آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

آقایون الان درایو کلاب و آنتیل داون 7 دلار ارزش خرید دارن؟ الان درایو کلاب مشکلات روزای اول رو نداره؟
اون DC بيچاره شش هفت ماه بعدش مشكلاتش حل شد !
الان يكي از كامل ترين و بهترين بازي هاست

فقط حيف كه قرباني ديدگاه هاي مزخرف سوني شد :|

دوستان کسی در جریان این ایمیل های سونی من حاوی کد ده دلاریه هست .؟؟ من کن تا حالا نگرفتم از اینا
برخی مواقع یه سری offer میزنه که اگر فلان قدر خرید کنی بهت جایزه میدیم

مثلا چند وقت پیش با 100 دلار خرید 15 تا جایزه میداد
حالا شما باید پی ایمیل رو بگیری ببینی کد داره چی داره چون اگر درست باشه که شانس خوبی اوردی

برای من امروز کد ده دلاری اومد یه کد تخفیف 20 درصدی هم اومده
چیز خاصی میشه باهاش خرید؟
انصافا رو چه حساب این کدهارو میده ؟ من 100 دلار ازش خرید کردم انگار که نه انگار هیچی نداده تو این 2 سال :|
با 10 دلاریت می تونی از لیست زیر انتخاب کنی : ( در صورتی که عضو کاربران پلاس باشی )
Until Dawn _ God Of War III Remaster _ Life is Strange - Drive Club
و اگه یه گیفت 3 دلاری بخری ( 14 هزار تومن حداکثر قیمتشه ) می تونی با لحاظ اون کد تخفیف 20 درصدی پک زیر رو هم بگیری و حدود 2 دلار هم اضافه میاری.
Saints Row \ Metro Double Pack
البته Jusct Cause 3 و Farcry 4 هم به همین ترتیب بالا می تونی بگیری.

• Like
Reactions: sinart7
برخی مواقع یه سری offer میزنه که اگر فلان قدر خرید کنی بهت جایزه میدیم

مثلا چند وقت پیش با 100 دلار خرید 15 تا جایزه میداد
حالا شما باید پی ایمیل رو بگیری ببینی کد داره چی داره چون اگر درست باشه که شانس خوبی اوردی
اینی که من میگم هیچ ربطی به اون قضیه نداره
.....
54yh_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6-%DB%B1%DB%B2-%DB%B1%DB%B7-%DB%B2%DB%B3-%DB%B0%DB%B6-%DB%B4%DB%B4.png

این برای من اومده ... چطور میتونم بگیرمش ... روی applyکه کلیک میکنم ... میره سونی اواردز ولی بالا نمیاره ...
یعنی تاریخ مصرفش گذشته این ؟:|#-o:((

آخرین ویرایش:
اینی که من میگم هیچ ربطی به اون قضیه نداره
.....
54yh_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6-%DB%B1%DB%B2-%DB%B1%DB%B7-%DB%B2%DB%B3-%DB%B0%DB%B6-%DB%B4%DB%B4.png

این برای من اومده ... چطور میتونم بگیرمش ... روی applyکه کلیک میکنم ... میره سونی اواردز ولی بالا نمیاره ...
یعنی تاریخ مصرفش گذشته این ؟:|#-o:((

این میگه یه ویزا کارت از طریق PS و این چیزا بگیر با اولین خریدی که با کارت اعتباریت میکنی بهت50$میده

که اصلا برا ما ایرانی ها نیست

• Like
Reactions: vaan 2
دوستان كسي از اون تخفيفي كه سوني گذاشته و يه بازي بخر اون يكي را مجاني ببر استفاده كرده؟

سوالم اينه كه اون بازي كه ميتوني از تو ليست مجاني برداري، قاعدتا بايد قيمتش كم تر از بازي باشه كه خريدي درسته؟

بچه ها نظرتون در مورد gravity rush چیه؟ چطوره؟ شدیدا با هک ن اسلش ژاپنی و جو خاصش ارتباط میگیرم! میخوام بدونم این چجوره؟ میتونه یه چی دیوونه وار مثل بیونتا رو تداعی کنه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or