اون DC بيچاره شش هفت ماه بعدش مشكلاتش حل شد !آقایون الان درایو کلاب و آنتیل داون 7 دلار ارزش خرید دارن؟ الان درایو کلاب مشکلات روزای اول رو نداره؟
الان يكي از كامل ترين و بهترين بازي هاست
فقط حيف كه قرباني ديدگاه هاي مزخرف سوني شد
اون DC بيچاره شش هفت ماه بعدش مشكلاتش حل شد !آقایون الان درایو کلاب و آنتیل داون 7 دلار ارزش خرید دارن؟ الان درایو کلاب مشکلات روزای اول رو نداره؟
برخی مواقع یه سری offer میزنه که اگر فلان قدر خرید کنی بهت جایزه میدیمدوستان کسی در جریان این ایمیل های سونی من حاوی کد ده دلاریه هست .؟؟ من کن تا حالا نگرفتم از اینا
ارزش خرید ندارهتخفیفات پلاس جدید هم اعلام شدن
بازی های خوبی رو تخفیف رده
راستی Just Cause 3 چطوره؟
،70% تخفیف خورده
انصافا رو چه حساب این کدهارو میده ؟ من 100 دلار ازش خرید کردم انگار که نه انگار هیچی نداده تو این 2 سالبرای من امروز کد ده دلاری اومد یه کد تخفیف 20 درصدی هم اومده
چیز خاصی میشه باهاش خرید؟
اینی که من میگم هیچ ربطی به اون قضیه ندارهبرخی مواقع یه سری offer میزنه که اگر فلان قدر خرید کنی بهت جایزه میدیم
مثلا چند وقت پیش با 100 دلار خرید 15 تا جایزه میداد
حالا شما باید پی ایمیل رو بگیری ببینی کد داره چی داره چون اگر درست باشه که شانس خوبی اوردی
یه هفته دیگه باید باشه. به اضافه یه flash saleتخفیفات مربوط به تعطیلات اخر سال چند هفته هستند؟
همین هفته دوم اخریشه یا بازم هست؟
اینی که من میگم هیچ ربطی به اون قضیه نداره
.....
این برای من اومده ... چطور میتونم بگیرمش ... روی applyکه کلیک میکنم ... میره سونی اواردز ولی بالا نمیاره ...
یعنی تاریخ مصرفش گذشته این ؟
کجاست این تخفیفه؟
لینکشو میشه بدین؟