آخرین ویرایش:
یه توضیح میدید قضیه چی بوده؟به نظرم کل بازیهاشو کردن یه فایل pkg و میخوان منتشرش کنن
بازیهای کنسول قدیمی gameboy پورتش کردن برای ps4 . مثل بازیهای ps2 برای ps4یه توضیح میدید قضیه چی بوده؟
ایشون حتی در حد و اندازه انتشار وبکیت اکسپلویت هم نیستن! آقای Aisen D4rk چیزی بجز یه کپی و پِیست کن نیست.
برادر زود قضاوت نکن، خودش از اول گفته بود میخوام اکسپلویت اندروید 5.05 رو به 6.20 آپدیت کنم، و در ضمن وب اکسپلویت از 5.50 بیشتر نداشتیم ، پس صبر کنید و زود قضاوت نکنیدایشون حتی در حد و اندازه انتشار وبکیت اکسپلویت هم نیستن! آقای Aisen D4rk چیزی بجز یه کپی و پِیست کن نیست.
چیزی که الان ساخته و منتشر کرده با این همه سر و صدا در اصل یه کپی از همون نرم افزار PS4 Serve ساخته آقای Stooged هست و بس! که بیشتر از یکساله در دسترس قرار داره. یه اکسپلویت هاست که با کمک اون میتونین کنسول خودتونو جیلبریک/اکسپلویت کنین. اما نکتش اینجاست که تمام جیلبریک ها و اکسپلویت های بکار رفته در این هاست، کارهای افراد دیگه بوده که توی این نرم افزار کپی شده! برای مثال وبکیت اکسپلویت فریمور 6.20 خیلی وقته توسط Vultra منتشر شده. ایشون هم فقط از ابزارهای موجود استفاده کرده و یه هاست ساخته. هیچ جیلبریک/اکسپلویتی بعدی از 5.05 در دسترس عموم نیست و ایشون در هم حد و اندازه جیلبریک کردن PS4 نیستن.
لطفا از ایجاد هیجان بی دلیل خودداری کرده و هر اپلیکیشن غیرقابل اعتمادی رو روی گوشیتون نصب نکنین!
موضوع زود قضاوت کردن نیست. بحث اینجاست که همیشه افرادی توی صحنه PS4 با دروغ و کپی کاری میخوان فالوور جمع کنن در حالی که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد! بحث اینجاست که کاربرای فعال نباید گول اینطور افراد رو بخورن. صحنه هک PS4 دارای دولوپرهای مورد اطمینان هست که لیستشون توی سایت sce.party قابل دسترسیه. هرکسی از هرجایی بلند شد و گفت من جیلبریک میدم که نشد! گرچه اگه چیزی بلدن میتونن ارائه کنن ولی خب اینا همش ادعایی بیش نیست. امثال اینا زیاد دیدیم مثل ktioszDevبرادر زود قضاوت نکن، خودش از اول گفته بود میخوام اکسپلویت اندروید 5.05 رو به 6.20 آپدیت کنم، و در ضمن وب اکسپلویت از 5.50 بیشتر نداشتیم ، پس صبر کنید و زود قضاوت نکنید
تا اونجا که خبر داشتم بازی RE2 بخاطر مشکل Vram توی لودینگ گیر میکنه و اجرا نمیشهفوری
اجرای دو بازی جدید بر روی فریمویر 5.05
ساعاتی پیش شخصی ویدیویی از اجرای بازیهای Resident Evil 2 Remake و Showdow Of The Tomb Raider منتشر کرد.
مشاهده ویدیو اجرای بازی Resident evil 2 Remake Wild بر روی PS4 PRO
Resident evil 2 Remake on PS4 PRO 5.05 Psxitarch Linux v2 | VRAM PROBLEM STUCK AT LOAD SCREEN
مشاهده ویدیو اجرای بازی Shadow of the Tomb Raider بر روی PS4 PRO
@CONSOLE_HAX