vayne solidor
کاربر سایت
بچه ها gran turismo هم بالاخره تو استور امریکا 34 درصد اف خورده حالا که میخوان قسمت افلاین درست و حسابی هم بزارن بد نیست خریدش تا 30 ام بیشتر وقت نداره
برا منم مالیات داشت
بزن رو نیویورک درست میشه
یا لس انجلس
پ.خ شد.لطفا جایی یا شخصی مطمئن معرفی فرمایید که گیفت پوند قیمت مناسب تر از سایتها بفروشه
پ خ لطفا
GTS از دستش ندین عالیه تخفیفم که خوردهبچه ها gran turismo هم بالاخره تو استور امریکا 34 درصد اف خورده حالا که میخوان قسمت افلاین درست و حسابی هم بزارن بد نیست خریدش تا 30 ام بیشتر وقت نداره
اگه اشتباه نکنم تگزاس هم مالیات نداره. من از این ویزاکارت تو ایکس باکسم استفاده می کردم و مشکلی نداشت.اره مالیات نداره ولی مشکل از ادرس اکانت نیس از ویزا کارته که ادرسش مال تگزاسه
کلا ادرس کردیت کارت و پروفایل یکی نباشه مالیات کم میشه!اگه اشتباه نکنم تگزاس هم مالیات نداره. من از این ویزاکارت تو ایکس باکسم استفاده می کردم و مشکلی نداشت.
خودتون رو به یه استور هم محدود نکنید به نظرم !
الان من Darksiders 1 : Warmastred Edition رو با 70% تخفیف 4.7 پوند خریدم رو اکانت اروپام !
گیفت های پوند هم همه قیمتی هستی ، 5 ، 10 ، 15 ، 20 ، 25 و ...
من که چیزی نمیبینم.!الان انگار دارک سایدرز ۲ برای پلاس آمریکا رایگان شده
الان نیست، سه شنبهای که در راهه واسه ریجن 1 و 2 جز بازیهای مجانی ماه دسامبر واسه کساییه که Plus دارن.من که چیزی نمیبینم.!
لینکشو میفرستی؟
تا اونجا که من یادم میاد ، خیر، تا حالا با تخفیف به این قیمت نرسیده.سلام
دوستان تا حالا بازی Assassins Creed IV Black Flag تخفیفی خورده که به زیر 8 دلار برسه؟! من این بازی رو میخوام، اگر به این قیمت میرسه دیجیتالی بگیرم وگرنه فیزیکیش رو بگیرم.
ممنون