THE BEST BOY
کاربر سایت
هفت و سی دقیقه ی بعد از ظهر.دوستان به ساعت ما، اين تخفيفا دقيقا فردا كي برداشته ميشه؟
عجب شانسی داریما این استور اروپا چپ و راست تخفیف میزاره امریکا خبری نیست امروز دوباره یه فلش سیل تو استور اروپا اومد.تازه اروپا نک ۲ با گرن توریسمو را ۵۰ درصد تخفیف گذاشت اما امریکا هیچی![]()
The Banner Saga Packو خریدم! دمت گرم که گفتی اصلا خبر نداشتم از تخفیف فلش!عجب شانسی داریما این استور اروپا چپ و راست تخفیف میزاره امریکا خبری نیست امروز دوباره یه فلش سیل تو استور اروپا اومد.تازه اروپا نک ۲ با گرن توریسمو را ۵۰ درصد تخفیف گذاشت اما امریکا هیچی![]()
80درصد میشه داداچم!اکانت UK از تظر انتخاب عناوین و میزان تخفیف خیلی بهتر از اکانت US عمل میکنه
مخصوصا بازیهای ایندی رو خیلی تخفیفات بیشتر و سریع تر میزنه
مثلا Gravity Rush 2 رو چند وقت پیش با 50 درصد تخفیف گذاشته بود درصورتی که US هنوز همچین تخفیفی نزده
دارم وسوسه میشم بازم برگردم سمته اکانت UK
یک نکته دیگه اکانت UK خیلی بیشتر به پلاس دارها احترام میزاره
همین یک ماه پیش Batman Telltale رو برا کاربرای عادی با 45% تخفیف و برای پلاس دارها با 35 درصد تخفیف بیشتر یعنی در مجموع 75% تخفیف میداد برا پلاس دارها
موارد دیگه هم بود
اگه 35 دلارت رو خرج نکردی شاید من بتونم بهتون کمک کنم اگه اکانتت آمریکا باشه و معاف از مالیات باشه. یه ویزا کارت هدیه دارم که دقیقا 0.99 دلار توشه و آخر 2017 منقضی میشه. خواستی بگو تا براتون اطلاعاتش رو بفرستم.بلاخره موفق شدم پلاس دوروزه بگیرم خوشحال رفتم بگیرم pesو دیدم 35.99 درحالی که 35 دلار بیشتر ندارم
کد تخفیفی ندادن بزنیم بگیریم این لامصبو؟
اگه 35 دلارت رو خرج نکردی شاید من بتونم بهتون کمک کنم اگه اکانتت آمریکا باشه و معاف از مالیات باشه. یه ویزا کارت هدیه دارم که دقیقا 0.99 دلار توشه و آخر 2017 منقضی میشه. خواستی بگو تا براتون اطلاعاتش رو بفرستم.
براتون فرستادم. لطفا اگه استفاده کردین و جواب داد فقط بهم اطلاع بدین چون از این ویزا کارت برا ایکس باکس استفاده می کردم تا برم از اونجا پاکش کنمجدی!...
خدا شمارو واسم فرستاده
از دیروز در به در دنبالشم خدا خیرت بده جوون![]()
براتون فرستادم. لطفا اگه استفاده کردین و جواب داد فقط بهم اطلاع بدین چون از این ویزا کارت برا ایکس باکس استفاده می کردم تا برم از اونجا پاکش کنم
آلاسکا بدون مالیاته. واشینگتن هم بدون مالیاته. نکنه آدرسی که بهتون تو مشخصات ویزا کارت دادم رو به کنسول دادین؟ اون آدرس روی ویزاکارت مالیات دارهسلام داداش خیلی لطف کردی دمت گرم
اطلاعات کارتو وارد کردم اما الان نگاه میکنم مالیاتم داره.۲.۹۷دلارهچطور قبلا مالیات نداشت که
دوستان بنظرتون میشه با عوض کردن ادرس از مالیاته خلاص شم اگه میشه کدوم شهرها الان بدون مالیاته![]()
آلاسکا بدون مالیاته. واشینگتن هم بدون مالیاته. نکنه آدرسی که بهتون تو مشخصات ویزا کارت دادم رو به کنسول دادین؟ اون آدرس روی ویزاکارت مالیات داره