آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بد نیست، 70 درصد خوبه ولی اگه Deus Ex رو نگرفتی اونو بگیر نیما :D
الان ناراحت شدم چرا هفته قبل AC Syndicate رو که به قیمت 19$ بود رو نگرفتم
یه ضد حال هم خوردم هفته قبل
Call Of Duty نسخه 79.99$ رو خریدم الان دیدم روش تخفیف زدن و نسخه 99.99$ شده 79.99$
عجب ضد حالی هستش
جایی نیست اینها زودتر اعلام کنند برنامه اشون چیه و چند روز زودتر ادم بفهمه!

تخفیف های این هفته فوق العاده است . تا حالا تخفیفات به این خفنی ندیده بودم ...
ولی فقط life is strange رو گرفتم ... میخواستم بازیای دیگه ای رو هم بگیرم .. ولی حجم بازیا منصرفم کرد .عمرا بتونم بازیا با این حجم رو دانلود کنم .

تخفیف های این هفته فوق العاده است . تا حالا تخفیفات به این خفنی ندیده بودم ...
ولی فقط life is strange رو گرفتم ... میخواستم بازیای دیگه ای رو هم بگیرم .. ولی حجم بازیا منصرفم کرد .عمرا بتونم بازیا با این حجم رو دانلود کنم .

داداش با 4G میتونی راحت دانلود کنی دیتاهارو

• Like
Reactions: erfanimmortal
تخفیفات پلاس جدید هم اعلام شدن
بازی های خوبی رو تخفیف رده
راستی Just Cause 3 چطوره؟
،70% تخفیف خورده
JUST CAUSE رو هرچقدر هم تخفیف بزنن فکر کنم دیسکش رو بصورت دسته دو گیر بیاری خیلی بهتره و بصرفه تر هست واست
اما بازم انتخاب با خودته

الان ناراحت شدم چرا هفته قبل AC Syndicate رو که به قیمت 19$ بود رو نگرفتم
یه ضد حال هم خوردم هفته قبل
Call Of Duty نسخه 79.99$ رو خریدم الان دیدم روش تخفیف زدن و نسخه 99.99$ شده 79.99$
عجب ضد حالی هستش
جایی نیست اینها زودتر اعلام کنند برنامه اشون چیه و چند روز زودتر ادم بفهمه!

نگرانش نباش من دیسک Syndicate رو دیروز خرید کردم، تموم شد و پلاتش کردم واست ارسالش میکنم بازی کنی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: nimaprince
JUST CAUSE رو هرچقدر هم تخفیف بزنن فکر کنم دیسکش رو بصورت دسته دو گیر بیاری خیلی بهتره و بصرفه تر هست واست
اما بازم انتخاب با خودته
نگرانش نباش من دیسک Syndicate رو دیروز خرید کردم، تموم شد و پلاتش کردم واست ارسالش میکنم بازی کنی
چشم
شما لطف دارید :)

• Like
Reactions: erfanimmortal
داداش میشه بیشتر توضیح بدی راجعبه این؟ منم نزدیک 150 گیگ دانلود دارم! تشکر و منتظرم.

یه گوشی 4G (یا مودم 4G) پیدا میکنی با یک سیم کارت 4G ایرانسل یا همراه اول، طرحهایی ارزون دارن مثلا ایرانسل 3 ساعت نامحدود 2 تومان، راحت میتونی نزدیک 30 40 گیگ بسته به سرعتی که توی شهرتون هست دانلود کنی :)

یه گوشی 4G (یا مودم 4G) پیدا میکنی با یک سیم کارت 4G ایرانسل یا همراه اول، طرحهایی ارزون دارن مثلا ایرانسل 3 ساعت نامحدود 2 تومان، راحت میتونی نزدیک 30 40 گیگ بسته به سرعتی که توی شهرتون هست دانلود کنی :)
تشکر که جواب دادی داداش. من چون به کل از نظر موبایل دیوایس تعطیلم!:دی( البته میدونم اون G یعنی Generation! خسته نباشم میدونم!:دی) اینایی که گفتی حداقلیش که درست جواب بده چقد آب میخوره؟ لینک این طرحها و اینارم بزاری دمت گرمه اگه میتونی! تشکر دوباره!

تشکر که جواب دادی داداش. من چون به کل از نظر موبایل دیوایس تعطیلم!:D( البته میدونم اون G یعنی Generation! خسته نباشم میدونم!:D) اینایی که گفتی حداقلیش که درست جواب بده چقد آب میخوره؟ لینک این طرحها و اینارم بزاری دمت گرمه اگه میتونی! تشکر دوباره!

اگه گوشی داشته باشی که خیلی ارزون در میاد برات چون سیمکارتش گرون نیست، من اصلا مجانی گیرم اومد :D ولی اروزنترین مودمی که متیونی بگیری براش 120 تومن قیمتشه که سیم کارت میخوره و وصل میشه به PC یا لپتاپ ، یعنی نمیتونی مستقیم بزنی به PS4

طرحاشم که توی برنامه ایرانسل من هست، اینترنت ساعتی اونجا مشخص شده

آقایون الان درایو کلاب و آنتیل داون 7 دلار ارزش خرید دارن؟ الان درایو کلاب مشکلات روزای اول رو نداره؟
در مورد Driveclub نظری ندارم ولی Until Dawn یکی از بهترین بازیهای پارساله. اگه با سبکش مشکلی نداری حتما ارزش خرید داره. با این قیمت هم که دیگه مفته مفته واقعا :D

• Like
Reactions: Abolfazl3007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or