آخرین ویرایش:
داداش میشه بیشتر توضیح بدی به چه کاری میاد؟؟؟؟؟؟؟سلام دوستان.به تازگی دنبال شبیه سازی دریمکست رو پی اس فور بودم که پیداش کردم! 28 روز پیش تیم ریکست نسخه بتا رو عرضه کردن در سایت پی اس ایکس هکس . من نتونستم دان کنم اگه کسی میتونه لینک بده.اینم بگم که فقط برا کاربرای سایت بوده و چند نفر هم تستش کردن و سالم بوده و قابلیت چک کردن تمام فایل های خود کنسول هم داره.
مثل این که خبرایی شده مترجمین محترم لطفا این لینکو ترجمه کنند.PS4 Kernel Bug Details by TheFloW, Fixed Between 5.05-6.20 OFW
کنسل شد#بمب
باگ کرنل جدید توسط دولوپر the flow
که بین فریمیور 5.05 تا 6.20 کار میکنه .( پچ شدن باگ ممکن است در یکی از فریمویر 5.55. 6.00 و 6.02 و 6.20 باشد)
تاریخ انتشار مشخص نیس.
این اکسپلویت با اکسپلویت پیدا شده توسط Tj یکسان نیست.
#leo
@newsjailbreakps4
باگی روی کرنل قبلا یکی از هکرها پیدا کرده بوده در ورژن بالای 6.20 هم فیکس شده توسط سونی
قبلا هم وب کیت این ورژن داده بودن پس همچی برای هک آماده است
ولی چیزی از این ها بیرون نمیاد مسخره ترین دوران هک و گروه هکرها را این سریع playstation داره چون روی 6.2 باگ بسته شده بوده و خیلی وقته 6.5 اومده می خواستن کاری کنن خیلی وقت پیش کاری کرده بودن زیاد خوشحال نباشیم
ویرایش میکنم the flow این باگ پیدا کرده و هکر psvita هست و آدم مسخره ای مثل هکرهای ps4 نیست پس بزودی باید منتظر هک 6.2 باشیم
طبق آپدیتی که در پست دادن این باگ قابل بهره برداری نیست پس هک فعلا هیچی
#بمب
باگ کرنل جدید توسط دولوپر the flow
که بین فریمیور 5.05 تا 6.20 کار میکنه .( پچ شدن باگ ممکن است در یکی از فریمویر 5.55. 6.00 و 6.02 و 6.20 باشد)
تاریخ انتشار مشخص نیس.
این اکسپلویت با اکسپلویت پیدا شده توسط Tj یکسان نیست.
#leo
@newsjailbreakps4
سلام و درودسلام
گویا آپدیت 6.71 هم در وب کیت اسیب پذیره
دو خبر جدید در تاریخ ۲ آذر
۱- دوستان درایور های بلوری کنسول ps3 و ps4 هک شدن (دوباره دیسک ها کپی و بازی رایگان تا ورژن دلخواه در راه است هماننند xbox 360 )
۲-ورژن ۷ هم برای ps4 کرنل فیکس شده ...
PS4 System Software / Firmware 7.00 is Now Live, Don't Update!
Sony PS4 / PS3 Blu-ray Disc Drive Internals & Security by Oct0xor at 36c3
PS4 Kernel Fixup Script for IDA 7.0-7.2 Released by SocraticBliss
گفته ۳ دسامبر اطلاعات جدیدی از هک بلوری دستگاه منتشر میکنهممنون از اطلاع رسانی
مشخص شده کی این روش عمومی میشه و قابل استفاده ؟