واقعا این 4 هفته عالی بودن تخفیفات پلی استیشن
تخفیف های دو هفته ی پیش و منم خوشم نیومد ولی این هفته تخفیف هاش خوبه به نظرمخداییش؟ چرا من فقط حس,میکنم فقط شوتر و بازی ورزشی تخفیف زدن.
البته هفته دوم خوب بود دو,تا بازی گرفتم ولی بقیش به خصوص flash sale فقط رفع تکلیف بود
البته مازیار فلش سیل عالی بود چون میدونم jrpg دوست داری میگم .بازی هایی اف خوردن که تا الان اصلا نخورده بودن حدود یکسال بود nights of azure را دنبال میکردم اف بخوره بگیرم که خوردخداییش؟ چرا من فقط حس,میکنم فقط شوتر و بازی ورزشی تخفیف زدن.
البته هفته دوم خوب بود دو,تا بازی گرفتم ولی بقیش به خصوص flash sale فقط رفع تکلیف بود
البته مازیار فلش سیل عالی بود چون میدونم jrpg دوست داری میگم .بازی هایی اف خوردن که تا الان اصلا نخورده بودن حدود یکسال بود nights of azure را دنبال میکردم اف بخوره بگیرم که خورد
این پنجاه تا رو ده دلار بزار روش گروایتی راش رو پری اوردر کن .اقا به نظرتون باز هم تخفیف میده ؟ من 50 زدم به اکانت ولی یه بازی درست حسابی تخفیف نخورد . کریسمس تخفیف میدن ؟ یا اولین روز سال . یا هر وقتی تو 10 روز اینده (البته بهتر از این تخفیف ها)
نظرت در مورد استار اوژن چیه ؟شده 24 $این پنجاه تا رو ده دلار بزار روش گروایتی راش رو پری اوردر کن .
البته من همیشه تخفیف های بهاره رو بیشتر ترجیح دادم این چند سال .. تنوع بازیا خیلی بیشتره و پرش بازیای ژاپنی بوده.
دشت من از این یه ماه تخفیف شد
Life is strange
Dragon age
به نظر من نه . بازی مطمنا به زودی کلی از قیمتش می افته ... سال دیگه با قیمتای خیلی بهتر در دسترسهنظرت در مورد استار اوژن چیه ؟شده 24 $
من تنها بازی که 60 دادم بابتش ffxv بود و فک کنم گرن تریسمو سپورت دومیش باشه . بقیه رو تو دیسک یا با تخفیف میگیرم .به نظر من نه . بازی مطمنا به زودی کلی از قیمتش می افته ... سال دیگه با قیمتای خیلی بهتر در دسترسه
درست مثل خودم من همه بازیام رو دسته دوم یا تخفیفی گرفتم ... تنها بازیایی که پاشون پول کامل دادم woff و ffx r بود .. تو اینده هم gravity rush و persona ۵ و ffxiiمن تنها بازی که 60 دادم بابتش ffxv بود و فک کنم گرن تریسمو سپورت دومیش باشه . بقیه رو تو دیسک یا با تخفیف میگیرم .