آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 9.00 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت11 کنسول PS4 هک شد

دانگل تو تهران 1.300.000تا1.5 میلیون قیمتش هست

دانگل دو نوع اومده
1.یک نوع یه سر یو‌ اس بی یه سر لن هستش
2..یک نوع دیگر داخل کنسول داخل برد لحیم کاری میشه

...........​

........​

.​

آخرین ویرایش:
سلام.
Ps4 کلا کی هک میشه؟؟؟من بی صبرانه منتظرم.
Ps4 من مدل معمولی و نسخه اپدیتم ۴.۷۴ هستش.
خبر تازه ای از هک نشده فعلا؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید..
سلام.
Ps4 کلا کی هک میشه؟؟؟من بی صبرانه منتظرم.
Ps4 من مدل معمولی و نسخه اپدیتم ۴.۷۴ هستش.
خبر تازه ای از هک نشده فعلا؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید..
معلوم نیست کی هک میشه،هکر های محترم باید اطلاع بدن
فعلا خبری نیست

سلام دوستان کسی میدونه یا خبر داره که امان داشته باشه اول مدل فت ps4 هک بشه و بعدا ادامه پیدا کنه؟؟
مهم ورژن دستگاهه.که البته سری فت ورژن پایینتری داشتن.در هرصورت فعلا همون 1.76 هک شده و خبری از ورژنهای بالاتر نیست.

سلام ذوستان عزیز بنده مدتی به علت مشکلاتی که برایم در زندگی پیش اومد نبودم
امروز خبر نسبتا خوبی رو براتون دارم
لینک
امروز یکی از هکرهای نام اشنا در ویدوویی نشون داد که تونسته بر روی فیرمور ۴.۵۵ ببازیهایی که به صورت پیشفرض به فیرمور بالاتری احتیاج داشتن رو اجرا و به اصطلاح اسپوف کنه ولی متاسفانه هنوز اون رو در حالت پرایویت نگه داشته و ریلیس پابلیکش نکرده پس هم اکنون با توجه به مستنداتی که وجود داره فیرمور ۴.۵۵ به صورت کامل هک شده و همچنین قابلیت اسپوف هم به اون اضافه شده ولی هکر ها متاسفانه هنوز به صورت خصوصی هک رو بین خودشون نگه داشتن و ریلیس پابلیکک نکردن . حال به این نتیجه میرسیم که فیرمور طلایی برلی هک پس از ۱.۷۶ فیرمور ۴.۵۵ خواهد بود پس به نظر من دوستان اگر فیرمورشون ۴.۵۵ هست بهتره به بالاتر اپدیت نکنن تا اگر این هکرها هکر رو ریلیس پابلیک کردن بتونن از هک استفاده کنن بنده هم یک پلی استیشن دست دوم۴.۵۵ از ebay سفارش دادم به قیمت ۱۱۰ دلار چون احتمالا قیمت ۴.۵۵ در اینده که هک ریلیس شه به هزار دلار هم ممکنه برسه

• Like
Reactions: mehdizadeh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or