آخرین ویرایش:
اگر این ورژن هست صد در صد این هک روی کنسول شما جواب میدهمن دارم دستگاهمو 2 سال هست که آپدیت نکردم فکر کنم زیر 1.7 هم باشه . الان من راهی دارم ؟؟
3.55 ؟ مگه قانونه که کنسولای سونی رو این فریمور کپی خور شن ؟!برای ورژن 3.55 وکلا زیر 4 احتمالا بشه کاری کرد.
دوستان اگه ممکنه و زحمتی نیستش روش رو به صورت فارسی قرار بدید بخونیم ببینیم بی دردسه یا هنوز مشکلات داره ؟؟ چون من باید برم دستگاه رو که قبلا بسته بودم از تو انبار بیارم باز کنم .اگر این ورژن هست صد در صد این هک روی کنسول شما جواب میده
بنده این روش رو یاد گرفتم . خیلی هم ساده هست و قول داده شده که یه اپ با gui ساده هم براش بنویسن که کار رو از این هم ساده تر کنهدوستان اگه ممکنه و زحمتی نیستش روش رو به صورت فارسی قرار بدید بخونیم ببینیم بی دردسه یا هنوز مشکلات داره ؟؟ چون من باید برم دستگاه رو که قبلا بسته بودم از تو انبار بیارم باز کنم .
یک سوال حالا که ما 1076 نیستیم اومدیم بازی فیفا 18 نیاز به پیش فرض فریمور 4 داره اونوقت نمیشه فیفا را بازی کرد
امیدوارم که برای ورژن های بالا هم این هک بیاید چون واقعا بازی ها برای ما ایرانی ها خیلی گرونه
اون شخصی که ویدیوی روش انجام این هک رو ساخته بود توی بازیهایی که انجام داده بود bloodborne بود همونطور که میدونید bloodborne ورژن 2 رو برای اجرا لازم دارد ولی اون روی 1.76 بازیش کرده بود . بنده این سوال رو توی تاپیک خارجیش مطرح کردم ولی کسی هنوز جوابی نداده
همچنین افراد در فرومهای خارجی نوشتند که این هک برای full game mode از روش ode استفاده میکنه که مثل ps3 هستش که یک دیسک اصل باید توی دستگاه باشه
همچنین گفتند که اخرین هک پرایویت فیرمور 4.55 بوده و برای فیرمور جدید هنوز هک چه پرایویت و چه پابلیک نیومده
خدا کنه که بیاد من خیلی وقت بود بازی نمی کردم یه یکسالی هست خاک می خوره که سر بازی انچارتد 4 مجبور به آپدیت شدم و الان ورژنم 3.50 هست
اگر برای 4.55 بیاد من مستقیم می تونم به 4.55 برم درصورتی که سونی به طور مثال فریمور 5 داده باشه؟
سلام یعنی این هک برای 4.55 هم میاد ؟چون سیستم عامل دستگاه من 4.55 هستبله فکر کنم اگه نت موقع اینستال کردن سیستم عامل 4.55 قطع باشه میتوان این کار را انجام داد