the Wolf Among Us شده 5 پوند !
و ...

b9abe1c8-cb89-408a-a38d-f1a4673fe3e1.png

( میتونید برای 1 بار یه پلاس 2 روزه برا هر اکانت که میسازید بگیرید خودتون و باهاش از تخفیفات استفاده کنید )

• Like
Reactions: aliahmadi2
سلام به دوستان
من تو تخفیفات just dance 2017 gold edition خریداری کردم.الان تو استور بازی رو غیر قابل خرید زده و داخل لیست دانلودهام هم نسخه معمولی رو اورده.کسی میدونه قضیه چیه؟

سلام به دوستان
من تو تخفیفات just dance 2017 gold edition خریداری کردم.الان تو استور بازی رو غیر قابل خرید زده و داخل لیست دانلودهام هم نسخه معمولی رو اورده.کسی میدونه قضیه چیه؟
درود
اگر نسخه گلد رو خریده باشید تمام DLC های بازی برای شما مجانی میشه !

• Like
Reactions: ehsan11
دوستان اين تخفيفي كه تو استور اروپا هستش و نوشته 2 For £25 قضيش چجوريه؟

يعني ميزاره با خريد يه بازي تو ليست يكي ديگشو مجاني برداريم؟ چون پارسالم همچين تخفيفي داشت.

يعني ميزاره با خريد يه بازي تو ليست يكي ديگشو مجاني برداريم؟ چون پارسالم همچين تخفيفي داشت.

فکر کنم یعنی اگه دو بازی بخری جدا از اینکه هر قیمتی داشته باشه £25 پرداخت می کنی

• Like
Reactions: THE BEST BOY

منم اول فکر کردم به همین شکله ولی بعد دیدم منظورش اینه که 2 تا از بازیهای داخل لیست رو به شما 25 پوند میده .... مثلا 4 تا بازی از لیست انتخاب بکنید میشه مجموعا 50 پوند

• Like
Reactions: THE BEST BOY

دوستان توضیحات رو دادن ولی بنظر بصرفه هم نمیرسه. چون 25 پوند الان در حدود 140 تومن قیمتش هست و تقریبا تمام بازی هایی هم که تو این بخش هستن به صروت فیزیکی 70 تومن پیدا میشن.
البته استثنا هم وجود داره، مثلا Prey و Alien: Isolation - The Collection هم سخت پیدا میشن و هم قیمتشون زیاد متعادل نیست. شاید اینطوری توجیه پذیر باشه.

همین الان صفحه تخفیفات جدید اومده برو چک کن:D منتهی درحال بروزرسانی هست و بهتره تا ساعت 9 نهایت 9:30 صبر کنی که لیست کامل شه
اقا تشکر حله اومد زدم دانلود شه ببین این darksiders چیه
امیدوارم این همه ازش تعریف کردن درست باشه

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or