آخرین ویرایش:
آخ آخ آخ چه قدر بنده خدا رو اذیت کردن ملت اون زماندقیقا عین جریان هک ویتا توسط استاد عالی مقام مرتضی
سلام تو تهران فقط یه نفر هست که اینکاره هست بنام روح اله که تعریفشو خیلی شنیدم.
جدی؟! چه خبر خوبیسلام.خب بالاخره مثل اینکه اولین روشهای اجرای بازی هک شده و اجرا شده از روی usb اومد همراه آموزش....فقط فعلا روی فرمویر ۱.۷۶ اجرایی هست...اساتید صاحب نظر تاپیک رو بروز کنید تا ببینیم چه خبره...اوضاع شبیه روزهای اول هک 3.55 ps3 شده...استاد جمال نوری منتظرتونیم
آموزش فارسی یادتون نره تو تاپیک
خوش خبر باشی بلکه یه اتفاقی بیفته خلاص بشیم از این بازی خریدنسلام.خب بالاخره مثل اینکه اولین روشهای اجرای بازی هک شده و اجرا شده از روی usb اومد همراه آموزش....فقط فعلا روی فرمویر ۱.۷۶ اجرایی هست...اساتید صاحب نظر تاپیک رو بروز کنید تا ببینیم چه خبره...اوضاع شبیه روزهای اول هک 3.55 ps3 شده...استاد جمال نوری منتظرتونیم
آموزش فارسی یادتون نره تو تاپیک
بیکار نمیشینن هکرهای محترم و قطعا روشهاش میاد چند وقت دیگه.الان مولتیمن هم به راه میوفته نصبش و باقی قضایا و هک اساسی ps4.انشالله last of 2 رو بصورت کپی بازی میکنیمجدی؟! چه خبر خوبی
ولی شک دارم ما بتونیم دانگرید کنیم
فعلا نمیشه از4.XXدانگرید کردوقتی homebrew میاد یعنی کار تمومه. حالا ps4 1.7 از کجا پیدا کنم؟!!
من دارم دستگاهمو 2 سال هست که آپدیت نکردم فکر کنم زیر 1.7 هم باشه . الان من راهی دارم ؟؟فعلا نمیشه از4.XXدانگرید کرد
باید منتظر بمونیم