من که این چیزایی که شما بهش میگی دردسر میپذیرمچرا به صرفه تره ولی اگه عمری میخوای داشته باشیش بهتره دیجیتالی بخری چون اینجوری دستگاه هم کمتر تحت فشار هست لنزش هی دیسک در نمیاری بزاری دوم اینکه بعضی وقتا تخفیف های خیلی خوبی میخورن بازیا که فرصت خوبی هست واس گرفتن بازیهایی که انلاین خوبی دارن ارزش خرید دارن gta v-bf1- overwatch بقیه به نظر من ارزش خرید ندارن
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
هفته بعد هم هستشبعد از این تخفیفات دیگه تخفیف نداره ؟
فکر نمیکنی دیسک دست دوم بصرفه تر باشه?واسه همون آنلاین
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اکسپایر نمیشه!این ده دلاری که جایزه داده همیشه تو اکانت میمونه دیگه اگع خرجش نکنیم درسته یا اکسپایر میشه بعد از یک مدت
من هیچ خریدی نکردم ولی بهم داد دوماهم هست پلی ۴ گرفتمدر چه حالتی این ده دلاری هارو میده؟یعنی مثلا اگه یه مقدار خاصی خرید کرده باشیم توی چند ماه اخیر میده؟یا باید عضو پلاس باشیم؟یا ...؟
دیجیتالی رو میشه فروخت?ببین دیجیتالی وقتی به صرفه میشه که بخای یک بازیو 1 سال یا بیشتر بازی کنی یا اینکه تخفیف خوبی بخوره، در ضمن با یکی از دوستات شریکی بگیری دیگه اینطوری خیلی عالیه و بهتر از دیسک میشه
مثلا بازی فیفا 17 روز اول دیسکش 220 اینا بود، من و دوستم باهم خریدیم نفری 105 تومن شد، الان بخای دیسک رو بگیری و 1 سال بازی کنی و دیسکش رو بفروشی 90 100 تومن ضرر میکنی و دقیقا همون پول دیجیتالی میشه با این وجود که تو هنوز بازیو داری
دیجیتالی رو میشه فروخت?
اگه ظرفیت اول دوم سوم باشه که بدرد نمیخوره چون یک و دو رو شما گرفتی و سه هم کسی نمیگیره(مگه اینکه آفلاین باز باشه و به تروفی هاش اهمیت نده)
و اگه دیسک خراب شه فکر کنم بتونم دیتا رو روی فلش بذارم و کپی کنم رو کنسول یارو
البته اگه دیسک رو شناسایی کنه