آخرین ویرایش:
میگه روی 5.05 بمونیدبزودی شاهد خبرهای خوب هک هستیم و منتشر خواهد شد
میگه صحنه ps4 دوباره شروع بکار کرده ومنتظر جلبریک باشید وبزودی بروزرسانی خواهد شد
22 ساعت پیش یه همچین چیزی تو github اش گذاشتهسلام ktiosz در پیجش توی جیت هاب کرنل اکسپلویت 6.20 رو منتشر کرده - کسی میدونه واقعیه یا فیک https://ktiosz.github.io/
خبر اولی در مورد برنامه ps4 hen هستش که قرار بوده تو این ورژن وقتی دستگاه به رست مود می ره کپی خور بودن دستگاه نپره ولی کسانی که تستش کردن گفتن مشکل داره و درست کار نمی کنه . واین که یه سری از کابر ها گفتن تو ورژن 1.8 هم رست مود براشون کار می کرده !!درود یکی ترجمه کنه ببینه اینها چیه
PS4HEN 2.0 Homebrew Enabler for PS4 5.05 via SiSTR0!
PS4 Kernel Loaders for IDA 7.0+ Released by SocraticBliss
سلام پس ترجمه ی خبر دوم چی شد؟؟؟!!خبر اولی در مورد برنامه ps4 hen هستش که قرار بوده تو این ورژن وقتی دستگاه به رست مود می ره کپی خور بودن دستگاه نپره ولی کسانی که تستش کردن گفتن مشکل داره و درست کار نمی کنه . واین که یه سری از کابر ها گفتن تو ورژن 1.8 هم رست مود براشون کار می کرده !!
سلامسلام پس ترجمه ی خبر دوم چی شد؟؟؟!!
اگه امولاتوری هم بیاد روی آرچ لینوکس میادسلام دوستان.به تازگی دنبال شبیه سازی دریمکست رو پی اس فور بودم که پیداش کردم! 28 روز پیش تیم ریکست نسخه بتا رو عرضه کردن در سایت پی اس ایکس هکس . من نتونستم دان کنم اگه کسی میتونه لینک بده.اینم بگم که فقط برا کاربرای سایت بوده و چند نفر هم تستش کردن و سالم بوده و قابلیت چک کردن تمام فایل های خود کنسول هم داره.