آخرین ویرایش:
درودلعنت بر شیطان و گوش شیطان کر بالاخره خبر خوووووووووووب
PS4 BCP Method Backporting PlayStation 4 PKGs Outline & PKGEditor Updates
بازیهای تا ورژن ۶.۵۱ برای کنسول های ۵.۰۵ دانگرد میشن
فقط چیزی که هست تاریخ انتشارش کی هست
Al-azif , lighteningmod تایید کردن
Pes , fifa 20 , RDR2, DAYS GONE وااااااااااااااااااااای
گفته مینیمم ۶.۵۱ باشهدرود
فک کنم این یارو یه برنامه داده به اسم PKG Editor که نوشته پکیج بازیهایی تا فریمور 6.51 رو میشه باهاش دستکاری یا همون ادیت کرد مشخص نشده که چه بازیهایی رو میشه اجرا کرد
این الان پابلیک نشده نه؟پیشرفت خیلی خوبیه.
البته توجه کنید اینطور نیست که یه نرم افزار باشه که سریع یه بازی رو به یه پکیج برای فریمور پایین تبدیل کنن.
توی همون صفحه توضیح داده شده برای ایجاد یه پکیج باید چه مراحلی رو گذروند و بعد تازه ببینن بدون مشکل اجرا میشه یا نه.
Find an official PKG
Find your PKG's tweakkey and datakey
Patch the decompilation software .dll with these 2 keys in order to find the passcode
Recompile the decompression software with your patched .dll
Decrypt your PKG with its passcode and your patched software
Extract data from PKG
"Backport" .prx and .bin files
Find the missing files (because sometimes the backportage is not complete)
Rebuild your PKG with the new files
Create your FPKG
Pray that it works...
PS4 BCP Method Backporting PlayStation 4 PKGs Outline & PKGEditor Updates
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
فقط متد ارائه شده و تا این لحظه هنوز هیچ پکیج قابل بازی ارائه نشده.این الان پابلیک نشده نه؟
فقط انجام داده داره شرح میده؟
خوب شد آپدیت نکردم هفته پیش داشتم میرفتم اسپایدرمنو بگیرم ...
سلام یعنی فعلا هکرا تا مدتی اکسپلویت جدیدی نخواهند داشت .بلکه روی ورژن 5.05 کار میکنن و سعی میکنن بازیهای جدیدو روی همین وژن اجرا کنن البته تا حدی هم موفق شدن . ولی باید منتظر کارنهایی باشیم ببینیم چی می شه.یک توضیحی میتونی بدی؟
توی استریم اخیر از Specter پرسیدن چرا هک برای نسخه های بالاتر نمیاد که Al Azif لینکشو گذاشته توی توییتر
که سعی کردم ترجمش کنم
گفته برای اینکه خیلی از چیزا توی فریمورهای بالاتر کاملا تغییر کرده، مثل نحوه ی کار کرد homebrew
پس از پچ هایی تا الان منتشر شده هم بیشتر نیاز دارن و همین پچ هارو هم باید همشونو از اول برنامه ریزی کنن و این خیلی خیلی زمان بره
و این در حالیه که حتی یه homebrew و sdk درست و حسابی و اختصاصی برای 5.0.5 وجود نداره
پس قبل از اینکه به هک فریمورهای بالاتر حتی فکر هم بکنن باید همین 5.0.5 رو ارتقا بدن اینجوری یک بیس برای کار کردن دارن
بعدش میتونن هکو ببرن بالاتر
.......................................
خبر خوب اینه که خودشو و چند هکر دیگه مدتهاست دارن روی یک sdk اختصاصی کار میکنن
تا اونجایی هم که من فهمیدم با sdk اختصاصی هکرا میتونن هک جدید به صورت قانونی منتشر کنن
چون که sdk الان ماله سونیه
خبر نه چندان خوبم اینه که معلوم نیست که کی کارشون تموم شه و بعد از تموم شدن کارشونم معلوم نیست کی هک جدید بدن بیرون
یا اینکه اصلا بدن بیرون یا نه
سلام دوست عزیز من یکم گیج شدم ممکنه بگی یعنی چی هک قانونی مگه سونی همچین اجازه ای به هکرا میده؟ بعدش ممکنه یک تحقیق دیگه بکنی ببینی خبر جدیدتری اومده یا نه ولی بازم ممنونم که همچنین خبر دلگرم کننده ای گذاشتی!