یک کد هستش که یک تم رایگان ویژه کریسمس رو میتونی باهاش دانلود کنیبا سلام
آقا این چیه برای من اومده
لطفا یکی بلده بگه ممنون
کد تم رایگان بهت داده سونی به مناسبت سال نو...برو حالشو ببربا سلام
آقا این چیه برای من اومده
لطفا یکی بلده بگه ممنون
اقا به منم داده.کد تم رایگان بهت داده سونی به مناسبت سال نو...برو حالشو ببر
بلادبورن بخر خو FFرو ول کن با ما راه بیا هفته ی ۴ حس میکنم باب دلت باشه . منم فعلا که تو بازیای خودم موندم ، ولی اگه تخفیف خوبی بخوره یه چی میخرم .یکی از مزخرف ترین و بدترین فلش سیل های ممکن چقدر منتظر بازی های دیگه بودم بازم همون تکراریا رو گذاشتن
اکثرشون هم همشون تخفیف 20 الی 30 درصدی هستن، اوناییم که 70 درصد خوردن یا 15 دلاری هستن یا نسخه دیلوکس هستن که مثلا از 99 دلار شده 50 دلار
کاش سونی یکم از استیم یاد می گرفت من دو تا سه بازی که ناشرشون خود سونیِ میخوام بگیرم اصلا تخفیف نمیخورن بعد از اونور همه بازیهای استیم یعنی تمامشون تخفیف دارند هر چی بخواهید سرچ کنید، چه جوری Valve با این ناشرها توافق میکنه عجیبه الان مثلا SF V تو استیم 19$ تو پی اس ان 60$ یا خیلی بازیهای دیگه !!!
احتمالا به خاطر اینکه با دلار کانادا محاسبه شدنuncharted 4 چرا تو ریجن امریکا تخفیف نمیخوره؟ |: تا حالا سابقه داشته اصلا این بازی تخفیف بخوره؟ میگم قیمت بندی بازی ها تو ریجن های مختلف چرا اینجوریه؟ ||: مثلا همین uncharted 4 تو ریجن کانادا 80 دلار هست و کلا بازی های aaa 80 دلار هستند |||: wtf? یا مثلا انگلیس بعضی بازی ها ارزش قیمت بیشتری دارن نسبت به استور امریکا |:
معمولا بازی های پر فروش و معروف تر مثل Gta یا uncharted و fifa خیلی کم تخفیف میخورن و اگه تخفیفی هم باشه نهایت 30 درصدهuncharted 4 چرا تو ریجن امریکا تخفیف نمیخوره؟ |: تا حالا سابقه داشته اصلا این بازی تخفیف بخوره؟ میگم قیمت بندی بازی ها تو ریجن های مختلف چرا اینجوریه؟ ||: مثلا همین uncharted 4 تو ریجن کانادا 80 دلار هست و کلا بازی های aaa 80 دلار هستند |||: wtf? یا مثلا انگلیس بعضی بازی ها ارزش قیمت بیشتری دارن نسبت به استور امریکا |:
فلش سیل فیفا 50% خورده بود!معمولا بازی های پر فروش و معروف تر مثل Gta یا uncharted و fifa خیلی کم تخفیف میخورن و اگه تخفیفی هم باشه نهایت 30 درصده