آخرین ویرایش:
لطفا بی نقل قول چیزی نگو خبرای هست اعلام کنسلام بچه ها بنظر میرسه خبرایی شده
این در واقع یه کلیپ هست که توی یوتوب اومده و یه فایل pdf هست که توش گفته شده که احتمال به دست آوردن kernel exploit هست که طرف آلمانیه.ولی نمیدونم تا چه حد حقیقت داره چون یوتوب منبع مناسبی نیست.به نظرم اون توییت zecoxao که گفت به زودی اون متد جدید برای 6.02 میاد و فقط برای بازی ها خوبه و کاراییه دیگه ای نداره بیشتر به واقعیت نزدیکه تا این.در ضمن این چیزی که توی این ویدئو اومده به درد کسانی که میخوان بازی رایگان بکنن نمیخوره و برعکس متد zecoxao برای بازی نیست بلکه برای homebrew و چیزای دیگه هستسلام بچه ها بنظر میرسه خبرایی شده
این برای کنسولهایی هست که سونی به طور اختصاصی برای توسعه دهنده ها طراحی کرده و ربطی به کنسول های معمولی تو بازار ندارهمن نمیدونم حرف این بنده خدا چقد درست هست.
ولی توی نت یک جستجو کردم MrNiato توی توئیتر اینو گذاشته :
PS4] Downgrading to the lowest firmware of my PS4 Testkit [6.02 to 1.0X]
یک ویدیو هم منتشر کرده :
----------
من نمیدونم حرف این بنده خدا چقد درست هست.
ولی توی نت یک جستجو کردم MrNiato توی توئیتر اینو گذاشته :
PS4] Downgrading to the lowest firmware of my PS4 Testkit [6.02 to 1.0X]
یک ویدیو هم منتشر کرده :
----------
پس حالا که اینجوریه اصلا چه لزومی به انتشار این فیلم بوده!!! هدف از انتشار این فیلم چی بوده این که به قول شما مخصوص توسعه دهنده هاست . چه پیامی رو می خواسته به دیگران بده ؟جناب MrNiato فقط یه کنسول TestKit رو دانگرید کرده. کنسولهای TestKit و DevKit مخصوص دولوپرها و توسعه دهنده هاست که البته قیمت خیلی بالایی هم دارن. اما امکانات جالبی مثل آپگرید و دانگرید روی فریموهای مختلف بخشی از قابلیت هاشون هست. در واقع چنین قابلیتی از سمت سونی فراهم شده. البته لازم به ذکره که بازیهای Retail یا رسمی بدون وجودکرنل اکسپلویت، روی این نوع کنسولها قابل اجرا شدن نیست.
پس تا این لحظه هیچگونه امکان دانگرید روی کنسول های Retail (حداقل بصورت عمومی) در دسترس نیست.
این که چرا آقای Niato این کارو میکنه و فازش دقیقا چیه هنوز هیچکس نمیدونه! بهرحال کنسول Devkit یا Testkit انقدر قیمتش بالا هست و داشتنش حس خوب داره که برخی بخوان پز بدن باهاشپس حالا که اینجوریه اصلا چه لزومی به انتشار این فیلم بوده!!! هدف از انتشار این فیلم چی بوده این که به قول شما مخصوص توسعه دهنده هاست . چه پیامی رو می خواسته به دیگران بده ؟
به نظر من این سیستمای testkit , Devkit از همون ابتدای PS4 هم بوده و دست توسعه دهنده ها قرار داشته . چرا از اون موقع تا حالا راجع به این موضوع خبری نشده ؟ پس این توسعه دهنده ها تا حالا چی کار می کردن؟
مثل این که خبر دیگه ای از این آلمانیه شده:
PS4 Testing Kit on 6.20 Firmware Debug Settings Overview by MrNiato
http://forum.bazicenter.com/threads/99160/page-119#post-4535224