آخرین ویرایش:
implementation چیه؟
implementation چیه؟
من دستگاهم 2.50 از این هک استفاده کنم؟
خوشبختانه طی ایرادی که دستگاه من داشت از nor دستگاه من بکاپ دارم میتونم به 3.55 برگردم
خوش شانس که نه دهنم صاف شد تا جلو خودم رو گرفتم.implementation یک اصطلاح برنامه نویسی هستش که منظور همون پروسه ساخت برنامه ای برای هک هست تا کاربر معمولی که برنامه نویسی بلد نیست راحت بتونه با یک اموزش دستگاه رو هک نرم افزاری کنه
بله دوستان شما خوششانس هستین هر دوی شما میتوانید از این هک فیرمور 4.05 استفاده کنید و بازیها رو همانند دوران ps3 به صورت backup استفاده کنید فقط چند ساعت یا یک روز باید صبر کردن تا شخصی اموزش رو به صورت کامل بنویسه و در اینترنت قرار بده
یک سوال الان دستکاههای مشابه دستکاه ایشون میتونن از بکاپ ایشون استفاده کنند و برگردند به 3.55؟خوشبختانه طی ایرادی که دستگاه من داشت از nor دستگاه من بکاپ دارم میتونم به 3.55 برگردم
خیر اطلاعات nor هر دستگاه فقط مربوط به اون دستگاه هستیک سوال الان دستکاههای مشابه دستکاه ایشون میتونن از بکاپ ایشون استفاده کنند و برگردند به 3.55؟
به احتمال 99 درصد بله به این علت که هکرها در فیرمور هم فیرمور 1.76 موفق شده بودند که عمل اسپوف یا همون اجرای بازیهایی که فیرم ور بالاتر احتیاج دارند رو روی فیرمور پایین انجام بدنخوش شانس که نه دهنم صاف شد تا جلو خودم رو گرفتم.
الان روی این هک Horizon میاد بالا؟
PS4 5.00 Jailbreak when?
It is unknown if the hacker has plans to release his exploit. He had told me directly in the past that he would release it if he ever had another combination of user + kernel exploit. This makes sense: keep one for himself in order to investigate future firmwares, and give one away for the scene.
If I’m counting correctly, so far Qwertyoruiop has 1 usermode exploit + 1 fully weaponized kernel exploit (the one mentioned here), as well as one additional kernel bug he mentioned a few days ago. We’re still missing a few things: another usermode entry point, and confirmation that the second kernel bug can actually be exploited.
شما فک کردی سونی واسه اینکه نمیخاد فروش کنسولش افت کنه میزاره هکش کنن؟ مگ مردم کنسولو میخرن که هکش کنن؟ این نسل برعکسهای پیش، نسل بازیهای آنلاینه و محتوای آنلاین بازیها خیلی بیشتر از محتوای آفلاینشونه. تنها کشورایی هم که با هک کنسول سراغ خریدش میرن کشورایی جهان سومی مثل ایران هستن که هم قیمت بازیها توشون بالاست و هم مردم دسترسی به اینترنت درست حسابی ندارند. فروش کنسول تو این کشورها هم زیاد تغییری تو فروش جهانی پلیاستیشن ایجاد نمیکنه.(سونی نمیخواد فروش کنسولش افت کنه)