آخرین ویرایش:
هنوز متاسفانه مشخص نیست به این علت که هک ۴.۵۵ چندین و چند ماه هست انجام شده ولی هنوز هکرها پرایویت نگهش داشتن و برای عموم ریلیسش نکردنسلام یعنی این هک برای 4.55 هم میاد ؟چون سیستم عامل دستگاه من 4.55 هست
دوست عزیز متاسفانه الان نمیشه به طور قطعی گفت که برای ورژن بالاتر هم میاد یا نه به این علت که هنوز ورژن بالاتر از 4.55 حتی پرایوتشم هک نشده و این نوع هک که از اکسپلویت استفاده میکنه به راحتی میتونه توسط سونی با ریلیس فیریمور بالاتر غیر قابل استفاده شهقضیه جدیه؟برای فریمور های بالا تر میاد آیا؟بریم بخریم دستگاه رو؟
داداش کنسول بنده مربوط به اوایل سال 2014 هستش و 2 تا دستگاه تهیه کردیم ولی نه به اون منظور یکی واسه خودم بود و یکی هم واسه دوستم که الان دوستم دستگاه رو آپدیت کرده ولی بنده نه هنوز . حالا سوالم این بود که آیا این هک میتونه آسیبی به دستگاه برسونه یا خیر ؟؟( یا این که با کنسول هایی که بن شده میشه انجامش داد ؟؟)یه مورد مهم که توی این روش هست این هستش که بازیهایی که دانلود میکنیین دیکریپت نوع جدید شده باشه که از 2 روز پیش توی ساتای مختلف این نوع پر شده و راحت قابل پیدا کردن و دانلود هست
داداش شما همونی هستی که وقتی ps4 ریلیس شد دو تا ازش خریدی تا یکی را برای هک احتمالی روی فریمور کارخونه نگه داری و دیگری رو برای بازی معمولی؟
دوست عزیز این هک سخت افزاری نیستش و نرم افزاری هستش مثل ps3 و همونطور که اگر یادتون باشه در ps3 وقتی پس از هک به فیرمور رسمی شرکت سونی اپدیت میکردین دستگاه باعث میشد دستگاه برگزده به همئون حالتی که قبل از هک داشت و اینحا هم همون طور هستش فقط حواستون باشه که به اینترنت به صورت مستقیم وصلش نکنید و البته بروزر رو میشه به صورت غیر مستقیم بدون اپدیت به اخرین سیستم عامل استفاده کرد از یک روشی و همچنین در صورتی که میخوایتن به اخرین فیرمور اپدیت کنید و هک رو از بین ببرین فقط با usb اپدیتش کنیدداداش کنسول بنده مربوط به اوایل سال 2014 هستش و 2 تا دستگاه تهیه کردیم ولی نه به اون منظور یکی واسه خودم بود و یکی هم واسه دوستم که الان دوستم دستگاه رو آپدیت کرده ولی بنده نه هنوز . حالا سوالم این بود که آیا این هک میتونه آسیبی به دستگاه برسونه یا خیر ؟؟( یا این که با کنسول هایی که بن شده میشه انجامش داد ؟؟)
سلامانشالله که میگن برای فیرمویر 4 یه خبرایی هست
خدا کنه باشه دیگه بازی نخریم
دوستان به نظرتون کامل هک میشه من برم بخرم پلی 4 قبل از اینکه گرون شه
اگه هکش بیاد فریمور هم تو نت میاد جدا دانلود کنید با USB منتقل کنید.سک سوال اگر برای 4.55 یا 4.50 هک بیاد من الان رو 3.50 هست فریمور های 4.50 تو نت نیست که بخوتسم دانلود کنیم البته ریجن من برا انگلیس
کامل هک نشدهکامل هک شده.بخر داداش
بله دوست عزیز همونطور که دوست گرامی اقای saeedrz70 فرمودن , تا الان فقط ورژن 1.76 هک شده که پیدا کردن داستگاهی که این فریمور روش باشه با قیمت مناسب تو بازار خیلی سخته و مثلا خود بنده بلافاصله پس از اینکه هک ریلیس عمومی شد به ebay رفته و یک ps4 1.76 به که فیمتش اون موقع که هنوز خبر هک به گوش همه نرسیده بود به قیمت 500 دلار سفارش دادم ولی کمی بعد کنشلش کردم چون جایی حوندم که شاید هکر ها برای فیرمور 4 هم هم رو از حالت خصوصی به عمومی در بیارن .ممنون پس باید هنوز صبر کنم